בדיוק כש......

crazystav

New member
בדיוק כש......

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? 10. האם הוא בהישג יד? 11. כמה נרות יש לך בחדר? 12. כמה דיסקים יש בחדר? 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? 15. כמה ספרים יש לך בחדר? 16. יש לך מדפים? 17. כמה שקעים יש בחדר? 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? 33. איפה ערכת המגן שלך? 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? 35. יש מדבקות על מסך המחשב? 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =]

dabnir15

New member
בא לי:]

. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן בשולחן 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? סיבוב הראש ימינה, סיבוב הראש שמאלה ותפיסה ביד ימין= סה"כ 3:p 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? מאית שניה:p 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?אחורה (דרום?!) 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? מאחורי:p (דרום מערב?) 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, מיטה, שולחן. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? לא יודע:p 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כוס+כפית 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? לא יודע:p המחשב? 10. האם הוא בהישג יד? לא יודע:p עזבו אותי 11. כמה נרות יש לך בחדר? 0 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? שנייה אני אספור... NOT 15. כמה ספרים יש לך בחדר? 2 קריאה לידי ועוד כל מיני ספרי בית ספר בארונית (מישהו מעוניין לקנות ספרים של י"ב?!) 16. יש לך מדפים? לא:( 17. כמה שקעים יש בחדר? אין לי כוח לספר:\ 4 אני חושב 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? איף. 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? חלון:p 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא, בית חדש:p לא הורסים! 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא:p איכס 22.מה צבע המסגרת שלה? - 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן:] 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? גיטרה בתוך המיטה 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? לאורחים שבאים:p 26. כמה מקורות אור יש בחדר? חלון ואור:p 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא:p 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: כוסון עולם 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? חום בהיר 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? כן:D:D:D:D 33. איפה ערכת המגן שלך? החזרנו ואין לנו עכשיו:p 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא:p למי יש מקום 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא:p 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? דפים למדפסת 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורות ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "אירן אפילו לא גובלת עם תימן1 אני את הבגרות שלי בגיאוגרפיה עשיתי"
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TauberiT

New member
זה לא נכון!../images/Emo12.gif

האור נמצא מצד ימין שלך [ליד הדלת]
והארון באלכנוס אחורה וימינה, אבל בעיקר ימינה.
שקט.

להלהלה ../images/Emo13.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? בלוח המגניב שעל הקיר. 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? שתיים? 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שניה. היא לידי. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? אחורה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? מאחוריי. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה, שולחן וארון. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מנורות, טלפונים, מחשב.. ויש עוד כל מיני דברים
אז לא יודעת בדיוק כמה. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא
יש בקבוקים של קולה 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המחשב, האמפי3, המצלמה, הדיסקים.. [חומרנית
] 10. האם הוא בהישג יד? כן 11. כמה נרות יש לך בחדר? שניים 12. כמה דיסקים יש בחדר? 19 [חפרתי עכשיו בכל החדר
] 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אין לי כח לספור
יש כמה 15. כמה ספרים יש לך בחדר? אני אנסה לספור.. 65 כולל אנציקלופדיות וספרי לימוד
16. יש לך מדפים? כן, יש לי גם כוורת
17. כמה שקעים יש בחדר? 10, כי בגלל המחשב יש כזה מפצל.. 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 10
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? אין ממש קיר מול הדלת
לחדר שלי יש צורה מוזרה, אלכסונית כזאת [ככה זה כשאמא שלך היא מעצבת מטורפת
] אבל בעיקרון, מול הדלת יש כוורת של מדפים מלאה בפיצ'פקעס, וזה בכלל לא הקיר מול, זה הכיר שליד, פשוט זה יוצא ככה
לא חשוב
20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא, אבל יש מיליון סטיקרים שיושבים במעטפה ענקית של אנונימוס ומחכים להידבק איפה שהוא בחדר. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא
אבל יש תמונה שחברים עשו לי ליומולדת 13 עם הידיים שלהם
זה נחשב?
22.מה צבע המסגרת שלה? אין מסגרת
23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן
24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אמממ... כרגע אין פה. מטר ליד הדלת של החדר שלי יש פסנתר. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? ניגנתי
עכשיו רק עמרי מנגן בו
26. כמה מקורות אור יש בחדר? שלוש מנורות, חלון, דלת של מרפסת [נו זה מקור אור
] ואממ.. המחשב שגם עושה אור
27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? מחכים לתלייה
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מבולגן ומגניב 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? אין ממש קיר, זה יותר ארון. זה כאילו ארון במקום קיר
וזה בצבע קרם כזה
32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא
אמא אוסרת עלי לאכול במקום שהוא לא המטבח או הגינה.. 33. איפה ערכת המגן שלך?
אין לי מושג 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא בחדר שלי
35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא
איפה יש מקום להדביק מדבקות על מסך שטוח [כן, הוא חדש אז אני מתלהבת D:] 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מלא דברים ששכחתי שקיימים
מחברת עם כל מיני דברים שכתבתי או קשקשתי פעם, ספר "משרבטים"
, טישו, שלטים לדלת, מפתחות של יומנים ישנים, סיכה, הפנקס דיאטה שלי ושל רוני
, מדבקה, פאצ'ים מים אל ים, השרשראות שעשינו לים אל ים
, הצמיד של הים אל ים [אז הנה הוא!
], ספר טלפונים של קטנטנות
והפאווץ' של האמפי3. 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה
מישהו קרא?

