בדיוק שחשבתי ש....

K e r n a l

New member
בדיוק שחשבתי ש....

יש כמה מצבים לאדם שהוא לא יודע מה לעשות עם עצמו יש כמה מצבים לאדם שהוא מרגיש כמו אחד העם יש כמה מצבים שאתה מרגיש שאתה כמו כולם לרגע אתה מסתכל למטה ורואה שהבור עמוק בדיוק כמו שאמרו כולם אתה מנסה להבין מאיפה זה בא אתה מנסה להבין מה גורם לך להרגיש ככה, האם זה סתם איזה משחק? מישהו משחק איתי? למי יש תכוחות להזיז את גורלי ככה? קוראים לו אלוהים ? זה שמו ? הוא מצליח לתעתע את מחשבתי את גורלי ככה סתם איך שבא לו ומה איתי? מה אני אמור לעשות במצב הזה ? לשחק את המשחק כמו כולם ? אני עוד שחקן שלו שהוא מזיז כמו בשח מט מי ינצח מי יפסיד אני לא יודע ,דבר אחד אני יודע שאני שרוף אי שם בליבי עמוק בנשמתי ידי מזיעות מרוב מחשבות עליך מחשבות שעוטפות את ראשי מחשבות שרק חכמים שומעים מנסה לדמיין את דמותך במחשבתי מנסה לחוש את המגע שלך ביידי מנסה לגעת עם אצבעותי בשפתיך אבל אופס נעלמת לי כבר שחשבתי שזאת את האחת שעכשיו אני באמת מחוסן ומלא אהבה גילתי שאני בעצם כמו כולם רק מנסה להגיע להצלחה רגע אחד אתה למעלה ורגע אחד אני למטה כן אז הגיע הזמן שבאמת מסתכלים אחורה מנסים לראות מה השגת במהלך הזמן עם כמה בחורות שכבת כמה לבבות שברת אז עכשיו זאת הנקמה שלך נקמה מתוקה ואפילו פיזרת מעל דבש גורלי להיות לבד? ככה סתם ? רק רוצה להיות כמו כולם – רוצה לרקוד רוצה לחייך רוצה להבין שאני בעצם רק רוצה להיות לידך תן לי תכוח אלוהי אתה שם שמשחק איתי אני יודע שאני אצליח כמו תמיד רק אל תשבור אותי ככה סתם אני רק אדם פשוט שרוצה להיות כמו כולם הוכחת לי שאני לא כמו כולם אני יודע זאת אני שומע דברים שאני לא צריך לשמוע אני שומע צעדים ממרחקים אני שומע את הרוח לפני שהיא נוגעת באוזני אני שומע מי מאחורי ומי מצדדי אז הבנתי שאני מיוחד את ליבי בנית לא על פי המחיצה הרגילה השארת מקום גדול וסבל נורא תגאל אותי שחרר אותי אני רק רוצה להיות מאושר. אני לא אשבר את זה אני מבטיח לך , אני כותב לך כדאי שתבין שזאת רק ההתחלה סתכל לי בעיינים אני רוצה לדעת מה אתה חושב אני רוצה להבין מה אתה רוצה! לא הגיוני שהבאת אותי לעולם ככה סתם! זאת מלחמה! אני אמצא את הדרך שלי להצלחה לאהבה ולאושר ועושר הבלתי נודע . אתה עוד תראי אדון האלוהים !

למעלה