בדידות... =\

xenadream

New member
בדידות... =\

בנות אני רוצה להתייעץ איתכן. דווקא איתכן כי חברות שלי לא בסיטואציה שלי ואני רוצה חוות דעת של מישהי שנמצאת ב"בעיה" שלי... אני חושבת להיפרד. ואם זה מוסיף משהו לעלילה אז הלילה חלמתי שאני נפרדת ממנו (לא על הרקע הזה אבל זה עדיין מוזר...). פשוט...לא יודעת, אני מרגישה כל כך בודדה כל הזמן. ובנוסף להכל היום יום ההולדת שלי והוא לא כאן. הוא יהיה עוד 6 ימים אבל סו פאקינג וואט? הוא לא כאן עכשיו. והיומולדת שלי היום ולא עוד 6 ימים. אני לא יוצאת בסופשים כשהוא לא פה, בעיה אישית שלי כנראה, כי אני לא נהנית לראות זוגות אחרים כשאני לבד. האם יומיים של אושר מטורף שווים 12 ימים של סבל ? (ובאמת אני סובלת כשהוא לא איתי... כל סופשבוע מחדש, בעיקר לאחרונה). ולא, זה לא זמני ובלה בלה, זה ייקח לפחות עוד שנתיים שלוש ארבע חמש כי הוא חתם קבע, והיציאות לא משתפרות. הוא מסיים קק"צ השבוע ויוצא לרגילה קקי של 7 ימים (כשכל שאר הרגילות שלו היו 12 יום O.ם ) ואני עברתי לאחונה לבסיס סגור אז חדל יומיות ואני גם אסגור שבת אחת לכמה זמן, וקיצר באסה מה עושים? =\

Please Dont Cry

New member
בסופו של דבר

לא משנה מה אף אחת תגיד לך פה, רק את יכולה לדעת מה את באמת רוצה. ורק את באמת מכירה את חבר שלך והיחסים ביניכם ואותו ואת עצמך ואני לא חושבת שמישהי מאיתנו יכולה להגיד לך שאתם צריכים להישאר ביחד או להיפרד. אני חושבת שכולנו מבינות את הבדידות ואת ההרגשה של "למה הוא אף פעם לא פה?!" וזה בסופו של דבר מה שמוביל לרוב הפרידות אני מניחה. זה עניין של איך שמסתכלים על זה. ואני יכולה להגיד לך ש12 יום רגילה זה פינוק, ויש כאלה שלא חולמים על לקבל אפילו כזאת רגילה, ככה שלהסתכל על רגילה של 7 ימים בתור קקי זה סתם יבאס אותך יותר. כמה זמן הוא בצבא? כמה זמן אתם ביחד? כי גם אם את אומרת שזה לא זמני, הצבא הולך בתקופות ונכון שזה שהוא חייל זה לא זמני, אבל מה שעובר עלייך יכול להיות זמני. אולי כל המעבר שלך לבסיס סגור משפיע עלייך וגורם לך לחשוב על הקשר מחדש, לא באמת בגלל הקשר אלא בגלל שמשהו השתנה לך בחיים ופתאום הכל נראה מסובך. אני חושבת שהחלטה כזאת גדולה את צריכה לשקול אחרי שיהיה לך קצת יותר מסודר ותתרגלי למצב ותראי איך השבתות ואיך הולך, כי נשמע שאת ממש מבואסת ואני לא מצליחה להבין אם זה מצב קבוע שנמשך הרבה זמן או שעברו עלייך שבוע-שבועיים-שלושה קשים שבגללם הגעת למסקנה הזאת. גם לי היו תקופות מסריחות עם חבר שלי, שבקושי דיברנו שבועיים, שלא הבנתי בשביל מה אני צריכה את זה, שגם ביומיים שהוא פה הרגשתי שהוא לא באמת פה ושאני כאילו מתגעגעת אליו אפילו שהוא כאן לידי. אבל זה גם היו תקופות מסריחות בחיים האישיים שלי וזה מן הסתם משליך על הקשר. תנסי להיזכר למה אתם ביחד, למה את אוהבת אותו, למה טוב לך איתו, מה כן גורם לקשר שלכם לעבוד. ותנסי לפתח את זה, ורק את יכולה לתת את התשובה אם זה שווה את זה. אם את שואלת אותי? זה שווה. כי האהבה שהוא נותן לי היא אינסופית, ושהוא מעריך אותי יותר משאני אי פעם אבין, ושכמה שהוא גבר ושהוא אדיש, הוא יודע להעניק ולפנק. אני יודעת שקשה לו אפילו יותר ממני להיות בלעדיי, ושהוא מתגעגע אליי וחושב עליי. ואת יודעת מה? זה מספיק לי. אני סובלת וקשה לי ואני לבד, אבל אני יודעת שאפשר לעבור את זה, ואפשר להתרגל, ואפשר למצוא את הנקודות הטובות בכל דבר שבמקרה הזה - זה האהבה שלנו והקשר שלנו. אני לא אגיד לך מה לעשות, אבל אם כל כך רע לך בלעדיו, זה כנראה כי את באמת אוהבת אותו... אז תחשבי טוב אם יהיה לך באמת יותר טוב בלעדיו. יש הבדל בין להיות בלעדיו 12 יום, לבין להיות בלעדיו לתמיד. תחשבי עם עצמך אם זה מה שאת באמת רוצה ולא כי סתם קשה עכשיו... בכל מקרה עדיף שלא תחליטי שום דבר מהר ותתני לעצמך זמן לחשוב:) אמאאא איזה ארוך יצא!!!!!!!!

