בדיוק כשחשבתי ... שאין משהו שבשבילו שווה להרוס את העיתון ראיתי את זה מתוך "פנאי פלוס"
א איריס מ New member 22/11/06 #1 בדיוק כשחשבתי ... שאין משהו שבשבילו שווה להרוס את העיתון ראיתי את זה מתוך "פנאי פלוס"
P pRimaVeriTaVIV New member 22/11/06 #2 המעריצים: איריס תהרסי לי עיתון../images/Emo121.gif איזה כיף לשמוע שמירי מופיעה סוג של הופעה, לא? חבל שזה כל כך רחוק
המעריצים: איריס תהרסי לי עיתון../images/Emo121.gif איזה כיף לשמוע שמירי מופיעה סוג של הופעה, לא? חבל שזה כל כך רחוק
P pRimaVeriTaVIV New member 22/11/06 #6 כן, שהאוויר שיהיה שם יהנה../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif רק אני לא שמתי לב לתאריך עד עכשיו?
א איריס מ New member 22/11/06 #9 כן גם התאריך רחוק יש זמן להזמין מקומות וזה רק בתנאי שהבוס יתן קצת חופששששש אבל הבוס שלי לא רוצה חופש ממני בכל אופן עד אז אנסה לארגן משהו... מקסימום
כן גם התאריך רחוק יש זמן להזמין מקומות וזה רק בתנאי שהבוס יתן קצת חופששששש אבל הבוס שלי לא רוצה חופש ממני בכל אופן עד אז אנסה לארגן משהו... מקסימום
א איריס מ New member 22/11/06 #3 ../images/Emo6.gif יש רק דבר אחד שאני לא מבינה, איך עידן יניב קשור לפסטיבל נשים
P pRimaVeriTaVIV New member 22/11/06 #4 לכי תדעי מה הוא לא מספר לנו../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif
H hilali1 New member 22/11/06 #8 תודה אבל זה מצחיק קצת ../images/Emo6.gif לתכנן מעכשיו למרץ... יש עוד כל כך הרבה זמן עד והכל יכול להשתנות. לצערי כבר למדנו שלא תמיד הפרסומים נכונים.
תודה אבל זה מצחיק קצת ../images/Emo6.gif לתכנן מעכשיו למרץ... יש עוד כל כך הרבה זמן עד והכל יכול להשתנות. לצערי כבר למדנו שלא תמיד הפרסומים נכונים.
א איריס מ New member 22/11/06 #10 צודקת ../images/Emo6.gif יש זמן בהחלט נקווה שזה אכן נכון ושלא יהיו שינויים, למרות שאין לדעת.
H hilali1 New member 22/11/06 #11 זה גם לא מסתדר לי עם הטיימינג של יציאת האלבום... טוב נו מה אני יודעת
א איריס מ New member 23/11/06 #12 ../images/Emo13.gif גם לי לא ולמרות זאת נחיה גם עם זה ונאחל למירי בהצלחה בכל מקרה
ה העוגייה של דפנה New member 23/11/06 #14 ראיתי את זה מיוני שעבר../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif חילקו לנו פליירים איפה שהוא אבל תודה בכל מקרה
ראיתי את זה מיוני שעבר../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif חילקו לנו פליירים איפה שהוא אבל תודה בכל מקרה