שרון710

New member
זה נחמד../images/Emo9.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לסובב ת'ראש ולהושיט ת'יד:) (2) 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 4 שניות 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?דרומה
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? מאחוריי 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה, ארון ושולחן . כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? וואי, הרבה 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? בטוח יש שם משו
9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? אממ יש לי שם ת'מצלמה 10. האם הוא בהישג יד? לא זה למטהP: 11. כמה נרות יש לך בחדר? אממ לא יודעת 12. כמה דיסקים יש בחדר? 11 מקוריים ועוד כמה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? *ריקות.. ולא יודעת 15. כמה ספרים יש לך בחדר? המוווון 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? איזה 7 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 15 פחות או יותר 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? האמת שיש שם ארון.. אבל פוסטרים 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? כן 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לאXD הייתי מכוערת אש 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 3 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו' ? כן 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: שווה אש 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? יש לי אוראו עוד מהבגרות במת'XD 33. איפה ערכת המגן שלך? אצל אמא ואבא בחדר 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? בחדר לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? שטויות ו150 ש"ח 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "איפה זה ווליום כנרת?!"

משעמם לי!!!

. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? הרבה 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 2 שניות 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאל 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? מאוחרי בצד שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ספריה,מיטה וארון 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? אמ..אין לי כוח לספור 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כוס 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? לא 10. האם הוא בהישג יד? 11. כמה נרות יש לך בחדר? הרבה 12. כמה דיסקים יש בחדר? לא יודעת 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? נראה לכם שאני אקום לספור עכשיו!?!? 15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה 16. יש לך מדפים? לא 17. כמה שקעים יש בחדר?3 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? אתם עושים צחוק?!?!? 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? כלום 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 1 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: פשוט מהמם 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? באחד הארונות 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מחברות 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? פתוחה

אני! אני!

אני אענה על החדר ששאני נמצאת בו עכשיו ולא על החדר שלי
. . קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? בארון 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לקום מהכיסא, ללכת לחדר,לפתוח את הדלת, להדליק את האור ואז לקחת אותו
. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שנייה, אפילו פחות
. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?שמאל ואחורה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? גם שמאל. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? שולחן מחשב, ספה וארון. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? אני אכתוב על החדר הזה: מחשב(1),
(2), DVD(3), טלפון(4), וידיאו(5), מנורות(6), מצלמת אינטרנט(7). 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המחשב
. 10. האם הוא בהישג יד? הוא מולי אבל קשה להרים אותו... 11. כמה נרות יש לך בחדר? 0 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה מאוד, גם שלי, גם של אמא וגם של אח שלי. 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? יש פה פרקט
. 15. כמה ספרים יש לך בחדר? דיי הרבה. 16. יש לך מדפים? כן. 17. כמה שקעים יש בחדר?גם דיי הרבה, כי יש פה הרבה מוצרי חשמל. 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 10 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? מדף ועליו תמונות. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא
22.מה צבע המסגרת שלה? היא לא פה. 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא... 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אני לא מנגנת
26. כמה מקורות אור יש בחדר? 4 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: ק-ט-ן ומזוהם. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת?לבן. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא. 33. איפה ערכת המגן שלך? ? 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? רק "PUSH THE BUTTON" 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? סלוטייפ, עטים, מדבקות וכאלו דברים
37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =]"אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי"!

