:-( בדידות ...........

aries34

New member
:-( בדידות ...........

כבר מזמן חיפשתי מקום רציני שבו אוכל לשפוך את הלב ולספר איך אני מרגישה ואולי לקבל איזו שהיא עצה טובה, גם אני כמו דארק35, מרגישה רע ולבד......(בפעם הבאה אפרט למה) אני פשוט עייפה מדיי עכשיו כדי לכתוב את כל מה שאני רוצה, אז אשאיר זאת לפעם הבאה שאתחבר. אני מאוד שמחה לראות שיש סוף סוף פורום שחושב גם על אנשים שלא מאושרים כל כך ולא מרגישים טוב עם צורת החיים שלהם...... ומטרתו העיקרית היא לגרום להם ``להרגיש טוב``. כל הכבוד :cool:

גיל.

New member
תודה לך Aries!

את כמובן מוזמנת ואני מחכה לשמוע את הסיפור... ד``א, כנראה שאנחנו ילידי אותו מזל... המון המון טוב! גיל.

aries34

New member
היי גיל, מה זה..........

ד``א?? אשמח לכתוב כאן את סיפורי, אבל בפעם הבאה.... בשעה נורמלית יותר ובלי ניתוקים מהשרת כל דקה. וכן.....אנחנו בני אותו מזל כנראה :) אני מגדירה את עצמי ``הליצן העצוב``!, מחייכת כלפי חוץ כאילו שהכל בסדר אבל בפנים אני מרגישה כלכך רע ועצוב, הגעתי למצב כזה שבבקרים האחרונים, ברגע שאני פוקחת את העיניים אני מרגישה בחילה ....ממש ככה! (אני לא בהריון) אני חושבת שהתחלתי לשנוא את הבקרים וזו תגובה גופנית. וככה אני מרגישה, בחודשיים האחרונים במיוחד. אז ביי בינתיים, מקווה למצוא כן ``אוזן`` קשבת ותמיכה, וכמה שאני זקוקה לזה............

גיל.

New member
אהה!

ד``א זה ``דרך אגב``! כמו הקיצור האנגלי המקביל (BTW (By the way. אני ממש מחכה לשמוע את הסיפור! מאיפה הניתוקים? דרך איפה את מחוברת?

למעלה