בדידות.

nati6589884

New member
תודה על התגובה.

אני באמת צריך לצאת החוצה. אני באמת צריך לנסות לצאת זה קשה לי, לא יצאתי כבר כמה שנים. אני יוצא פעם בשלושה שבועות. יש לי בעיה של לחץ. אני נלחץ בחוץ, מהרעש, ובגלל זה אני לא יוצא. אני אנסה להתגבר על זה. תודה על תגובתך.

nati6589884

New member
אני לא חושב שצריך לערוך השוואה.

כל אחד והכאב שלו באמת שכתבתי את ה הרגשתי ממש נורא. אני מודה לך על התגובה. ושאתה מבין אותי.

nati6589884

New member
חריג ( מחשבה שעברה בי אתמול על מזה להיות שונה).

להיות חריג:.
זה להסתכל על שמים אפורים בזמן שכולם בוהים
באין סוף אורות נוציצים זה להיות צליל שמנגן
שירה יוקדת לחלילין המעביר את התווים לאל
להיות אוטיסט זה לבהות בקירות שחורים ולרבוץ
באין סופר נהרות, אגמים, עמקים, יערות ובו דבר
יש זמן, חפץ, איש אישה וילד להיות אוטיסט זה
לגעת בכחות נפש שדלים ונפזרים כפרחים על
אדמה לחה, ומתעופפים ברוח להיות שונה זה
להקשר בתכריך מוות להלביש עצמך אין סוף
מסכות מחייכות להיות -במעמקים ולהיות תמיד
עמוד בקו ישר ומביט לשמים. להיות אני זה למות
מאה מיתות בשעה, ותביט באין סופר פרטים והם
כה שולים לכולם ותחייך חיוך נמתק על שפתיך
וישתקו כולם ולא יקשיבו ויחרשו, ואתה בודד לבד
. בעולמך למות זה לא הדרך לחיות עצמך זו
דרך סלולה לאהבה
&nbsp

nati6589884

New member
בדידות.

מי היא אותה בדידיות? הקודרת כל כך? זו היא אשר אותך מכניסה אל תוך האש, צורבת את כל חלקי גופך. מנקה אותך אט אט מכל חלקי הזוהמה מצטברים על גוף עייף. כתבו על הבידידות שירה יפה, ספרות יפה, כתבו עליה כל כך הרבה, מהו השיגעון? להסחף על מערבלות אי וודאות? על האין סוף מרחבים? על תחתית שבה אין הופכין? בור ללא תחתית ,נסגרים עליך לוע המרטש כל חלקה בגופך?: זה מצחיק ומבדר לחשוב על קוף משכולל, שיש לו את הדיכאון המר, העצב המדכא, שותה ולוגם מתכריך המוות. לובש על עצמו שחרים, ומבכה על מה שהיה אז או כעת?, מתי יחלוף הסערה? אני בן 22 יש לי עבר רצוף בהרבה דברים נפלאים,

בו נראה: נסינות התאבדות: למעלה מ10, אישפוזים?: היו כמה, כמה פעמים עמדתי לסיים את החרא שנקרא החיים: 2 פעמים טיפול נמרץ, אז לשם מה אתה סוחף על גבך את הסל הגדול, החוויר, העז הזה, שמצחק למשמע קולות השבירה?: ליפול על צד הדרך, לבקש מקלט, לבכות על אשר אבד לו מכבר, למה? אני שואל? אני מדוכא, אני אומלל מיום שנולדתי, אם היו יכולים לתת לי הזמנות לא להיוולד, הייתי אומר ברכני בחוסר החיות, ותן לי לסיים את הסבל האין סופי, המגביר את חולשות הלהב, הצובע אותי בדם השחור המסריח של השתן הנצרב בתוך העור, למה בכלל? אנשים נולדים? אני אוהב את גבראל בלחסן, הוא כתב על היאוש הגדול, על המוות

המכה בעצלתיים, אט אט מכרסם בגוף המרקיב, יש משפט של משורר אוהב עלי בודלר " גוף זה שנפש אין בו מת בין המתים?" או " כמו כריש לצלל לשכחה" או מילותיו היפיות של אבדין " העובדה הפשוטה החותכת שאין לנו לאן ללכת" ואולי יש? מי יודע? : קיצור די לזיוני המוח הקודרים, העבשים, והשעממים, שאף אדם לא שם לב למה אני אומר, היאוש חזק יותר מן הנצח, והסוף תלוש יותר מן מה שנחשב למציאותי, היה טוב אני בטוח. ואם לא יש אמצעים להפגת הכאב, אולי כדור? שניים? אולי זריקה,? הרבה זמן לא לקחתי, אולי צריך לחזור לקחת, אולי אני יאשפז את עצמי. אני במילא מדרדר מרגע לדודלי, ממש שפוף, קיצור חפרתי, גמרתי, נגמרתי, וסיימתי.