../images/Emo3.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן, בדלת
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? רק להושיט יד
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? הרבה. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? קדימה. 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימין. 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? שולחן, מיטה, ארון. 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? 4 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המערכת סטריאו (נדמה לי) 10. האם הוא בהישג יד? יאפ 11. כמה נרות יש לך בחדר? 1 12. כמה דיסקים יש בחדר? אמ.. 200 בערך. 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא. 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? די הרבה. 15. כמה ספרים יש לך בחדר? בערך-30. 16. יש לך מדפים? אכן. 17. כמה שקעים יש בחדר? 7 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 4 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? חלון. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? לא 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? אכן. 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן. 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: די מבולגן. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? במחסן. 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? נעליים. 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה. ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע...."

שפי שף

New member
אני אני אני

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? כן באופני כושר- או יותר נכון המתלה לבגדים שלי 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? 2 לעזוב את המחשב ולקחת את הפלאפון 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שניה אחת 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימין 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? מיטה, שולחן כתיבה וארון 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? 6 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? הווווו כן 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המזגן ממש חם היום 10. האם הוא בהישג יד? לא בדיוק אני צריכה לטפס על כיסא בשביל להגיע אליו 11. כמה נרות יש לך בחדר? בערך 30- 40 12. כמה דיסקים יש בחדר? ואו מלא אני לא סופרת 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? חחח לא נראה לי שיש 15. כמה ספרים יש לך בחדר? המון את כל הספרים תקעו אצלי בחדר 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? 4 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 17 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? כלום 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? על הדלת שלי 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? כן! 22.מה צבע המסגרת שלה? שחור 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אין לי 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? כן 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: זוועה לעיניים 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? תכלת 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? כן אופני כושר 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? עיתונים וארנק 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] יש אנשים שמביאים את האושר כשהם באים, ויש כאלה שמביאים אותו כשהם הולכים

אוקיי.

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? קיר 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? לחפש אותו
, ללכת למיטה ולמצוא אותו שם.
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שנייה, הוא לידי.
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימין 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ימינה-אחורה 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? שולחן, מיטה וארון? 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? פףף, מחשב, טלוויזיה, וידיאו, DVD, מערכת סטריאו, מנורות, טלפון.. די
. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? יקר מבחינה אישית? פיל. 10. האם הוא בהישג יד? הוא על המיטה 11. כמה נרות יש לך בחדר? 0? 12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? מיטה 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? 2 וחצי, נו מה. 15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה, הרבה. 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? 6 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 14
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? פרפרים
. 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? יאפ, אחד של פאנקנשטיין ואחד של נועם רותם. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? - 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? 2 גיטרות בארגז מצעים, אבל הן לא שלי.
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? - 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 מנורות 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? הפוסטרים של עברי?
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: קטן ומאמם. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? צנצנת הסוכריות.
33. איפה ערכת המגן שלך? במחסן 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? בחדר? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? מחברות 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "זה הכל בשביל החתולה, או הקולה."

שקדוש101

New member
בא לי..../images/Emo9.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? לא 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? 1-לאחוז.. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שנייה כי היא בדיוק לידי 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור?שמאל 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? גם שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? הארון המיטה ואם זה נקרא אז הפופים.... 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? הרבה!. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר?לא.. 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? יש שם כמה דפים שחשובים לי..[בגלל מה שכתוב עליהם..] 10. האם הוא בהישג יד? לא ממש.. 11. כמה נרות יש לך בחדר? ספרתי וזה 68 =] 12. כמה דיסקים יש בחדר? 37 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? במשענת של הכיסא... 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? 8 D: 15. כמה ספרים יש לך בחדר? 27 16. יש לך מדפים? כן.. 17. כמה שקעים יש בחדר? 4 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 17 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? וילון וחלון 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? יש עליהם ציורים וכאלה.. 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא! 22.מה צבע המסגרת שלה? אין לה מסגרת.. 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא.. 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? כן, גיטרה, אורגנית ועוד מעט תופים.. 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? בגיטרה רק קצת באורגנית כן ובתופים שעוד מעט יגיעו כן!.. 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'?כ"כ הרבה!! 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: חסר תיאור. 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן עם כתמים בשחור.. 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? לא 33. איפה ערכת המגן שלך? במחסן 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא בחדר.. 35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? כמויות ענקיות של דפים.. 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? פתוחה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "אל תדאגי יהיה טוב.."

TauberiT

New member
סתיויק../images/Emo23.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? ארונית/קיר 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? איפה הוא?
נראלי שצריך לעלות למעלה ולחפש אותו בחדר.
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? שניה. 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימינה 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל/אחורה 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון/שידה/שולחן 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מערכת, טלויזיה, מנורות? 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? בקבוקים נראלי 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? המערכת, והדיסקים 10. האם הוא בהישג יד? בוודאי 11. כמה נרות יש לך בחדר? הרבה
12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבה
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? נופ 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? לא הרבה
15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? 4 בערך, אבל על כל אחד יש עוד מפצלים וכאלה... 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 22 בערך
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? לא הרבה, פעם היו מליון פוסטרים אבל הורדתי אותם, ויש מראה ושידה קטנה ומגירות קטנות... 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? קצת 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? הממ לא 22.מה צבע המסגרת שלה? - 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? אקוסטית וקלאסית
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? באמת.
26. כמה מקורות אור יש בחדר? שני חלונות, מנורה, ועוד מנורה שאני לא מדליקה.
נרות זה גם נחשב?
27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא נראלי 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: נעים ונוח [לפחות לי]
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? תכלת 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? איך לא?
33. איפה ערכת המגן שלך? בממ"ד 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא
35. יש מדבקות על מסך המחשב? כן. מי שהיה פה יודע.
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? המגירה השניה איפה? בחדר שלי? תלוי איזה מגירה שניה. ומאיפה סופרים. |מגלגל עיניים של המסנג'ר| 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה אני חושבת, למרות שאני באמצע האריזה, אז בטח פתוחה.
ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] "תגמל, משורש גמל"

ברוש15

New member
../images/Emo192.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? אם היה עוד צעד הייתי נתקעת במיטה..אבל לא!
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? הו אמ לקום,ללכת לשולחן טלויזיה ולקחת אותו.. 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? היא פה לידי אז שניה?
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימין ואז שמאלה
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? אמ מימין 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? 2 ארונות,מיטה ושולחן 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? אמ טלויזיה,מחשב,מדפסת,2 טלפונים,פלפון,אמפי3,אמפי4,אייפוד,דיסקמן,מערכת סטריאו וזהו נראה לי.. 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? נופ מותר לאכול רק בקומה למטה[חוק מטופש שכזה:S] 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? החפצים שהכי יקרים לי לא מבחינה חומרית הם הבובות פרווה המדהימות שלי והגיטרה
10. האם הוא בהישג יד? הגיטרה פה לידי אבל הבובות מסודרות על המיטה[לשם שינוי
] 11. כמה נרות יש לך בחדר? אמ הרבה..יש לי מדף שלם עם נרות כי פעם אהבתי לאסוף
12. כמה דיסקים יש בחדר? וואו המון..בערך 50-60 אבל חדשים יותר שבאמת אני שומעת אז משו כמו 20.. 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? אין מרצפות יש פרקט
סתם אמ אבל עכשיו כשמבולגן אין ממש איפה לדרוך:p 15. כמה ספרים יש לך בחדר? אמ בסביבות ה15-20 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? 4 מתוכם שניהם מפוצלים ל4 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? אני לא באמת אספור
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? חלון,שתי כונניות מדפים,והשולחן טלויזיה 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? אמ רק על הדלת 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? - 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? 2 גיטרות קלאסיות 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אחת כבר לא בשימוש כי אני משתמשת בחדשה יותר:] 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 חלונות ושתי מנורות 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? לא 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מקום שכיף לי להיות בו
29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? שמנת 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? נופ 33. איפה ערכת המגן שלך? אין לי שמץ..נראה לי בממ"ד
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? בחדר?לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? חלילה! 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? כל מיני מכתבים מהילדות,יומנים לשעבר,כתבות,מדבקות,חומרי יצירה וכל מיני כאלה
37. דלת הארון פתוחה או סגורה? כל הדלתות סגורות חוץ מ1.. ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] אמ אין..

