בדיוק בזמן..

Z A M i

New member
בדיוק בזמן..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ראשונה? :]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): Scars Of Life -descending - אלבום השבוע: Scars Of Life - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I lie inside myself for hours and watch my purple sky fly over me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: שניצל תירס :] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הפסדתי יום לימודים - משהו שהרס את השבוע:הלימודים החרא האלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור ת'שבוע ולהתחיל ללמוד נהיגה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: OCTOBER של אוונסנס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
להלהלהלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):סינרגיה- אלפי זוגות עיניים. יחד נתגבר. - אלבום השבוע: סינרגיה-מרגיש אחר - האדם שעשה לכם את השבוע:
האמת? החוליה.... חמודייים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני:"חוליה 3! נותנים בראש!" הם: "אנחנו חוליה 4."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פנקייק! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול- היום השני. - משהו שהרס את השבוע:יומשלישי [סיור נוראי] יומשני [בזבוז יום מוחלט] ויומרביעי בלילה [כפור נוראי] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משחקים אולייייי.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב? כן בטח.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עודלא נפתחח... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): האוהל שישנו בו! אחד המצחיקים....

זוזי זוזי, נו תזוזי זוזי! ../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): אל תלכי לי \ אייל גולן. [
] - אלבום השבוע: שלומי שבן. - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "..אין לי כוח להמשיך, אולי תישארי?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בשביל שיחות פרטיות לחברים יש טלפון ציבורי!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הממממ קניתי גומיות לשיער. :X - מאכל השבוע: פיראוס! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שש בש! - משהו שהרס את השבוע: העומס. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יעזור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים הכל ולזכות בשקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Goo Goo Dolls - Iris. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמור.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): רמת ישי בפעולה
- טיול קטנטן שעשיתי..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאת לא כמו כולן.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
עוד ארון אחד - שיר השבוע (כללי):
מתנות-אביתר בנאי - אלבום השבוע:
עומד על נייר-אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:
מיכאל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"את כל מה שרציתי להרגיש מה שפחדתי להגיד אפילו לעצמי אני אומרת לך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) :
"ליאור קום קום,אתה על המדרגות! אתה תיפול" "לא,פסדר..עוד 5 דק'.." "כוס מים אחת,ואני בריא.." "אני לא צריך לשכב במיטה..רק לנוח 5 דקות" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הגעתי למשקל היעד שלי. - מאכל השבוע: הרבה ממתקים,הרבה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמרתי את זה סופסוף! - משהו שהרס את השבוע: המסיבת גיוס של סיוון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהיא תחזור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהצבא יעלה לי את הפרופיל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יצחק קלפטר-צליל מכוון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
הנרות שצילמתי

vered151

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין
- שיר השבוע (כללי): רוקנרול-אביב גפן - אלבום השבוע: עברי לייב - האדם שעשה לכם את השבוע: *** =] =] =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "..ואת אל תבכי לי, הדלקת לי את הלב והכאב הספיק לי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עברתי תמבחן הזה בהיסטוריה..פייי - מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ש...הוא בא - משהו שהרס את השבוע: אשמור את זה לעצמי, ברשותכם חחח
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה אין משהו מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כשהכל יעבור- עברי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חחחח

היי שלום תודה רבה השארת לי בוץ בלב

אדמה חרוכה. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): אפרת בן צור - צוללת, שילה פרבר -איזה זהב, רביעיית מסנר - בשווקים וברחובות - אלבום השבוע: אפרת בן צור - צוללת - האדם שעשה לכם את השבוע: טל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שם הרי גולן, הושט היד וגע בם!"
"תמיד זה עצוב לי לעזוב.." "כל הזמן חייכת אבל חיוך כזה - לא נחשב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אה ושמרית?.. אני מת עלייך" "אני אוהבת אותך." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כינרת,טלטל, דגניה וזה נו.. - מאכל השבוע: תפוחי אדמה מוקרמים וקרמשניט |עד המוות
| - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כינרת,טלטל, דגניה וזה נו.. - משהו שהרס את השבוע: לילה על חוף הים בקור הזה ונטישה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המ אולי שחף (קפה וסיגריה?) וראשון לציון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: המ אולי שחף (קפה וסיגריה?) וראשון לציון. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הולך - שי גבסו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ..

