יש לי לחץ באוזניים וסרטים כחולים בראש../images/Emo23.gif
1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום מהכיס, ללכת ולקחת אותו
אז 3 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 10...? 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?אחורה
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך?ארון, מיטה ומראה
7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? טלוויזיה,DVD, מאוורר, מזגן ומנורה
5! 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כוס ששכחתי להוריד מאתמול, כוסות שוטים
ו.. זהו 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? כרגע? השימלה של הנשף!
10. האם הוא בהישג יד? כה 11. כמה נרות יש לך בחדר? 2-3 12. כמה דיסקים יש בחדר? בערך 7.. אין לי כוח ללכת לספור
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? המון!!!! ויש לי מרצפות גדולות עוד!
15. כמה ספרים יש לך בחדר? 2 ספרי לימוד של ביצפר ועוד 6 לקריאה ועוד אחד של עורכי דין
16. יש לך מדפים? כרגע לא.. החל משבוע הבא-כן 17. כמה שקעים יש בחדר?4 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 15 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? כלום.. חח מול הקיר של הדלת יש עוד דלת למרפסת שלי 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? על הדלת יש 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא!! זה עוד לפני שעשיתי גבות :-\ 22.מה צבע המסגרת שלה? אין 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא.. הוא צמוד לחדר אבל 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? מנסה לנגן אבל בנתיים הוא לקישוט.. 26. כמה מקורות אור יש בחדר? חלון, 2 מנורות, מנורת לילה ו2 דלתות נחשב? 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'?יש פוסטרים של עברי ואביב! [ושל שודדי הקאריביים ושר הטבעות
] 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מאוד שקסי
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר?לא
אבל יהיה לי מיני מקרר עוד מעט!!!
33. איפה ערכת המגן שלך? מממ.. וואו אין לי מושג! בטח בממד או במחסן
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו?יש לי חדר כושר 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? כובעים 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? דלת אחת פתוחה ואחת סגורה
1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא