בדיוק הפורום הנדרש

רותמנית

New member
בדיוק הפורום הנדרש

שלום לכם,בתקופה האחרונה כל מה שמעסיק אותו הוא מה ללמוד. והנה נתקלתי בפורום זה ואני מקווה לקבל תשובות. אני בת 22 עם תעודת גמר וללא פסיכומטרי ומעוניינת לעבור מבדקי התאמה (בטח יש לזה שם אחר) במכון הדסה אולם כל מכריי ממליצים לי קודם כל להשלים בגרויות ופסיכמוטרי ואז לעבור מבחנים אלו.מה אתם ממליצים? כמו כן מה העלות פחות או יותר והאם יש מבדקים כאלה באיזור השרון/מרכז? יש לי עוד המון שאלות.לפעמים הבאות

השלמת בגרות

אם את שוקלת ללמוד מקצוע כלשהו שדרישת הקבלה אליו היא תעודת בגרות (וחלק ניכר מהעיסוקים היום אכן דורשים תעודת בגרות), הרי שצודקים חבריך האומרים לך השלימי את תעודת הבגרות לפני פניה ליעוץ. אם את חיילת משוחררת כדאי לך לשקול את האפשרות ללמוד במכינה קדם-אקדמית שתאפשר לך השלמת בגרות במסגרתה. אם את מעונינת בפרטים על צהמכינה, כתבי לנו. פרטים על היעוץ תוכלי לקבל טלפונית 026244344. היעוץ ניתן בתל אביב או בירושלים.

רותמנית

New member
תודה על התשובה

הבעיה באמת היא שאיני סגורה על מה ללמוד ואני מתלבטת גם על לימודי קוסמטיקה ולזה אין צורך בבגרות.אגב,האם באוניברסיטה הפתוחה דורשים בגרות מלאה או שיוותרו לי על מס´ בגרויות ? ידוע לכם על ימים פתוחים וייעוץ באונברסיטאות עצמן ?

האוניברסיטה הפתוחה

כל הרעיון של אוניברסיטה פתוחה הוא להיות פתוחה לכל- ללא כל דרישות קבלה. על כן לא נדרשת תעודת בגרות או כל מבחן כדי ללמוד בה. כדאי לך לפנות אליהם, לקבל מידע ויעוץ לא מחייב שגם אינו כרוך בתשלום. אונ´ פתוחה, לימודים אקדמיים, סניפים בארץ 03/6404040 ת.ד.39328 תל-אביב 61392

למעלה