matanky

New member
טוב, נו אם את מתעקשת ../images/Emo3.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? בכיסא
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? שניה אני אחפש אותו חח.. להרים דפים, להרים חולצות, ללכת למטבח לשאול את אבא איפה הפלאפון שלי להתקשר לפלאפון שלי לחזור לחדר ואז לראות מאיפה בא הצלצול
3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? הטלפון בסלון
יש לידי פלאפון אם את מעוניינת
4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? שמאל
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל
6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ארון, השידה של המחשב והמיטה 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? הרבה .
מנורה, עוד מנורה, מחשב וכל הדברים שכלולים בו [ מדפסת, סורק רמקולים ] מטען לפלאפון, אממ עוד מנורה
מאוורר וזהו
8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? אממ.. עכשיו לא 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? יש פה שרשרת מזהב שקנו לי לבר מצווה אבל היא לא ממש חשובה לי חח היא פשוט יקרה
10. האם הוא בהישג יד? הוא בתוך קופסא
11. כמה נרות יש לך בחדר? אין
12. כמה דיסקים יש בחדר? הרבההההה וואו אי אפשר לתאר עד כמה
13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? לא... 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? לא הבנתי את השאלה. 15. כמה ספרים יש לך בחדר? הרבה
16. יש לך מדפים? כן
17. כמה שקעים יש בחדר? יש אחד שאליו יש מפצל לאיזה 12
18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? אחת שתיים שלוש ארבע חמש שש שבע שמונה תשע עשר..
19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? תמונה של הבר מצווה שלי
20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? על הארון שלי יש כל מיני דברים כאלה של חברות שונות
21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? כן... 22.מה צבע המסגרת שלה? זהב 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? כן 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? פסנתר או אורגן לא יודע מה זה חחחח 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? זה סתם עומד ליד הארון
26. כמה מקורות אור יש בחדר? מבחינת חשמל 3.. 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? של עברי
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: אפשר בארבע? 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר?
לא 33. איפה ערכת המגן שלך? בחדר של ההורים
34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? מכשיר עינוג חשמלי...
סתם נו אני מושפע מהשוקס.. לא אין לי..
35. יש מדבקות על מסך המחשב? לא
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? אין פה מגרות זה ארוניות כאלה חחח... 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? סגורה ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] " אה, תפתח אותי "

tohar6

New member
גמאניייייי :))

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו? חח בקיר 2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? אחת, לקחת אותו מצמוד למקלדת 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 3 שניות 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? ימינה ימינה וישר 5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? ממ למעלה 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ממ מיטה שידה וזהו בערך 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? 1- טלויזיה 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? 2 כוסות 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? התמונה שלי עם עברי :)) ( למרות כל העותקים הקיימים ) 10. האם הוא בהישג יד? כן 11. כמה נרות יש לך בחדר? אין או אולי 1 או 2 12. כמה דיסקים יש בחדר? 7 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו? חח בקיר 14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? ממ לא יודעת בדיוק 15. כמה ספרים יש לך בחדר? סביבות ה15 16. יש לך מדפים? כן 17. כמה שקעים יש בחדר? 4 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 4 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? ארון 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות? על הארון מלאאא 21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר? לא 22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך? לא 24. יש כלי נגינה בחדר? איזה? לא, בקרוב מאוד גיטרה 25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? אני אנגן בה 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'? מלא מלא מלא עברי 28. תארי את חדרך ב-2 מילים: מכוסה בהרבה הרבה עברי לא גדול מאוד, נחמד וטעון שיפור קטן 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? לבן 32. יש לך מאגרי מזון בחדר? כוס מלאה סוכריות ושוקולדים מיומולת 16 33. איפה ערכת המגן שלך? אין לי או במחסן של הבית 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו? לא 35. יש מדבקות על מסך המחשב? כן של LG 36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? חחח בכלל אין מגרות 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? תמיד תמיד תמיד סגורה.. אסור להשאיר את הארון פתוח אפעם ושאלת השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע הזה =] " לעולם לא יושם בפניך מכשול שאין בכוחך להתגבר עליו " משפט שהייה כתוב על מתנת פרדה שקיבלנו ממישהו שעזב את השכבה :(( "מי זה אמר שאישה לוויתן זה דבר לא שביר?!"