המילים שלך נוגעות

לנתי שלום,
המילים שלך נוגעות
ויש מי שקורא
כן שמים לב למה שאתה אומר.
קולך נשמע.
מה שאתה מתאר - אי אפשר לטפל בפורום כזה
ואני מקווה שכן תמצא מטפלים שיעזרו לך
לצאת מהכאב, מהבדידות ומהיאוש.

nati6589884

New member
נקווה לטוב.

עד עכשיו שום מטפל לא עזר לי, אבל אני אופטמי. תודה על התייחסות.

nati6589884

New member
לא יודע מה קורה ליייי

זה תחושה כל כך מוזרה, זה לא עצבות רגילה אני מרגיש כאלו אני נבלע בתוך הים. תחושה מעוקה בלב. אתם מכירים את שמעלבים אותכם ואז הלב דופק? הלב שלי דופק בכזו עוצמה בחיים לא הרגשי דבר כזה. אני מרגיש כאילו אני כבר מת, כאילו הספינה השאירה אותי על בחוץ. לא היה לי תחושה כזו מלא זמן. וללא סיבה. אני לא מבין מה קורה?! אני לא מבין אני מרגיש בתוך מעגל אין סופי שבכל הפינות יש להבים ואתה הולך בדרכים האלו בתוך אותו מעגל ואין סיכוי שתצא ממנו. אני לא

מבין מה קרה לי פתאום. זה לא הזיכרונות זה לא העבר שמכה בי. אני לא מביןןןןןן.
מה קרה לי פתאום. אני חושב שאני כבר נגמרתי, שאני כבר מת, זהו סופית מתתי. אולי אני אסיים את מה שלא הספקתי? אקח את עצמי, ואלך אל איפה שאיש לא הגיע. יאוש זה לא זה זו הרגשה של התרגשות. של עליבות, של חולשה, שאתה שווה חרא. שאתה מת מת מת מת. אני לא מבין מה קרה לי בשעתיים האחרונו.ת הרגשה של אפסות אין " אנוכי תולעת ולא איש חרפת אדם ובוז עם" זה תמיד

מהדד אבל הרדשה הזו לא הייתה בכאלו עוצמות. הרגשתי שאני אפס, שאני בי שום דבר טוב, שאבא שלי צדק שאני לא יגע לכלום. שאני לא יתקדם שאני אבוד. הרגשתם פעם שהחרב יורדת על הצוואר? כתוב " אפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם אל ימנע עצמו מן הרחמים" מי ירחם עלי? מי אני בן זונה, רוצח,

מנוול עשיתי כל כך הרבה דברים ,אני לא ראוי לרחמי,ם לפול לפול לפול, אלוהים מה עשיתי. אני מצטער כל כך אבא, מצטער שנולדת,י אני עלוב כל כך כמו תולעת בתוך העץ אני לא יכול יותר לכרסם אני לא יגע לכלום. אני ימות לבד, יעפקירו אותי, הטראומה. אבידן אמר " העובדה הפשוטה החותכת שאין לנו לאן ללכת" למה אין לי

לאן ללכת. אני רוצה לצאת מהתופת המזיונת הזו. אני לא יכול יותר לסבול, לא מסוגל. אני רוצה להפסיק את הסבל, די אני רוצה לחיות רגע בחיים העלובים שלי. אני היה בדיוק כמו שאבא אומר אותו דבר. הוא יזרוק אותי למוסד, אני אהיה שם כל החיים. וזהו. " תהום אל תהום קורא לקול צנוריך כל משבריך וגליך עלי עברו " " "

בצל כנפיך תסתרני" איפה הזין הזה? הוא עזב אותי " אמר נבל בלבו אין אלהים השחיתו התעיבו עלילה אין עשה טוב". אני מצטער על מי שאני אני רוצה פשוט לישון. רק לישון קצת אני רוצה לישון סך הכל לעצום את שני הזגוגיות ולהרדם. כולם עזבו אותי הפקירו אותי כלולכם נטשתם אותי, אני מת אני מזמן מת, אין בי רגש, סליחה. קיצור לישון זה נשיקת השפתים האחורנה. זו החלום המתוק אל הקפאון

עצומת . על חולשת הגוף המצרר ועל קיהות החושים המתקרבת. " לא טוב להיות אדם לבדו" אלוהים לא לקח עצם מלעותי והביא לי עוד אדם אחד שהיה איתי הוא " וימטר על רשעים פחים אש וגפרית ורוח זלעפות מנת כוסם" זהו. סיימתי לדבר. אין לי גם ככה עם מי לדבר אני 24/7 בבית, בלי אף אחד כבר שנים. אולי השתגעתי לגמרי? אני מטורף? כנראה שכן, מזמן כבר הו כן אני המושגע שבלב כמו שכבתי פעם.

למעלה