בדיוק היום לפני שנה

פזגורית

New member
בדיוק היום לפני שנה

ונראה שרק אני זוכרת. בדיוק היום לפני שנה איבדתי את ילדי. למחרת ערב ראש השנה. והיום, נראה שרק אני זוכרת. והאובדן שלנו, בגלל שהוא כלכך יוצא דופן, אין לו בית. אין מקום שבו אני מרגישה "בבית", ואף אחד לא תופס את האובדן הזה כמוני. גם לאבד ילד וגם להיות לבד ולא לקבל מהסביבה את מה שאני מצפה, זה קשה פעמיים. תודה שלמדתי השנה איך להמשיך בחיי אחרי הפרידה הזו. תודה שלמדתי השנה איך ממשיכים לנשום. תודה שלמדתי השנה איך עולים מן המצולות. לשנה שהתחילה היום, אני מבקשת לעצמי שאדע להיות רגישה לאחרים כמו שהייתי רוצה שיהיו רגישים אלי. ותודה לכן, שאתן היחידות שבחברתכן אני מרשה לעצמי קצת להפציע. אני מאחלת לכל אחת ואחד מכם שהשנה הזו תוביל אותכן אל דרך שבה תמצאו את האפשרות להיות, להוות, יחד עם הכאב העצום והבלתי-נתפס הזה.

גל213

New member
כל כך מבינה לליבך

אני איבדתי ילד בן 10+ לפני כשנה וארבעה חודשיים ירד ולא חזר. הכאב כל כך חזק והגעגועים,אני תמיד אומרת הכאב הוא שלנו ,של ההורים. אני כבר לא מצפה שום דבר מהסביבה .אנשים ממשיכים ולא תמיד יש רגישות. אני עדיין לומדת לנשום לפעמיים מתקדמים צעד ואז חוזרים שתיים. לומדת לחיות חיים חדשים לצד הכאב. גלית

ETTY12

New member
פזגורית יקרה

עצוב מאוד לקרוא את המילים הקשות שכתבת. ןבכל זאת, אם תדפדפי קצת אחורה כמה ..כמה....ישנן איתך אימהות באותה סירה, שאנו כל הזמן לומדות כיצד להמשיך לשחות באותם מים סוערים שאין דומה להם. המשיכי ככה להודות כל יום שאת ממשיכה ללמוד "איך עולים מן המצולות", כי זה מה שנשאר לנו פה בפורום הזה אנו מתחזקות אחת מהשניה (וגם אבות) מעט אבל יש, רק פה אנו מרשות לעצמנו לשפוך הכל. בינתיים שולחת לך המון כח אור ואהבה.........אתי.

דליה ח

New member
פזגורית, תפציעי יותר...

אני קוראת את מה שכתבת וחושבת שאת בן אדם מיוחד מאוד. את מספרת על בדידות באובדן, ועל הקושי המובן, ומיד את עוברת להודות על כוחות , ותעצומות נפש, ועל איך למדת לחיות בצל הזה שמלווה אותך, ועושה הכל כדי לעלות מן המצולות. זה כל כך טרי, אף שהזמן לא משנה כלום, אבל שנה ראשונה היא הקשה ביותר, לפחות כך אני זוכרת אותה. תפציעי יותר, התרומה שלך כאן היא עצומה, אני לא מפסיקה לקרוא ולהתפעל ממה שאת מקרינה במילים שלך. שתהיה שנה של בשורות טובות........................דליה

שרון123

New member
../images/Emo201.gifמאחלת גם לך שנה קלה יותר

ממש לא קל, בעיקר לא קל להתמודד עם הקושי לגמרי לבד

פזגורית

New member
תודה נשים יקרות

אתמול והיום חלפו. נשמתי. צחקתי. התענגתי על הקטנה והאמצעי הרכים להפליא. היינו בטיול "תשליך" מטהר לאורך חוף הים, הוקפנו באהבה פשוטה ונוחה אצל אחי ומשפחתו. מתחילה שנה שנייה. בטוחה שהיא תהייה טובה יותר. תודה לכל אחת מכן על המילים החמות. מחבקת אותכן בחזרה לטוב.

למעלה