בדידות

• פותח הנושא e4u2
  • פורסם בתאריך

e4u2

New member
בדידות

בע"ה הכי קשה ולא פשוט במיוחד לאחר יום עבודה כשאתה סחוט הידיעה שאתה בא.....אבל אין הבית ריק ועוד יום עובר ואתה שיניים חורק מצפה לראות את הילדה בשעה היעודה ומגלה שאין היא יכולה היא בעניינה טרודה האם חיינו הם מסע ארוך אל רגעים קטנים של אושר אפשר מתוך כך לרצות לקום בבוקר רבות הן השאלות חלקן ארציות וחלקן רוחניות איך אומר שייקספיר להיות או לא להיות אך זו שאלה שהתשובה עליה היא אמונית והקירבה אל הכאב היא חוד החנית לעיתים החנית פוצעת ולעיתים נצחונות היא מביאה אך בסוף יום אני עדיין לבד בדירה מחכה ממתין בסבלנות לרגע להיזדמנות שאותך אוכל לחבוק ואת תגידי קח הכל בקלות מכשולים רבים בדרך אל הצורך הבסיסי של האדם לחיות לחוות להנות לטייל לצחוק לבכות לשיר ועוד,,,,,, ולעיתים זה כלכך קשה להודות שאתה לא מושלם אך כל זה שווה כשאנחנו בזרועות שנינו וכלכך חם אך הידיעה הגדולה מאיתנו נעלמת וזה קשה כי זהו קצה קצהו של יוד יתברך ויתעלה איזה עולם מלא e4u2

emoshe101

New member
אבן עזרא כתב:

(ונדמה לי שזה היה דווקא משה אבן עזרא) "שנות חיי האדם חלומות- והמוות פותר". לא תמיד אנחנו יודעים למה באנו לעולם הזה, בגלגול הזה. לבי לבי לאחיי ואחיותיי הבודדים, אין ספק שהבדידות קשה מאוד. להיות אב גרוש זה יותר קשה מהבחינה הזאת, או יותר נכון לדייק ההורה שאינו משמורן. רגעי הביחד ממש מדודים. נקווה לטוב, חזק ואמץ.

e4u2

New member
תודה מקרב לב

בע"ה תודה מקרב לב לחבר אוהב אכן זה לא קל כפי שהבעתי זאת אך יש לנו את נקודות האור פעם בפעם ה' מלא חסדים אך אנו עניינו מכוסות מכדי לראות ולחזות אך יש לאל מלאכים שעושים את החיים קצת יותר קלים אתה חבר יקר חלק מהם תודה על העידוד והחיזוק

לפעמים...

בין האדרת השחורה שהלילה פורש מנצנצים אלפי הכוכבים ומאירים כנקודות קטנות של אור בין השחור... נקודה של אור...מילה טובה שנאמרה נקודה של אור...מאה במבחן של הילד/ה נקודה של אור...כשהילד אומר לי 'אני אוהב אותך' או סתם מתקשר להגיד לי לילה טוב. נקודה של אור...שמחה משפחתית שקרבה ובאה נקודה של אור...חיוך שהגיע נקודה של אור...כי יש אנשים טובים באמצע הדרך נקודה של אור...כי הצלחתי להגיד לאבא שבשמים מה אני מרגישה למרות שזה היה כואב. ואולי,דווקא הנקודות הללו,הן שנותנות לנו את הכח להמשיך. כי...כי פשוט כיף... כיף להביט בהן...ולחייך... "אל נא תראו את הלילה כמסך שחור המאפיל על השמש,על הרקיע... הביטו וראו כי הנה הלילה הוא אדרת פלאים הזרוע באורם של רבבות כוכבים..."

e4u2

New member
לבחורה הכי מאושרת

בע"ה למאושרת שאת הכוכבים בחוט של אור קושרת מילותיה אור בהיר ביום סגריר מופלא בעיניי שנרקמה לה ידידות כך לפתע פתאום ואין זה פרי דמיון או איזה שהוא חלום אלא שוטפות גורל אשר אותנו מחברת רבבות של נקודות זכות וטהורות שאת מעמרת אלומה גדולה שאת השמיים באור יקרות מפארת יישר כח על מילותייך אשר נסכו בי כח מאחל ליל מנוחה לידידה שאותי אותי שימחה מ...........e4u2

emoshe101

New member
נכון, אין אושר יותר גדול מאהבת הילדים!

אני ממש חי רק בזכותם! שהשם ייתן להם כפל כפליים.

למעלה