בדיוק כש......

sharwan

New member
יש לי לחץ באוזניים וסרטים כחולים בראש../images/Emo23.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום מהכיס, ללכת ולקחת אותו
אז 3
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 10...? 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?אחורה
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך?ארון, מיטה ומראה
7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? טלוויזיה,DVD, מאוורר, מזגן ומנורה
5!
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כוס ששכחתי להוריד מאתמול, כוסות שוטים
ו.. זהו
9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? כרגע? השימלה של הנשף!
10. האם הוא בהישג יד? כה 11. כמה נרות יש לך בחדר? 2-3 12. כמה דיסקים יש בחדר? בערך 7.. אין לי כוח ללכת לספור
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? המון!!!! ויש לי מרצפות גדולות עוד!
15. כמה ספרים יש לך בחדר? 2 ספרי לימוד של ביצפר ועוד 6 לקריאה ועוד אחד של עורכי דין
16. יש לך מדפים? כרגע לא.. החל משבוע הבא-כן 17. כמה שקעים יש בחדר?4 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 15 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? כלום.. חח מול הקיר של הדלת יש עוד דלת למרפסת שלי 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? על הדלת יש 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא!! זה עוד לפני שעשיתי גבות :-\ 22.מה צבע המסגרת שלה? אין 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא.. הוא צמוד לחדר אבל 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? מנסה לנגן אבל בנתיים הוא לקישוט.. 26. כמה מקורות אור יש בחדר? חלון, 2 מנורות, מנורת לילה ו2 דלתות נחשב? 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'?יש פוסטרים של עברי ואביב! [ושל שודדי הקאריביים ושר הטבעות
]
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מאוד שקסי
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר?לא
אבל יהיה לי מיני מקרר עוד מעט!!!
33. איפה ערכת המגן שלך? מממ.. וואו אין לי מושג! בטח בממד או במחסן
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו?יש לי חדר כושר 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? כובעים 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? דלת אחת פתוחה ואחת סגורה

נועמופ

New member
../images/Emo217.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? להזיז את הבקבוק, ולשלוח את ידי.
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שניה. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאל. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה ושולחן. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? המון.
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? לא יודעת..
10. האם הוא בהישג יד? - 11. כמה נרות יש לך בחדר? בערך 6. 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה! 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר?
15. כמה ספרים יש לך בחדר? המון! 16. יש לך מדפים? כן. 17. כמה שקעים יש בחדר? שניים. 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 12. 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? פוסטר ענק של עברי.
הוא כבר מזמן היה צריך לעוף משם. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא. 22.מה צבע המסגרת שלה? - 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן. 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה וחלילית. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? החלילית סתם שוכבת, וגם הגיטרה שחושבים על זה.
26. כמה מקורות אור יש בחדר? שניים. 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? אהמעבריאהמ. 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: קטן מידי. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? ירוק קיא. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא. 33. איפה ערכת המגן שלך? לא יודעת. 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא. 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא. 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מיליוני דברים. 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה.

