בדיוק בזמן..

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif שבוע טוב:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): just another star- bullet for my valentine - אלבום השבוע: Armor For The Broken-Inspiring Stories Of Hope And Love- ילדים בני 16- מומלץ:p - האדם שעשה לכם את השבוע: שי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "ברווזים שמרטיבים את עצמם הם לא נרטבים" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמרו לי שאני מקבלת מלגה:] יאיי לי:p - מאכל השבוע: במבה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שי:פ [אל תתלהב יותר מדי]
- משהו שהרס את השבוע: היסטוריה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי. שיעבור המבחן בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה להיסטוריה תדרס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: armor for the broken-bedroom -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עשו לי פוני, וסתם אהבתי ת'תמונה:p

liloosh tt

New member
../images/Emo27.gifפעמונים כל הזמן נשמעים

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): מטרופולין - פעמונים. - אלבום השבוע: האוסף שלו. - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא
, וכל האנשים שהיו איתי רביעי חמישי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כעסת עליי אתמול, האשמת אותי ברוע ובקרירות וחשדת שיש לי מישהו אחר האשמת אותי בהשתגעות שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היה שבוע אחד המצחיקים, לא נתחיל לפרט משפטים:) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה. - מאכל השבוע: פיצצצה=] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הלילות של רביעי וחמישי:) - משהו שהרס את השבוע: ב4 לפנות בוקר של יום חמישי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את הכל בשלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לנסוע בכ"ז לת"א. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ניצוצות - ברי סחרוף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לחיי הנוסטלגיה.

.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את. - שיר השבוע (כללי): צלקות. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: קניאס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה מגיע לי , אני אומר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מתי שרים?" .. "לא קוראים לך יורי !" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום. - מאכל השבוע: חרא
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבת שמיניות ויום ג' - משהו שהרס את השבוע: אני . יום ה' השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראה לי שכלום . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שייגמר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): :/

nooyush6

New member
אלללה :)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה כזה. [פעם ראשונה נראה לי מאז כיתה ו'!] - שיר השבוע (כללי): תיאטרון רוסי-אביתר בנאי.כל כך - אלבום השבוע: עומד על נייר- אביתר בנאי.
- האדם שעשה לכם את השבוע: ליל ועדי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ''הייתי רוצה לשבור לך את הלב שתדמם על השטיח החדש של אחותך.'' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ''תן כמה שאתה יכול-קח כמה שאתה צריך.'' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): וואי,כלום - מאכל השבוע: סלט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: על האש אצל דיייין:) - משהו שהרס את השבוע: הייתי חולה.והריב איתו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בארשבעים באים אליי סופ''ש((:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אצא איתם לטיול.ושהם יעופו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פנסים- עברי לידר ושרון חזיז -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נונה ואורון סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yafit17

New member
../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -תעזור לי שיר השבוע (כללי): - שנים חסומות-מוניקה סקס אלבום השבוע: -מוניקה סקס- חיות מחמד האדם שעשה לכם את השבוע: - עדי,ועומרי.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -לא מאוחר, תרים ת'ראש תראה פרפר עף עד לירח משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -לא צריך לדבר שאת הכל אומרות העיניים! דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - הטבעת של איתן (הגיע הזמן אהה?) מאכל השבוע: - פתיתים שהכנתי.. משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -יום שלישי, היומולדת של ספיר, והמסיבת גיוס אתמול! משהו שהרס את השבוע:- חלק מיום חמישי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - להתכונן לאודישנים! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לעבור את המבחן באזרחות, ואת המבחן בתיאטרון. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -סופרסטאר-אביב גפן האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אלה (חסר לך שאני לא רואה אותך חפנ שאת מתגייסת) צחר, משה, סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

-

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):רכבות-גבריאל בלחסן.space monkey-placebo - אלבום השבוע:שלום חנוך-המיטב,placebo-meds - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"don't go and leave me and please don't drive me blind". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת משו כזה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):ריתוק? - מאכל השבוע:תפוחים. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: אני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאדם יבוא לסופ"ש,שמאור יחזור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאדם יבוא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם
ליאן ואיתן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
כוסאמק

אני בעבודה ביס פלנט,הדבר היחיד שאני יכול להמליץ זה את הסוף של הטינה 2

LoLi Goddess

New member
פשטידה לך ש...

קרעת אותי מצחוק עכשיו!! ("פשטידה לך" = המילה "פשדיטה" משתלבת בתוך "שתדע לך ש...") צה, נו צחר... יו, נו... צה, צחר!!!

LoLi Goddess

New member
משה, אתה יודע מה אומרים...

תהיה יפה ותשתוק (יא כוסון על מגן החשמל)

Dug E

New member
כתבתי את זה מהפלאפון

אז נשמט לי - "ואני מצטער על הרגע בו הסכמתי."

וואי צחר

אני גם עובדת ביס פלנט והיום ראיתי אותך ולא הייתי בטוחה שזה אתה.. אתה בטח גם ככה לא זוכר איך אני נראית אבל אחרי זה חיפשתי אותך כדי לשאול אם זה אתה אבל נעלמת..

Dug E

New member
לא,החלפתי את יוסי.

ולא נראה לי שאני אחזור לשם עוד
. תגידי,מה הסיכוי שאני אתחיל לעבוד במזנון? זה דורש גיל מסויים/אם אני לומד או לא וכו'...?

אתה לא יכול לעבוד במזנון

כי רק בנות יכולות לעבוד במזנון. וגם זה מגיל 18. וחבל כי הם סתומים חסרות להם עובדות, הם גם רוצים בין י"ב לצבא (כאילו, 18) וגם לא רוצים בנים.. ובגלל זה אני צריכה לעבוד כל שבוע! הבני זונות תקעו לי חמישי-שישי-שבת ברצף!! אתה עובד בקולנוע בפ"ת או משהו כזה?

למעלה