בדיוני? אמיתי??....

אוגרת

New member
בדיוני? אמיתי??....

טוב אז הסיפור שלי קצת מוזר ואולי מאוד מוזר הכרתי מישהו מהצאט לפני כך וכך חודשים-- והיתאהבנו עברנו לשיחות טלפון והן היו רבות הכרנו אחד את השניה מבפנים מהמעיים כמו שאומרים והיה שם הרבה..רק שתמיד כשרציתי להיפגש היתה סיבה שם מעבר לקו-- והסיבות נראו לי הגיוניות קיבלתי והמשכתי בקשר כי האמנתי ורציתי שייתגשמו כל משאלותי ואכן אראה שזה האיש שאיתו אחיה את חיי כי ככה הרגשתי. יום אחד הכרתי דרכו חברה שמיום ליום נעשינו קרובות מאוד והיא כן ניפגשת איתי והרבה . היא חברה קרובה. כביכול היא מכירה אותו וקרובה אליו וגם - לא תאמינו-- רואה אותו יומיום ואכן הוא קיים. אבל מה מוזר פה? כל פעם שאני ניסיתי להגיע ולראות מישהו שחשבתי או שאני כבר לא יודעת אם זה אמיתי או חלום-- היא היתה שם היא הופיע והייתי שם עשרות פעמים ותמיד היא היתה שם- מדובר על המקום שאמור כביכול להיות בית מגוריו שם היא נמצאת מידי פעם לפי מה שאני יודעת אז עשיתי סקס עם האיש הזה היתאהבתי באיש הזה זה היה יותר מסתם היכרות טלפונית ולא אפרט כאן הכל אבל מה שמוזר לי שבכל פעם שהייתי ובאתי-- הופס הוא לא שם היא שם! אז אני תוהה לי אולי היא זה הוא??????????????????????????? אולי עבדו עליי בענק????????????????? אני כבר לא שפויה מכל הסיפור הזה?????????????????? מי יודע.... חשבתי על זה רבות .. אני עדיין לא מאמינה שאדם שחיי פה במדינה כביכול לא נראה ולא ויזואלי ולא רק לי אלא לאף אחד אחר מהצאט .. והיא - החברה-- היא קיימת היא שם תמיד . ושלא תבינו לא נכון אני באתי בכל מיני מצבים בבקרים בצהריים בלילה בימים ללא שום הודעה מוקדמת והופס- אים כזה איש יש סיפור יש קול יש מילים אבל הוא איננו אז תגידו לי אתם-- מה אני אמורה לחשוב?????? מה אני אמורה לחשוב ??? שהוא קיים?? אז איפה הוא?? למה זה כל כך מוזר ?? למה זה נראה לי בדיוני לחלוטין?? ולמה זה קרה לי?? אני אדם עם שתי רגליים על הקרקע.... נתתי לחויה הזו לחדור לחיי. והיום? היום אני תוהה מה היה שם? מי היה שם???

PoshKale

New member
ואי...זה מפחיד.

זה יכול להתאים לסרט של היצ`קוק... מאוד מוזר....ולפי מה שאת אומרת....צר לאכזב אבל כנראה שעבדו עלייך. לא ניסית לברר עם החברה שלו ? מה מו מי איך למה כמה ? אממ....אני ממליץ שתקני מעיל שחור, כובע שחור, משקפת ותתחילי לעשות מארבים :) או...שתלכי למהפנט אולי חלמת הכל :)...WELL...O.K. BAD JOKE.

אוגרת

New member
חחחחחח ניסיתי??

ניסיתי לברר? מה זה זה אני חייתי את זה המון זמן יודעת הכל אבל לא יודעת כלום חויה אחת ענקית הפקת ענק מי רוצה לעשות מזה סרט? מבטיחה שיקבל אוסקר

רינבו

New member
לכל צד יש את הצד שלו

רק במקרה אני מכירה את הסיפור וישנם המון פרטים שנשמטו פה, מסיבות מובנות. כמו שזה מתואר פה, זה נשמע מדע בדיוני לא מדויק. ואפילו מפחיד קודמי, כינה את זה היצקוק. תמונה ,אפשר לראות באלפי זוויות וכל פעם לקבל ממנה רשמים אחרים. הפורום הזה , נועד לרשום חוויות של אנשים מזווית הראיה שלהם. ולא תמיד מובא לכם התרחיש , על כל זויותיו, לכן אל למהר לשפוט או להכריע את הדין. ולך אוגרת, אני מבינה אולי יותר ממה שאני אומרת ואמרתי ואם זו התחושה. לא פעם אמרתי ,ספינה טובעת צריך לנטוש.

yulia_tb

New member
אוגרת אל דאגה...

הכול יכול לקרות בחיים, מנסיון!! אז קודם כל -שלום לכולם ולאוגרת! אני אולי צעירה, אבל כבר הספקתי להבין שהכול להיות בחיים. אני מציעה לך ,אם את רוצה את החיים שלך בחזרה (זאת אומרת להחזיר אותם לשיגרה, בלי תעלומות) אז פשוט תשכחי מכול הסיפור הזה. ולהבא, פשוט תהיי יותר זהירה גשאת מכירה אנשים דרך הצ`ט. ממני, יוליה

mouse

New member
מ 1 - 10 לאוגרת...