מורביט

New member
אני../images/Emo9.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן, במיטה. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום לצאת מהחדר ללכת לסלון ולקחת אותו. חח 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 3
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?אחורה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה ספרייה וארון. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? טלויזיה, מערכת, מחשב, דיסקמן וMP3. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? קערה וכוס פלסטיק. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? מחשב-טלויזיה. 10. האם הוא בהישג יד? כן. 11. כמה נרות יש לך בחדר? 2. 12. כמה דיסקים יש בחדר? 10 ככה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? ריקות* 50 משהו כזה.. אולי יותר
15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה יש סיפרייה. 16. יש לך מדפים? כן. 17. כמה שקעים יש בחדר?4, אבל לאחד מהם מחובר קבל כזה שזה עוד 6 חח 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 12 ידיות. 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? יש וילון מעפן כזה שאני שונאת חח ויש חלון גם חח 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? יש לי על הארון כרטיסים של הופעות וכל מיני שטויות וגם כמה סטיקרים חח 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא, אבל על הדלת יש לי אוסף תמונות משו כמו 70 תמונות על כל הדלת
זה רק נשמע מוזר ה יפה
22.מה צבע המסגרת שלה? - 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אממ ההיתי מנגנת עכשיו קצת פחות
26. כמה מקורות אור יש בחדר? יש לי 2, אחת בתקרה ואחת מנורת קריאה שלא מופעלת הרבה.אהה ויש חלון חח 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן יש תמוות שלי עם אמנים שונים
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: לא משו.
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?אדום
32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא חח 33. איפה ערכת המגן שלך? מעל הארון 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? נעליים 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "מעיין: וואי אני חייבת להיזכר איך קראו לאישה הזאת, משהו עם אברהם, אולי מעיין אברהם? אהה לא זאת אני מעיין אברהם, נו איך קראו לה?"
חחחחח זה היה כל כך מצחיק! היה נחמד מאוד!
שבוע טוב לכולם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

m a y a 2 1

New member
מגניבבבב ../images/Emo6.gif חחח

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן! חחחח בדלת של החדר שלי!
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? אף אחת! הוא תמיד לידי!
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 1!
הוא ליד המסך של המחשב..חח ממש קרוב..
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?שמאל...
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין..
6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ספריה, מיטה וארון...
חחחחח 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? ואווו...חחח טלויזיה, מחשב, טלפון, מדפסת, סורק, וידאו...והחדר שלי פיצי!!!
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כרגע סיימתי לאכול אז כן...
9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? הפלאפון... 10. האם הוא בהישג יד? אכן כן..
11. כמה נרות יש לך בחדר? המון...פעם אספתי..והפסקתי...אבל עדיין יש לי המון...
12. כמה דיסקים יש בחדר? מממממ הכל באוטו...
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא...
14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אין מקום לזוז!!! חחחחחחחח הוא פיצי!!!
15. כמה ספרים יש לך בחדר? מממממממממ רק לימוד וגם זה רק מתמטיקה...ועכשיו הוא כבר לא נמצא!
חחחחחחחח 16. יש לך מדפים? בארון...חחחחחחחחח
17. כמה שקעים יש בחדר?אממממ שנייה במקומות אחרים...ולאחד מהם מחוברים בארך 20....חחחחח
18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 7...
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? מה מכסה?! צבע צהוב?!
חחחחחח 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן!
של עמי ואלי..."דבר לי לשבי"! חחחחחחחח זה ענקקקק!
ועוד אחד..."אל תשכח לנשום"...
21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא...היא תלויה בסלון..
22.מה צבע המסגרת שלה? חום בהיר..
23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? ברוררר!!
חחחח 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה וקלרינט!
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אמממממ ניגנתי 6 שנים על הקלרינט והפסקתי ועל הגיטרה שנתיים ונמאס...
26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2...
27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? היו...כבר לא!
חחחח עכשיו נשארו רק סימנים לבנים של הסלוטייפ...חחח ואני מתאצלת לצבוע...
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: קטן ומדהים!
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? סגול!
32. יש לך מאגרי מזון בחדר? חחחחחחחחחחח לא!
33. איפה ערכת המגן שלך? אמממממ אין לי שמץ של מושג!!
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? בחדר?! לא! אין מקום! 35. יש מדבקות על מסך המחשב? חחחחחחחחחחחחחחחח כן!
מהקייטנה שהדרכתי..."כל הכבוד!" עם סמיילי ענק!
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? אממממ באלגן!
חחחחח 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה! ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] חחחחחחחחח אז ככה : גלעד (הבמאי שלנו) : "הייתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!!!
אני אוהב אתכם!!" סבתא שלי: "אתם צריכים להריץ את ההצגה הזו בהבימה לפחות כמה פעמים!
" (המופע סיום...
)

m a y a 2 1

New member
האהאהאהא

. כמה שקעים יש בחדר?אממממ שניים** במקומות אחרים...ולאחד מהם מחוברים בערך**** 20....חחחחח

