בדיוק לפני שנה

eina1

New member
בדיוק לפני שנה

ילדה אהובה שלי, את לא יודעת כמה אני מתגעגעת אלייך. בדיוק היום לפני שנה נדם ליבך אחרי שנאבקת בכל כוחך שמונה ימים ארוכים וקשים. בדיוק לפני שנה שיחררת את כל הכאב שלך והלכת מאיתנו. היינו כל כך המומים ביום שבאת, לא ציפינו שתבואי כל כך מוקדם, הופתענו כשאנשים אמרו לנו מזל טוב אחרי שנולדת, ואני אמרתי שאני מוכנה לשמוע מזל טוב רק כשנצא מהפגיה. מסביבינו היו הרבה סיפורי הצלחה על שבוע כמו שלך, אבל אני בתוך תוכי הרגשתי שהכל אבוד, היית כלכך לא בשלה, ובימים האחרונים נראית כל כך רע, התנפחת והשחרת והיה לי קשה להיות לידך ולהיתבונן בך. כל כך רציתי להרגיש את חום גופך ולשמוע אותך בוכה. אבל זה לא קרה. וחרב עליי עולמי. שלושה חודשים אחרי שנפטרת הגיע התאריך שבו היית אמורה להיוולד. באותו הלילה גיליתי שאני שוב בהריון. מחר אח שלך בן חודש, אבל את יודעת עד כמה אני מתגעגעעת אלייך, לילו שלי. אני רואה כמה הוא מתוק וחושבת עלייך, איך גם את יכולת להיות עדינה כמוהו, כמה היינו אוהבים אותך איתנו. אין יום שעובר מבלי שאני חושבת עלייך, אני מקווה שיום אחד נשוב להיפגש, לא יודעת איך מתי ובאיזו דרך. לפעמים אני מרגישה שאני עדיין מחפשת אותך בכל מיני מקומות ואז המודע נכנס לפעולה, ואני מרגישה טיפשית. אני אוהבת אותך בכל ליבי, ילדתי הבכורה, תמיד תיהיי איתי, היכן שלא אהיה. נשיקות גדולות ואוהבות, שלך, אמא

../images/Emo7.gif

כתבת כל כך אמיתי ומרגש זוכרת איתך

קיטי08

New member
משתתפת בצערך

וכל כך מזדהה. היום לפני 11 חודש טליה נפטרה ובעוד כחודש וחצי אחותה אמורה להוולד. הלב לא מרפה, הוא רוצה ילד חדש והוא מתגעגע לאלה שאינם פה. גם אני מחפשת אותה, לפעמים בתוך הבטן, לפעמים בחוץ. אני לא חושבת שזו טיפשות, אני חושבת שאני לא מסוגלת לעכל את הסיום הטרגי. אין לי מילות נחמה, למעט חיבוק מלב שבור של אמא אוהבת לשניה.

נאשא

New member
וואו איזה סיפור

ואיך כתבת יפה ומרגש. כמה החיים והמוות שלובים אצלינו זה בזה, זה מדהים אותי בכל פעם מחדש. שמחה שהידיים מלאות וזוכרת איתך את לילו שלך.

למעלה