בדיוק היום ה- 4 לספטמבר...

shira^

New member
בדיוק היום ה- 4 לספטמבר...

לפי שנתיים האיר כוכב בשמיים שקרא בקול "זה עתה נולדה נסיכה .נסיכה זו תזכה לחיים יפים במחיצת משפחה חמה ואוהבת..." וכך היה. והנסיכה שלי בת שנתיים כבר והיום יומולדת והיא בבית . איזו התרגשות !!!?ולחשוב שלפני שנה הייתי אוטוטו לפני נסיעה וחגגנו לבד שנינו בבית את יומולדתה הראשון וזה היה יום עצוב..והבטנו בתמונות הבודדות שצילמנו .ובשקט שאף אחד לא יראה נישקתי את התמונות ולחשתי לה מילות ברכה והבטחתי לה שהנה עוד מעט אמא וגם אבא באים לקחת אותך הביתה !!!ונחגוג, כולנו יחד והיום העצוב יהפוך לשמחה ענקית מתמשכת לעד... מזל-טוב לנסיכה שלי !!!!

מי

New member
ברכה ../images/Emo48.gif

גם לנו זה היה כך. חודש לפני חגגנו לילדנו את יום הולדתו השנתיים כשהוא היה עוד בלעדינו נישקנו תמונה היה לנו עצוב בלעדיו ושמח שעוד מעט מהיה ביחד ברכות

shira^

New member
לאבא מי -+- ולאבא יצחק !!!

כמה מרגש שדווקא אתם הגברים,האבות הראשונים שברכו את נסיכתי... תודה מקרב לב... שנמשיך כולנו לחייך , לשמוח , ולהנות מילדינו הכל-כך מיוחדים והמיוחסים.

אורנה ב.

New member
איזה יום שמח לך היום ../images/Emo49.gif

הרבה הרבה מזל טוב לנסיכה שאף אחד לא יכול לעמוד בקסמיה -אני יכולה להעיד על כך אישית. ולאמא ולאבא שהכוכבים ימשיכו להאיר לכם ולה עוד שנים רבות ויהיו זהובים ונוצצים כמוה. תחגגו ובגדול. אוהבות אורנה+שירה

*תמי

New member
ושיהיו הרבה שנים מלאות ../images/Emo49.gif

אושר ושמחה
תמי

shira^

New member
לכל המברכים בפורום תודה מכל ה- ../images/Emo23.gif

ותודה מיוחדת ל- זוהר- אורנה-שולינקה-לימור ואפילו דניאלה שטרחו ושלחו ברכות מאויירות ומקסימות לנסיכה באימייל.... נשיקות מהבלונדה

טלי ל.

New member
נשבעת שאם היה לי המייל של הבלונדה

היא הייתה מקבלת ברכה מנגנת..אז למענה שחררי כתובת.. בכל אופן ברכות ועוד ברכות והרבה בריאות ואושר

טלי ל.

New member
נשבעת שאם היה לי המייל של הבלונדה

היא הייתה מקבלת ברכה מנגנת..אז למענה שחררי כתובת.. בכל אופן ברכות ועוד ברכות והרבה בריאות ואושר

למעלה