O f r i s h

New member
עכשיו אני../images/Emo3.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לאD: 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לזוז עם הכיסא קצת ימינה
ולקחת אותו מהקצה של השולחןD: 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שניה:] ממש לידי. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? אסתובב ואלך אחורה וקצת ימינהD: 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? באלכסון מאחוריD: 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה ושולחןD: 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? הו, מחשב, טלוויזיה, מערכת, וידיאוXD, טלפון, מצלמת אינטרנט, רמקול, מגברD: ממיר לטלוויזיהXD, ומנורות
עכשיו תספרו לבד
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לאO: 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? מחשב ומצלמת וידיאוD: 10. האם הוא בהישג יד? המחשב מולי והמצלמה בארון. 11. כמה נרות יש לך בחדר? אייף, בידיוק היום הוצאתי את כולם, נמאס
12. כמה דיסקים יש בחדר? המ מספיקD: 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? לא הרבהD: 15. כמה ספרים יש לך בחדר? המ, גם, הוצאתי היום, עשיתי סדר
16. יש לך מדפים? כן. 17. כמה שקעים יש בחדר? המ תכלס יש 8, אבל יש עוד מפצלים וזהXD 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? הו:O איןD: הכל זה דברים מתוחכמים שאמא עיצבה
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? המ, שולחן, על הפינה, וחלון. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא
22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? אהא:] 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? 3 גיטרותD: 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? ברור שמנגנת
26. כמה מקורות אור יש בחדר? 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן. 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: ירוק מושלם
[עד היום בבוקר הוא היה כתוםD:] 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? הוא לא ממש צבע, רוב הקיר זה ארון ויש חלק שכל הקיר הוא שעם כזה לתלות דבריםD: 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? הכי לאD: 33. איפה ערכת המגן שלך? O: 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא. 35. יש מדבקות על מסך המחשב? אהאD: 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? דברים של בי"ס וזה... 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] המ "ההורים ישלמו שלושה שלישים ואת תשלמי שליש"

../images/Emo13.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא, אבל כמעט במחשב. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום, ללכת למטבח, לקחת אותו ולחזור
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 2 שניות 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימין 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? אין פה ארון
6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? בחדר? ארון, מיטה וספרייה. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? הרבה
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? הלוח שעם. 10. האם הוא בהישג יד? הוא בחדר למעלה. 11. כמה נרות יש לך בחדר? הרבה 12. כמה דיסקים יש בחדר? מספיק 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? בכיסא
14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? לא הרבה, אולי 10 15. כמה ספרים יש לך בחדר? מלא 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? שלושה 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? הרבה
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? זה לא קיר, זה חלון
20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? יש פה, גיתית. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? מנגנת, ועוד איך! 26. כמה מקורות אור יש בחדר? שניים 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: פשוט וטוב 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? תכלת 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? במקלט 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? יש, אבל לא משתמשים 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מחברות 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה: "כשתבכה, חברים ישאלו אותך למה בכית. החברים הכי טובים כבר יכינו את האת לקבור את המטומטם שגרם לך לבכות" איזה משפט מהFace book של החברה שלי מארה"ב
זה נדוש, זה מפגר, אבל זה מגניב

נחמד.. עונה =]

