בדידות עד אור ראשון

קלימרו

New member
בדידות עד אור ראשון

כל חייו של האדם באהבות ואותו רק הבדידות אוהבת מהתלת בנפשו מרוקנת את ליבו מחמימות לא כבוד ולא ההון שברשותו יובילוהו אל האושר ובבית המפואר כה שקט וכל כך קר הוא לבדו מביט שוב בראי מביט אל תוך עניו ורואה ילדון שהגשים את חלומו כל הרחוב אותו מכיר נערץ הוא ועשיר אבל שוכן לבד בעולמו כשהוא שר לצד מקצב סוער ניתן לשמוע בו העצב וקולו המהם מבקש רק לחמם את לבבו הוא מוקף עתה שמחת חיים אך כשייגמר הערב הוא ישוב אל טירתו הבדידות רעייתו עד אור ראשון

cici

New member
כל כך עצוב

כל כך יפה שיהיה לך רק טוב קלימרו (אוהבת את השם שלך) מעלה לי נישכחות (-:

קלימרו-אנחנו בחדר אהבה ורומנטיקה

אבל זה לא אומר שאנו צריכים את הפרטנר שלנו רק כדי לאהוב, ולמה אני מתכוונת ? אז ככה, כשהתגרשתי לא רציתי לשמוע על גבר בחיי, ואז מישהו אמר לי, את צריכה מישהו, שתוכלי, לדבר ולצחוק איתו, ולפעמים גם לצעוק עליו כשאת עצבנית, הצחיק אותי הבנאדם, אבל היום במחשבה שניה, אני הבנתי שאהבה בשבילי, זה לדבר על הכל, על הטוב ועל הרע, ועד שלא יהיה הבנאדם המתאים שיקבל את הכל הוא לא יהיה אהבתי. אהבה שהיתה לך כבר איננה, לדעתי רק אם תמשיך לכתוב תרגיש יותר טוב. אז הנה גם אני כאן. יודע מה? אני חושבת שאני עושה רעש וצלצולים כי גם כאשר תגמר האהבה שלי (כאשר תהיה כי היא איננה כרגע :cool: ) אז אני מאמינה שארגיש באסה נוראית, אבל אני יושבת קצת, והכי אני נזכרת בדברים השליליים וכך יש לי כוח להמשיך הלאה. ואם זה לא עוזר, אני הולכת לחברה שתעזור לי לזכור את החסרונות שלו וכך עוד יותר טוב לי. :)))) יונית שמחכה שתעלה חיוך.

למעלה