בדידות עד אור ראשון

קלימרו

New member
בדידות עד אור ראשון

כל חייו של האדם באהבות אך אותו רק הבדידות אוהבת ממלאת את מחשבתו מרוקנת את ליבו - מחמימות לא כבוד ולא ההון שברשותו יובילוהו אל האושר ובבית המפואר כה שקט וכל כך קר - הוא לבדו פזמון: מביט שוב בראי מביט אל תוך עיניו ורואה ילדון שהגשים את חלומו כל הרחוב אותו מכיר נערץ הוא ועשיר אבל שוכן לבד בעולמו כשהוא שר לצד מקצב סוער ניתן לשמוע בו העצב וקולו המהם מבקש רק לחמם - את לבבו הוא מוקף עתה שמחת חיים אך כשייגמר הערב הוא ישוב אל טירתו הבדידות היא חברתו - עד אור ראשון

ידידי היקר והאהוב :)

נוצרת מילותיך עמוק בפנים כמה כאב יש בבדידות - שנינו יודעים ומכירים :) משפט חזק אחד שנשאר לי הרבה אחרי שקראתי את שירך הוא ``אך אותו רק הבדידות אוהבת`` זה כ``כ מקסים ומרגש אמרתי לך... חשבתי שכתבת זאת על עצמך וירדה לי דמעה נשמתי לרווחה שאמרת שלא... אז על מי ?! כנראה שזה ישאר בגדר חידה... מחכה כבר למחר :) אוהבת ענבל

קרני

New member
כל מה שהייתי רוצה עכשיו להיות זה...

דובוני אכפת לי, לעמוד בשורה ארוכה ולצעוק ``קרן אור`` ואז מהבטן יצאו שובלים ארוכים של אורות וידליקו את הטירה שלך, ויביאו לך חום ואהבה ואנשים אוהבים ומשפחה... ו... כמה ילדותי מצידי...!?! העולם הרי לא נבנה על רגל אחת (תאר לך את אלוהים עומד על רגל אחת ו... מחזה לא ממש מלבב ומומלץ - אם זה היה קורה, היינו נראים הרבה יותר גרוע היום... אויי, רק המחשבה על זה... :)) אז אני שולחת חיוך כזה... שאולי יאיר את הראיה ואז היא תשתנה ותעזור למצוא את כל הדברים האלו שדובוני אכפת לי כל כך רצו להביא... ;-)) יום נפלא! @ @ J U

קלימרו

New member
תודה לכם!!! אתם נותנים לי כח להמשיך

לשואלים: השיר לא נכתב על עליי למעשה אני חושב שכל ``כוכב`` עובר את התהליך הבדידותי הזה בשלב מסויים בקריירה שלו כך שלא נכתב על מישהו באופן צפסיפי אבל אם בכל זאת שואלים על מי נכתב...אז אני חושב שבתת מודע הייתה לי קריצה (שוב) לארגוב....

למעלה