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן, וזה היה כואב
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? אממ לרדת לקומה למטה ולשכנע את אמא שלי לתת לי אותו כי היא באמצע משחק.. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? אממ חצי דקה בערך, היא בחדר של ההורים.. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימין ואז קדימה.. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה וספריה 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? 9
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא, רק בקבוק מים.. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המחשב XD 10. האם הוא בהישג יד? כן 11. כמה נרות יש לך בחדר? חחח המוןןןןןן, יש לי אוסף נרות.. בהזדמנות אני אספור כמה יש שם.. 12. כמה דיסקים יש בחדר? אף פעם לא ספרתי.. יש מלא.. 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? כן, במיטה שלי.. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? ת'אמת שלא הרבה.. החדר נהיה ממש צפוף אחרי שהחליפו אותו.. 15. כמה ספרים יש לך בחדר? 18 בלי ספר בית ספר.. 16. יש לך מדפים? אמ משהו כזה, זה קוביות כאלה שהן כמו מדפים, אני לא טובה בהסברים אז תמונה- 17. כמה שקעים יש בחדר? אממ אחד אבל מחובר אליו מפצל של 6 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 13 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? שומדבר [בינתיים] 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא, אבל על הדלת כן.. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר?
כן
22.מה צבע המסגרת שלה? עץ 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? יאפ 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אין =[ 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אין =[ 26. כמה מקורות אור יש בחדר? אחד 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? על הדלת רק.. 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מושי מושלם?! סתם.. אממ חדש וחמוד =] 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? שמנת 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? חחחח לא 33. איפה ערכת המגן שלך? במחסן =[[[ 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא, בקרוב יהיה הליכון 35. יש מדבקות על מסך המחשב? אממ לא מדבקות, תמונות מעיתונים עם דבק
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? דיסקים =] 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה

אין לי כותרת

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן,במאוורר 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? להושיט את יד שמאל לכיוון שמאל ולקחת אותו 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? הרבה כי היא בסלון אבל אם הפלא נחשב אז שניה וחצי 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאל או ימין תלוי לאיזה מתג בא לי 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה כוורת ושולחן שעליו המחשב 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מחשב מאורר,טלויזיה. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? היה עד לפני חמש דקות היו 2 כוסות וצלחת 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המצלמה והפלאפון 10. האם הוא בהישג יד? כן המצלמה מולי ופלאפון ממש לידי 11. כמה נרות יש לך בחדר? הרבה מאוד שניה אני אספור 33 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה אין כוח לספור 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? כן במיטה עם הכסא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? לא הרבה ולא מעט 15. כמה ספרים יש לך בחדר? יש לי 15 ספרי קריאה שקראתי ו16 כרכים של אנציקלופדיה וספרי לימוד 16. יש לך מדפים? כן שתיים 17. כמה שקעים יש בחדר? חמש של המחשב,שקע ליד המיטה ו4 של הטלויזיה המערכת והמאוורר 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 20 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? המדפים והכוורת 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן אחד על הדלת החיצונית 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 22.מה צבע המסגרת שלה? היא לא תלויה 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? 2 גיטרות 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? ניגנתי באחת במסיבת סיום 26. כמה מקורות אור יש בחדר? מחשב טלויזיה שדולקת והמנורה 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן על הלוח שעם שלי ועל הדלת 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: יפה ומבולגןןן 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? הוחזרה לפיקוד העורף 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? כן 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא הוא כולו כסוף ושקסי 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? בלאגכן של המצלמת וידיאו והדיסקים 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? פתוחה למחצה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "אין דבר יותר חזק מלב של מתנדב"-פרל הארבור

אחחח הזוי ברמות על!

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? במיטה של אחותי 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום ללכת לאחור לשלולחן שלי ולקחת אותו
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 10 שניות
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?אני אסתובב אחורה ואלך ימינה עד הדלת
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון בגדים ושתי מיטות כל אחת מיטה וחצי 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? ארבעה או חמישה 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא.. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? הדיסקים שלי 10. האם הוא בהישג יד? כן
11. כמה נרות יש לך בחדר? ממ.. חמישה בערך.. 12. כמה דיסקים יש בחדר? מעל 20.. (מקוריים) 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא.. (אולי אני אפול מהכיסאXD) 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? המון..חח 15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה.. 16. יש לך מדפים? כן... שניים.. (מעל המיטה) 17. כמה שקעים יש בחדר?אחמישה או שישה 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 6 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת?מדפים של אחותי 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? יש על הדלת
21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא..חח 22.מה צבע המסגרת שלה? אין.. 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן.. 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אין.. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט?אבל אין..חח 26. כמה מקורות אור יש בחדר? שלושה.. 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן:) קיר עברי
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: גדול ומלא
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?לבן.. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא..חח 33. איפה ערכת המגן שלך? בחדר של אחי=ממד 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? אממ כן.. כזה של הרגליים שדורכים על אחד והוא יורד והשני עולה..חח נו זה מסובך
35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא.. אבל היה של פו הדב 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? דברים של בצפר
37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "איפה זה ווליום כנרת?"