1/שכחת לציין שלאותו בחור היתה וישנה בעיה מיוחדת במינה ויש לה שם לבעיה הזו ואת ידעת על קיומה מיום א` 2/ שכחת לציין שהבחורה החברה היא בעלת הדירה כך שהמצאות שלה שם זה לא דבר חריג 3/שכחת לציין שחלק מהמשפחה של אותו אחד את מכירה באופן אישי(נפגשת עם חלקם יותר מפעם אחת) 4/בכל זמן נתון לפי מיטב הבנתי לא אנסו אותך ל``סקס`` (אגב למען הסר ספקות זה היה סקס בטלפון/סייבר 5/שכחת לציין שבכל אותן פעמים לפחות בחלק היה ידוע לאותו אחד שאת היית שם ובגלל הבעיה המיוחדת (לא מאחל לאף אחד לחוות חוויה של בעיה כזו) הוא לא היה מסוגל לגשת או להתקרב 6/אותה חברה שכחת לציין שהמיניות שלה לא כוללת איתה הידלקות על בנות המין השני ולאורך כל הדרך היא היתה חברה נאמנה שלך לא פחות ולא פעם קפצה לעזור לך באי אילו ולא פעם רבה אם אותו בחור למענך 7/חלק מהענין שלך בכל העסק היה בגלל שעברת בעיה דומה לאותה בעיה של הבחור וחשבת שתיהיה בך היכולת לעזור ולשנות מצב נתון ואמנם הצלחת בכמה דברים ולא אפרט פה מה היו אותם הדברים 8/בכל זמן נתון יכולת לחזור אחרונית לומר סטופ לא מתאים לא רוצה עוד בחרת שלא לעשות כך גם בגלל שהאמנת שהדרך לפתרון הבעיה תיהיה קצרה והתברר שלא כך הם פני הדברים יכולת לפרוש מיוזמתך לא עשית ככה העדפת שהוא יאמר לך וחיכית לו 9/ ישנם בצאט המון אנשים ומצטער לגלות לך תגלית לא כולם מגיעים למפגשים או רוצים להפגש אם בגלל שהם נשואים ועוד כהנה וכהנה סיבות זכות הבחירה לכך בידם כמו שישנם אנשים שלא מוכנים למסור את שמם המלא או כתובתם גם כאלו ישנם 10/אחרון חביב יקירתי היקרה היה גם מפגש אחד אמנם לא מקרוב אבל היה ושם ככל הנראה פגשת חוצן הוא נחת שם עם החללית שלו ועם כובע בורדו על הראש

אוגרת

New member
ככל שזה נראה לך מוזר

לי זה נראה יותר מוזר היו המון הזדמנויות לראות משהו - שמץ איזשהוא שמץ של משהו של הוכחה- אבל אין לי שום דבר על האיש הזה מיצטערת לומר שכל מה שרשמת ברור ,,סיבות יש-אמרתי קול יש--אמרתי במהלך ההכרות ביקשתי דברים שייאמתו את תחושתי שייתנו לי לחוש שיש איש כזה הנה הוא אבל לא היה . מבחינתי לא אין ולא מדובר על חודש מדובר על מעל לשנה של היכרות עם המון אבל המוןןןןן ארועים מוזרים והיתרחשויות מוזרות וכולן מובילות לשאלת השאלות----- מי הוא? מה היה?? ולמה לא יכולה אני לומר שיש איש כזה. בהקשר לסייבר סקס ובכלל לקשר אף אחד לא מיתלונן - ודיי לומר יכולת ללכת - לא רציתי ללכת - שוב הנה לי הוכחה שלא יידע להעריך את זה שנשארתי-- נהניתי כן רק מה-- חחחחחחחחחחחחחחחחחחח- אני מרגישה כמו תקליט שבור מי הואאאאאאאאאאאא ראבאקקקקקקקקקקקקקקקקקק איפה הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין לי כלום מול העיניים אין לי שום הוכחה לקיומו

אוגרת

New member
עוד משהו....

אגב סיבות סיבות למכביר אבל נו?? מי אתה?? תן לי הוכחה שאני טועה! אתה לא יכול! גם הבחורה ההיא לא יכולה. יודע אם מישהו היה רומז לי ללכת? רק רומז.. הייתי קמה והולכת אני הבנתי שיש רצון ואהבה גדולה- לא פעם שמעתי לא אל תלכי אני כן רוצה אותך....אני אגב חיכיתי לפגישה איתו כל הזמן לכל אורך הדרך והאמנתי.. אם הוא חושב שחיכיתי שיאמר לי ללכת-- אבוי לי- טוב לדעת. ואם ישנם אנשים כאלו כפי שאת/ה מתאר שאינם ניפגשים אחלה סבבה נהדר - רק ברגע שזה לא פוגע באחרים זה טוב ברגע שאתה פוגע באדם אחר זה לא מומלץ. והכ י גרוע.. הבטחות על גבי הבטחות -- ולשוא.... כן היה לי מפגש עם חייזר כפי שאמרת מרחוק ראיתי דמות דמות בחושך- יופי טופי לי.. מה קרה כשאני ביקשתי מהאדם - בוא נקנה מצלמת מחשב זה סבבה אפשר לראות אחד את השניה--- לאאאאא!!!! זו התשובה שקיבלתי אוקיי אז יש וידיאו צלם לי אותך בוידיאו -- לא קיבלתי שום דבר אוקיי אז תן לי לראות את הפנים שלך רק פנים אני יבוא ואלך לא מיתקרבת - לא דורשת כלום לא ראיתי פנים לא ראיתי כלום שוב אני אומרת - יש גבול למוזרות!!!!!!!!!!! ופה? ואו זה עבר את הגבול

למעלה