היי אני חדשה וזה פעם ראשונה שכותבת אמנה אחרי 32 שנים נשואים טובים ורעים ביחד ועשר שנים מסביב של מחלה ודוקה שחשבנו שיצאנו מזה תקף עוד פעם וחזק אני מרגישה הכי בודדה ואני צריכה חברים חדשים שיבינו אותי קשה לי מאוד
פה יבינו אותך הכי בעולם כי הנשים הכותבות והגברים הכותבים עברו את האובדן כמוך וגם הם מתמודדים עם האובדן של בן/בת הזוג האהוב/ה שבי עמנו כתבי את הבדידות שלך ויודעת שתמצאי פה חברות אמת
תודה הבעיה העיקרי זה חוסר חברים כאילו כולם נעלמו אין לי חברות גרושות או אלמנות ופתאום נשארתי לבד לא באה לי לצאת עם זוגות שהיינו יוצאים ביחד כי כל הזמן רק ידברו אליו היינו פה היינו שמה וחוזרת הביתה יותר מתוסכלת אין עם מי לדבר ולצאת לנשום אווחר לשתות כוס קפה ולדבר על מזג אוויר ולא רק כמה שקשה לי
הבדידות אכן קשה ..אני אישית לאחר האסון הצטרפתי לפעלויות וחוגים והפכתי לפעילה למען הקהילה ,יצרתי קשרים וחדשים ובניתי חיים חדשים .היום אני אדם אחר ,הזכרון ,הגעגוע והכאב עדיין קימים אבל לצידם יש לי חיים .ואכן אם רוצים, יש חיים לאחר התאלמנות.
אומר לך שאני אבדתי בעל לפני 15 שנה בן 45 שנה ועדיין מתגעגעת כל חג אני לבד וימי שישי אני מוצפת עם כולם.הוא השאיר אותי במחלות ואני צריכה לטפל בעיני לבד, יש לי מטפלת שאני מלמדת אותה לבשל ולנקות כמה שצריך. אנא על תתח[יסרי כי יש רבות כמוך.