מעיייין

New member
מחר חו"ל../images/Emo3.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? מיטה.
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? להוריד ת'יד מהמקלדת.. לקחת אותה לכיוון הכיס, ולהוציא. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? הרבה... ה רחוק... דורש יותר מדי מאמץ בשביל בנאדם שאמור לארוז כבר לפני שבוע ועוד לא התחיל
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?סוג של אחורה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? בגב. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה ושולחן. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מחשב דפוק.. מערכת.. ו... מנורה, נחשב?..
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כוס עם קש וקרח שעוד לא נמסP: 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? הכופה חסרת הכסף
והדיסקים.
10. האם הוא בהישג יד? הוא על מדף קצת גבוה. אז ם אני יקום הוא יהיה בהשג יד. 11. כמה נרות יש לך בחדר? הרגע שמתי לב שיש אחד
12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא... 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אני לא מתכוונת לספור עכשיו
15. כמה ספרים יש לך בחדר? בלי שום הנפת ראש לשום כיוון, אני מנחשת שבערך 4... 16. יש לך מדפים? כן.. 17. כמה שקעים יש בחדר?3... אבל יש גם מפצל... 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? פאק
12
זה מהארונות של הסבתות שמחוברים לקיר
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? מראה, חלון, ותמונהP: 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא.. אבל קיבלתי סטיקר במצעד הגאווה כזה יפה וסתם תקעתי אותו בחריצים של המראה. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר?מי עושה בת מצווה?
[כולם, חוץ ממני
]
22.מה צבע המסגרת שלה? איכ. 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? פעם הוא היה סתם בשביל תמנות אבל התקנתי בו היום אינטרנט
24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? חלילית
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? קצת^__^ 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 1 ועוד מן מנוחת לילה שכבר חצי שנה הנורה שרופה ולא החלפתי אותה... 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא... 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: החדרשל סבתא
[הוא באמת
]
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?לבן, סבתא.. כבר אמרתי?.. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? :-ם למי יש?
33. איפה ערכת המגן שלך? אני מתארת לעצמי שאיפשהו בעליית גג מאחורי איזה קרטון אכול עכברים ומלא אבק. [סתם נו. אין שם עכברים
]
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? בעליית גג, יש כזאת מכונת כושר כזאת עם ידיים ורגליים וכאלה.. ויש גם אופניים כאלה במקום, ומשקולות.. אבל מי עושה כושר בימיינו?
ואי, אני נשמעת טחונה
אני לא.
35. יש מדבקות על מסך המחשב? איכ. לא... 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? צירות שלי
סתם נו.. תמונותוכאלה שצילמתיP:
37. דלת הארון פתוחה או סגורה? חצי חצי.. ציטוט: "הוא ניקת לנו
" "חוצפן
הוא ניתק נלו
"

