בדיוק היום לפני 23 שנה...

טליה ג

New member
בדיוק היום לפני 23 שנה...

התקיים אירוויזיון 79´ האגדי בירושלים וכך בדיוק נהייתי חובבת אירוויזיונים. מכיוון שעוד לא הייתי אפילו בת 8, לא הרשו לי לראות את האירוויזיון, והאמת שלא ידעתי אפילו שמתקיים באותו ערב אירוע שירגש אותי אח"כ שנה אחר שנה, אפילו 23 שנה מאוחר יותר. את האירוויזיון אמנם לא ראיתי אבל האזנתי לקלטת אלפי פעמים ונדלקתי על העניין. עד היום אירוויזיון 79´ הוא האהוב עליי מכל הזמנים ולפי דעתי המוצלח ביותר. איפה הימים הטובים האלו, כשהשירים היו "אירוויזיוניים" כל כך ובשפת המקור? היום הכל פופ רדוד ובאנגלית שהייתה אפילו מביישת את כתה ה´. אבל כפי שכבר אמרתי, אני זוכרת לאירוויזיון את חסד נעוריו ולא מתכוונת לבגוד בו, למרות הכל.

Yaniv-DC

New member
בדיוק היום לפני שני לילות...

חלמתי חלום נורא. ששכחתי שהאירוויזיון מתקיים באותו היום, ושאני מגלה את זה רק בזמן ההצבעה, והכל קרה בגלל שבן בא לבקר אותי, והייתי עסוק בו... התעוררתי מהחלום הזה בשש בבוקר, עם הדפיקות לב האלה של האכזבה העמוקה, ועוד לא קלטתי שזה היה חלום. רק אח"כ, פתאום שמתי לב שאנחנו בכלל במרץ, והאירוויזיון במאי....

רועי...

אתה לוקח את הסיפור יותר מידי קשה... אם כבר אני הייתי מתעצבן ומתאכזב שהפסדתי את החלק של השירים, אבל את החלק של ההצבעה ?!

איליה.

New member
רק למען הסדר הטוב...

קוראים לו יניב, והוא כן הפסיד את השירים.
איליה.

אופסי...

אני יודע שקוראים לו יניב.... זה יצא בטעות ! : ) ! פשוט דיברתי עם חבר (שקוראים לו הפלא ופלא - רועי) בטלפון תוך כדי כתיבת ההודעה וקצת לא הייתי מרוכז. יניב, אני מקווה שאתה סולח לי ! : ) ! (זה רק אני או שאתם שונאים להשתמש בפרצופים שהאתר מאפשר ?! זה מעכב את כתיבת ההודעה) !

למעלה