בדיוק לפני שנה

noaagr

New member
בדיוק לפני שנה

בדיוק לפני שנה, חמישה ימים לפני ראש השנה נסענו השכם בבוקר לבית החולים שבו בוצעה הפסקת ההריון. בצהריים היינו כבר בדרך הביתה, כל כך מהר, כל כך "פשוט". אני זוכרת כל רגע, כל דקה. זוכרת את ההמתנה בחדר ניתוח שההרדמה תתחיל להשפיע, זוכרת את המחשבה האחרונה שלי לפני שנרדמתי, את המחשבה הראשונה כשהתעוררתי, היד שמלטפת את הבטן והדמעות שזולגות. זוכרת את השיר שהתנגן בדיסק בדרך הביתה ("החיטה צומחת שוב"). בראש השנה עצמו יצאנו לטיול שתוכנן זמן רב מראש. לא רצינו לבטל ולאכזב את הילדים אבל הסיבה האמיתית היתה שלא רציתי להיות בבית בחג. לא היה לי מה לחגוג. לא הרגשתי אוירת חג. רציתי להתרחק. שעות נסיעה רבות מול אוקיינוס כחול ומדהים אפשרו לי זמן לעבד, לחשוב, לבכות, להפרד, להתאבל. אתמול היה יום עמוס רגשית. הדאגה להופ (מהפורום הסמוך), הדאגה לאחותי שכבר מסיימת שבוע 41 והלידה עדיין לא באופק, מכרה מהמושב שגילתה לי על הפסקת ההריון שלה (גם זיהום, גם שלב מתקדם) וראש השנה המתקרב - הכל נבנה יחד לגוש בגרון. בלילה כשכולם כבר נרדמו, ישבתי עם יהב, הסתכלתי עליו, ליטפתי אותו, נישקתי אותו, חיבקתי אותו, עדיין לא מאמינה שהוא כאן ורק אז הדמעות זלגו להן ומצאו פורקן. תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה - שנה שעברה למשפט הזה לא היתה שום משמעות בעיני. לא האמנתי בעתיד שצופנת השנה החדשה, לא הייתי מסוגלת להסתכל מעבר ליום הקרוב אבל הברכה הגיעה אלי ולכל אחת מאיתנו כאן ואני מאחלת לנו עוד שנים רבות של ברכות כאלה ושהפורום יתברך בגורים וגורות חדשים. שנה טובה!

פלגיה

New member
כתבת כל כך יפה

מכירה את הגוש הזה הצורב, ואת הבכי המשחרר בעקבותיו. ושהשנה הבאה תהיה שנה הרבה הרבה יותר טובה בשבילך ולכל המשפחה. ואגב - היום הזה, כ"ה אלול הוא יום מיוחד "היום הרת עולם" - היום שבו התחיל העולם (ר"ה הוא יום בריאת האדם, שישה ימים אחר כך)

סינטה1

New member
../images/Emo24.gif כתבת מקסים ומרגש

מאחלת לך שנה טובה ומאושרת

happy

New member
אוי נועה מתוקה ../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif

למה אין את איקון של חיוך עם דמעות. כל כך ריגשת אותי. כולי צמרמורות. בדיוק היום בבוקר בעלי אמר לי את קולטת שהשנה סוף כל סוף נחגוג את ראש השנה אחרי שנתים שלמות של התחמקויות!!!! שנה שעברה היתי בדיוק אחרי סקירה מאוחרת ומלאה חששות. בראש השנה סיפרנו על ההריון (היתי כבר בשבוע 24) וממש ראו ולא ניתן להסתיר יותר. אני זוכרת שלא הרשתי לומר לי מזל טוב או להעביר יד על הבטן. השנה ליהי תגיע איתי להרמת כוסית בעבודה ואיזה ראש השנה שמח זה יהיה. יקרה מאושרת שנתת לדמעות שלי ככה לצאת על הבוקר. ומאחלת לך מכל ליבי רק בריאות ואושר. ולידה קלה לאחותך.

רונה 4

New member
אוי, כמה דמעות הוצאת ממני עכשיו...

כתבת כל-כך מרגש! כמה טוב שיש גם סופים טובים כאלו. תודה על כל הברכות לבנות הפורום. שתהיה לכם שנה מקסימה!

נֹעיתה

New member
נועה מקסימה

כתבת כל כך יפה ומרגש. איזה כייף לקרוא את הסוף הטוב, הוא כאן והוא מושלם והוא שלך. שתהייה לך ולבני משפחתך שנה טובה ומקסימה, שנת אושר שלווה והרבה בריאות .

למעלה