עינוווב

New member
בא לי עוגיה ;[

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא, אבל אם אני יעשה עוד צעד אני יפול במדרגות
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום מהכיסא, ללכת לחדר, לחפש את הפלאפון ולהחזיק אותו
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? לספור?
-12, ואני לא מאמינה שאשכרה ספרתי
- 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאלה 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? מכל כיוון שלי יש ארון
6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה, שידה וארון 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מאוורר, טלפון, מטען ומנורה 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כוס חד פעמים
9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? כל החדר שלי, אני אוהבת אותו ;[ 10. האם הוא בהישג יד? כן?
11. כמה נרות יש לך בחדר? הרבה
12. כמה דיסקים יש בחדר? ^^ 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? במשענת של הכיסא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אני ממש לא מתכוונת לספור
15. כמה ספרים יש לך בחדר? אין לי מושג נו מהה
16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? 3 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 21 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? שידה 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? על הדלת מבחוץ יש מדבקה של "אסור להפליץ" (תמונה) "החדר של עינב" סטיקר כזה, ועוד מדבקה, ומבפנים יש מלא דברים שאנשים כתבו לי
21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה?
23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא ;[ 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? לא מנגנת אין לי
26. כמה מקורות אור יש בחדר? 3 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? יש פוסטר לא תלוי של עברי של ההופעה בשוני, אין לי איפה לשים אותו
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: גדול וילדותי
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? ורוד 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? אין לי מושג
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מאיזה ארון? באחד יש מלא קופסאות של דיסקים, קטלוגים ועוד כל מיני דברים כאלה, ובשניה יש מלא בלאגן
, ניירות וכאלה 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "סתם היה משהו אבל אני לא רוצה לדבר על זה, סתםסתם לא היה כלום, אל תאמיני אל תאמיני;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111"

בת 1986

New member
אוי.. מגניב...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום מהכסא, ללכת לחדר שלי, לחצות מסדרון להיכנס לחדר, ללכת למיטה.. והוא שם איפשהו... 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 5 שניות 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאל 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, ארון דיסקים ומיטה 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? אחד? 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? דיסקים!!!! 10. האם הוא בהישג יד? בטח 11. כמה נרות יש לך בחדר? אממ... 6 לפחות 12. כמה דיסקים יש בחדר? מליון!!!!!!!!!! 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא.... 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? מה לספור?? לא.... 15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה 16. יש לך מדפים? בטח 17. כמה שקעים יש בחדר? 2 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? אין לי כח ללכת לספור 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? חלון 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? חח לא 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא,, של אחי 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: משעמם מאוד! 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? חח כן!! שקית מלאה בבסילים בכל מיני טעמים בארון.. אה, וגם מרשמלו 33. איפה ערכת המגן שלך? איפשהו 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? דברים 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגור ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] לא עולה לי...

Tamar38

New member
../images/Emo66.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לאא 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? הוא רחוק, אז הרבה 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 5! סתם נו, מאיפהלי 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?שמאל 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה, ארון ושטיח?!?! 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? 6 אולי? 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? אפחד 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? פאלפון, וטלויזיה ומצלמה והמיטה והכל. 10. האם הוא בהישג יד? לאתמיד 11. כמה נרות יש לך בחדר? אפחד 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבהה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? בכיסא, למרות שאני עליו 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? זה פרקט
15. כמה ספרים יש לך בחדר? חוץ מהאלה של הבצפר שבכל מקרה אני צריכה לזרוק, אין! חעחע
16. יש לך מדפים? כככן! 17. כמה שקעים יש בחדר?הרבה 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 7 או משו כזה 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? קיר? וחלון! 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא.. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא.. 22.מה צבע המסגרת שלה? אאאין 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן!
24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אין 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אההה בעצם יש! דרבוקה כזאת מיוחדת, אבל היא לקישוט! 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 1! 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא.. אבל פוסטר של סרט יש! 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: צריך שיפוץ [ למרות שהוא לא כזה נורא..] 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?בז' 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? מה? 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לאא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? איזה אחת? 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה..