xenadream

New member
קודם כל תודה :)

אנחנו ביחד ממאי 09 והוא התגייס במרץ 09. הגעתי למצב שאני לא נהנית בלעדיו ונראלי שזה רע... =\ כבר לא פעם חברים שלי קראו לי אובססיבית חח. אבל כזאת אני כנראה. אני אוהבת לקרוא לזה אבסולוטיות P;

מלודי21

New member
הדעה שלי

אם את מרגישה שהמחיר של להיות בקשר הזה הוא גבוהה מידי והוא מזיק לך , אז את לא צריכה לסבול..... אני למשל כשהחבר שלי התגייס היה לי מאוד קשה בהתחלה עם התפקיד שהוא רצה לעצמו ושלא ראיתי אותו, אז הבהרתי לו שאני לא מתכוונת לשים את הצרכים והרצונות שלו לפני שלי ושאם המצב לא ישתנה אני חותכת.....כי אין שום סיבה בעולם שאני אשב , אחכה ויוותר על עצמי בשביל מישהו (גם אם אני אוהבת אותו מאוד), כי אני חשובה ואני לא אשים את החיים שלי "בהמתנה". ובאמת בסוף הוא עשה ויתור מהצד שלו וגם אני עשיתי ויתור , ככה שהגענו למצב ששנינו מרוצים....אבל אם הוא היה אומר לי תקשיבי אני לא מוותר זה פשוט היה מראה לי שאני לא במקום הראשון ומין הסתם לא היינו ביחד עכשיו. להיות בזוגיות ולא משנה באיזה סוג משמע ויתור, שיוויון והתחשבות באדם שאיתך , לדעתי......

xenadream

New member
../images/Emo45.gif

קיבלתי אותו בתנאים האלה, ואני לא חוזרת בי.. אני מאמינה בו ובדרך שהוא בחר (למרות שהבחירה הזו נעשתה על ידיו אבל משפיעה על שנינו..) ואני תומכת בו השינוי יבוא אם בכלל רק עוד 4 חודשים,ומפה זה כבר החלטה שלי אם לחכות או לא.. אני החלטתי לחכות. :)

למעלה