vered151

New member
למה אסור להשאיר את הדלת של הארון פתוחה?! ../images/Emo12.gif

tohar6

New member
זאת איזשהי אמונה טפלה >>

אמרו לי פעם שארון ברגע שמשאירים דלת פתוחה זה פתח למזל רע.. זה כאילו ארון קבורה ואז זה קבר פתוח וזה לא טוב.. אני יודעת שזה שטויות זה חרטה וזה לא נכון.. זה ממש לא קשור אבל מאז שאמרו לי את זה אני פשוט סוגרת תמיד את הדלת של הארון, לא כי אני באמת מפחדת מזה אלא פשוט כי למה לעשות הפוך חח אני מעדיפה ללכת לפי מה שאמרו לי ליתר ביטחון.. וחוץ מזה מאז שאני זוכרת את עצמי אז אמא שלי עוברת בחדרים וסוגרת לנו את הדלתות של הארון לפני שאנחנו הולכים לישון, היא גם לא אוהבת ארונות פתוחים.. :)) חח "בסיפורים הכי יפים, באגדות הכי טובות המלכים האמיצים והנסיכות הכי יפות ובחיים שלנו פה אז העשן של הסיגריות מכסה את הפנים העייפות"

vered151

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

1. קום, פנה לשמאל ולכי שני צעדים. האם נתקעת במשהו?
2. כמה פעולות היית צריך לעשות כדי לאחוז בפלאפון שלך? אוי הרבה...לקום ללכת לחדר, לפתוח את הדלת, לעלות על המיטה ולהגיע אליו 3. כמה שניות ייקח לך להרים את שפרפרת הטלפון הקרובה ביותר? 15 שניות ככה 4. לאיזה כיוון תלך כדי לכבות את האור? האור לא דולק לידי...זאת ה
5. באיזה מצדדיך נמצא הארון? שמאל 6. מה שלושת הרהיטים הגדולים ביותר בחדרך? ספריה ארון ומיטה 7. כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר? מערכת בלבד 8. האם יש כלי מטבח (צלחות, כוסות, קערות) בחדר? כן, כוס 9. מה החפץ היקר לך ביותר בחדר? אייפוד 10. האם הוא בהישג יד?
11. כמה נרות יש לך בחדר? 3-4 12. כמה דיסקים יש בחדר? 10 13. אם תתמתח אחורה, האם תפגע במשהו?
14. כמה מרצפות ריקים (שאין עליהן שומדבר) יש לך בחדר? האאא?!
15. כמה ספרים יש לך בחדר? 15 ככה 16. יש לך מדפים?
17. כמה שקעים יש בחדר? 5 18. כמה ידיות של ארונות ומגרות? 8 19. מה מכסה את הקיר שמול הדלת? כלום, חלון 20. האם יש סטיקרים על הארונות/קירות?
21. האם תמונת הבת מצווה/ בר מצווה תלויה בחדר?
22.מה צבע המסגרת שלה? 23. האם המחשב נמצא בחדר שלך?
24. יש כלי נגינה בחדר? איזה?
25. אתה באמת מנגן בו או שהוא לקישוט? 26. כמה מקורות אור יש בחדר? 2 חלונות ומנורה =] 27. יש תמונות של זמרים/ות, להקות וכו'?
28. תארי את חדרך ב-2 מילים: פשוט ויפה 29. מה צבע הקיר שמימין לדלת? בג' 32. יש לך מאגרי מזון בחדר?
33. איפה ערכת המגן שלך? שו מגן? 34. יש לך מכשיר כושר כלשהו?
35. יש מדבקות על מסך המחשב?
36. אם תפתח את המגרה השניה, מה יהיה בה? קלפים וכאלה 37. דלת הארון פתוחה או סגורה? פתוחה

למעלה