Cheeeky Girl

New member
רציתי לקבור את הכל........./images/Emo8.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן במכנס שחור>< 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לאאאאא הוא נשכח בתיק של אמא שלייייי והוא לא יהיה איתי עד 4
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? בדיוק שניה :) 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאל 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? מאחורה 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? שידה וכל הקטע של המחשב. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מחשב, מנורות, מזגן 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? חחחחחח 3 כוסות XDDD איך ידעתם?
9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המחשב
. ופוסטר חתום של שירי ממימון
אבל הוא נסרק
אז עדיין המחשב!
10. האם הוא בהישג יד? יאפ 11. כמה נרות יש לך בחדר? 0, זה חדר מחשב. בחדר שלי יש מעל 20 12. כמה דיסקים יש בחדר? המון O: 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? חחח זה שטיח מקיר לקיר 15. כמה ספרים יש לך בחדר? מעל 100 16. יש לך מדפים? אחד 17. כמה שקעים יש בחדר? 10
אני אשכרה ספרתי 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? שוב.. אני לא בחדר שלי 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? וילון ? 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא עשיתי בת מצווה 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא. 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה?
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט?
26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא... בחדר שלי יש 30 ומשו 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: את האישי שלי? סגול ומעניין 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? סגול חיוור מזעזעעעעע 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך?
למטה 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? יאפ, מולטיי טריינר 35. יש מדבקות על מסך המחשב? חח כן של כלב מכוער רץ 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מלא דברים לביצפר 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? זה לא ממש ארון זו שידה.. וסגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] *חברות שלי דיברו על קרמבו* ופתאום אמרתי- "אהההההה הבנתיייי, קרמבו- יענו יש בו קרם!!!111111111" XPP

מוחטה1

New member
../images/Emo178.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? נה-אה. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? פול, כי הכלבלב תמיד מסתבך במפתחות ועד שאני משחררת אותו
... 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 3, במקרה הגרוע. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? אני אזוז עם הכיסא קצת אחורה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שידה קצת שמאלה כזה, וספריה מימין.. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה, ארון, רדיאטור?
חדרי ממש ריק! 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? אה, הפלאפון נחשב? אה, ויש מאוורר! ודיסקמן! זה נקרא?
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? איזה, לא הייתי בבית כל היום.. |פופולריות| בד"כ יש אבל! 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? הדיסקים נראה לי..ויש גם כל מיני ספרים טובים, ומעט מעט מכתבים ממש נוגעים ללב. 10. האם הוא בהישג יד? אה, רגע, כל השאלון אמור להיות על החדר בו אני נמצאת, או על חדר השינה שלי?
11. כמה נרות יש לך בחדר? איזה שלושה בערך.. 12. כמה דיסקים יש בחדר? וואי, בכמות נחמדה ואיכותית, אך תמיד אפשר עוד!
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? פרקט
15. כמה ספרים יש לך בחדר? אה, בדיוק היום החזרתי כמה, אז כרגע יש כ-3 ספרים רציניים, וכל השאר אלו ספרי ילדות נחמדים כמו "דירה להשכיר" וכאלה.. 16. יש לך מדפים? כן, מדף סגלגל מאמם מאיקאה!
17. כמה שקעים יש בחדר? 1 או 2, לא זוכרת
. 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? אין, זה ארון שזז בלי ידית..נו, מסובך.. 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? רדיאטור ולידו מיטה.. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? הייתה תקופה שג'ייק ג'ילנהול היה על קיר החדר, אבל הבנתי שאני לא טיפוס של פוסטרים וכאלה.. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? איכי, תודה לאל שלא! 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא, ענייה מרודה שכמותי. 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? נה-אה. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? דםטהדםטהדם. 26. כמה מקורות אור יש בחדר? מנורה, וחלון [כלומר, השמש, בורים!] 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? ראו למעלה.. 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: נטול אישיותי. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? בחדר שאני בו עכשיו, סוג של אבן ירושלמית.. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לאח שלי יש מיני מקרר! רעיון שלי!
33. איפה ערכת המגן שלך? במקלט.. 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? היה פעם סטפר, אבל הבדידות שברה אותו
35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא ולא. 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מחברות. מה שמזכיר לי, סיימתי את הבגרויות לשנה הקרובה! צריך לזרוק! 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? בחדר שלי? נראה לי שסגורה.. ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] ציטוט מצחיק מהיום: "אני מוכן לשים כסף שאת אדומה כמו אבטיח באמצע החמסין!!!!111"-הבוס שלי מסתלבט עליי בטלפון
.

למעלה