יו יא תומר!

זאת העוגה הכי אלילית שראיתי [אחרי הקרמשניט שאגב אמא הכינה לשבת!!
] אם אתה לא מדבר עם רז ומארגן לי אחת כזאת לשבוע הבא סופך יהיה מר.

LuLuLu iT

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קיל מי - שיר השבוע (כללי): כשבאתי לקחת אותה מהעננים -ערן צור\יונה וולך - אלבום השבוע: אתה חברה שלי - האדם שעשה לכם את השבוע: פילי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אימוץ בלתי אפשרית אבל חשדנית מספיק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא כמו כולם - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לאדעת - מאכל השבוע: ברנפלקס וחלב וצ'יקו
וסלט של יום שישי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: וואלה לא זוכרת - משהו שהרס את השבוע: סתם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנדרגראונד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנדרגראונד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: היא כל כך יפה - כוורת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לירון, נועה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

TairAtias

New member
אני

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פיוטה - שיר השבוע (כללי): nirvana - smells like teen spirit - אלבום השבוע: nirvana - nevermind - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ואיך אתם בסוף תבכו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יהומו אני יזיין אותךXD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום - מאכל השבוע: תפוח אדום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משהו שהרס את השבוע: אני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסוף תבכו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד

hodown

New member
אממ... קצת חדשה [אבל לא ממש]

טוב... תמיד רציתי לענות על אחד מהשאלונים האלה :) השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):גניבה [למרות שזה מאוד חרוש אצלי, ניחא] - שיר השבוע (כללי):Christina Aguilera - hurt נמצאת בדיוק במצב שלה. - אלבום השבוע: Lifehouse - Lifehouse! - האדם שעשה לכם את השבוע: אחד מגניב כזה... ממרכז הארץ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את מבריקה, את קלאסית את!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמממ- נזלת? - מאכל השבוע: עוף מוקפץ של אמא, אין אין אין! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שיחה אישית, אחד-על- אחד. - משהו שהרס את השבוע:אמא ואבא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שלישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טוב, זה כבר... בוא נגיד שאין מספיק מקום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Christina Aguilera - hurt -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחד מגניב כזה... ממרכז הארץ. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): http://f.nau.co.il/upload/52006/IsraBlog/45029/lists/5944870.gif

מילי17

New member
כמה שיכור מרגש הכוח

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי - שיר השבוע (כללי): יקירתי בביצוע של רנינט - אלבום השבוע: יחפה- נינה - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כמה שיכור מרגש הכוח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תחייכי ילדה,אני פה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ. הרבה. - מאכל השבוע: ג'ייקובס. בלי חלב ובלי סוכר. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה שבוע עמוס ונחמד - משהו שהרס את השבוע: הבוסיתתתתתתתתתתתתתתת ושלא ראיתי את כולכם בסוף ביום הולדת של ספיר.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ. לראות את הסרט של המסיבת סיום. עוד שעה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להספיק הכוללללללללל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: sick & tired -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה
שבוע טוב

מתנות

New member
וזה כאילו שאת כבר לא בוכה בכלל.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה עשרים, אפשר להגיד.. - שיר השבוע (כללי): כלום.. - אלבום השבוע: אביתר בנאי. - האדם שעשה לכם את השבוע: שמרית וספירי
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה כאילו שאת כבר לא בוכה בכלל." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את המתנה הכי טובה שקיבלתי השנה" [אז מה אם הכרחתי אותך להגיד את זה, אני יודעת שהתכוונת..
] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ספירי. - מאכל השבוע: פיצה של אמא. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השעתיים בכנרת, העיניים של ספיר. - משהו שהרס את השבוע: אני ואמא ואני ואני. השבוע שבפתח: יתבזבז. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יעבור מהר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא אזיק יותר מדי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעוף live. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גל שלי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קסם על ים כנרת...

למעלה