בדיוק עכשיו...

python 4

New member
אני ישמח מאוד!

וכשתסיימי את הקובץ שלך תשלחי לי אותו, ואני ישלים את החוסרים שלך ממה שיש לי להחלפה. ככה נגדיל אחד לשני את האוסף!

ronmerav

New member
אתגר לאש"י...

אם תשלחי לי את קובץ האקסל לאחר שהשלמת אותו (עד כמה שניתן), אני בטוח שאוכל לשלוח לך בולים נוספים. יש לי מעטפות מלאות, עלי רק לנבור בהן. אז קדימה לעבודה! אשלח לך במסר את הדוא"ל שלי

powo

New member
אבל מצד שני

מרגיש מאד צעיר יש לי בת, בת חמש.

תמיר1991

New member
בינתיים דן הצעיר ביותר (13 תיכף),

אבל אתמול נכנס ילד בן 10 לפורום. גם גל ויואב החברים לשעבר צעירים, וגם אני ואת. תמיר.

dan the man

New member
כן אני חושב שאני בין הצעירים אבל

יש יותר צעירים ממני אבל האוסף והגיל הם דבר ממש לא משנה כי אפשר לאסוף בכל גיל

meytar

New member
חחח... נראה לי שאני קטנה יותר../images/Emo3.gif

אני אהיה בת 13 בעוד חמישה חודשים... אבל אם יש משתתף בן 10 זה משהו אחר...

רוזן71

New member
תות בננה שלום.

בס"ד. אני חושב שאת הצעירה ביותר בפורום. (לא בטוח). אבל אני בטוח שאת הותיקה ביותר בפורום. למעשה התגובה הראשונה שקיבלתי בפורום ביום כניסתי הראשון (לפני כשנה ורבע) היה ממך. רוזן.

tootbanana

New member
תודה רוזן...

בדיוק ניסיתי להיזכר מתי נכנסתי לפורום, אבל הינה באה הישועה
חחח

בּני

New member
רק למען הצדק ההסטורי ../images/Emo63.gif

ובלי להוריד מכבודה של tootbanana שאכן היא מוותיקי הפורום ואולי הכי פעילה בשלביו הראשונים. אבל oren הוא הוותיק ביותר
... (כן כן בדקתי בארכיון...) ביולי 2002 הוא הופיע לראשונה, עוד באותו חודש כתבו גם צהובה18 (איפה היא??), kipi2000, itzm, ועבדכם. skito הצטרף באוגוסט, שמוליקכהן בספטמבר ואז tootbanana, JAMES DEAN, רוזן ו-KaNiJa. בעמוד 25 של הארכיון התייאשתי
.

תמיר1991

New member
לא פשוט יותר לקנות אלבום שנתי?

וכדאי לך גם להתעניין במעטפות יום ראשון. כדאי לך לעשות מנוי לשרות הבולאי - גרושים (אלא אם את אני, שיש לי הכל חוץ מצמדים הפוכים, גליונות דואר, וגליון חריג וקונטרס מוחתם). מנוי שנתי (בולים, גליוניות ומעטפות יום ראשון ב- 300 שקל לשנה). תמיר.

תמיר1991

New member
מה שדיברתי ב- 300 שקל זה מנוי

שנתי, מנוי כמו שלי זה 120 שקל פעם בחודשיים-שלושה... תמיר.

tootbanana

New member
אני חושבת..

שאני מעדיפה מנוי שנתי קבוע.. חסכתי לאחרונה כסף, ועכשיו אני משקיעה באוסף שלי ובבולים בכלל. אז אני חושבת שאני אכן ארשם לשירות הבולאי... יש עוד פרטים?

למעלה