בדידות מעיקה...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך
בדיוק באותו מצב

או אפילו יותר גרוע הייתי נותן הכל כדי שיהיה לי חברה אישה מישהי לצידי החיים בזבל

זכוכיות

New member
בארי, אתה חי!

אתה מרגיש! אתה עף ואתה נופל, אתה צוחק ואתה בוכה, אתה רוצה לרקוד ברחובות ואתה רוצה לדפור את הראש בקיר. אתה לא משעמם! וזה מה שחשוב

בר

New member
../images/Emo6.gif

חי ונושם,בועט ומחבק,נותן ומקבל,נופל וקם... לדפוק את הראש בקיר אני עוד לא רוצה...יש לי חיים טובים. וואלה לרקוד ברחובות,פעם אחרונה שעשיתי את זה היה בערך לפני חצי שנה,כשהייתי עם הפרטית שלי באיזה חניון ויצאנו ממסיבה וחיפשנו להמשיך אותה,אז פשוט הפעלתי מוזיקה בפול ווליום ורקדנו באמצע הרחוב עם תוספת של אנשים שהצטרפו אלינו לאחר אותה מסיבה. ומשעמם...לרוב לא
האמת שכולם אומרים שאיתי לא משעמם...תמיד אני מוצא מה לעשות ואיך לעשות והעיקר שיהיה מצ'עצ'ע ומהנה...
והאמת זה נכון...זה הכי חשוב...אבל יכול להיות יותר נחמד בזוג - לא !?

לדעתי.. כבר שנים...

מי שתהיה איתך... רק תזכה!
אני כבר שנים קוראת בפורום הזה, היו שנים שהייתי יותר פעילה.. אבל תמיד תמיד חשבתי לי.. שאתה אחלה בנאדם, ובאמת ובתמים מאמינה.. שיש שם מישהי שעומדת לזכות באוצר...
(צרכה להגיד את זה גם לעצמי מדי פעם...*

בר

New member
אם רק היו נותנים לי שקל...

על כל פעם ששמעתי את זה
תודה מותק. נחכה לראות מתי אני אזכר באוצר שלי...הגיע הזמן להתקדם עכשיו בזוגיות..

תשמע בר בר

אני כבר די הרבה זמן לבד... וכרגע טוב לי בתור אחת שהייתה מגיל 16 עד לפני נאמר שנה, שנה וחצי במערכות יחסים כל הזמן.... נכון, קורה לי שגם אני נתקפת בעצב ובהרגשת בדידות.. בסהכ כרגע טוב לי, ואני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מדי.. כי איך כולם אומרים, ברגע שהכי לא תצפה לזה זה יגיע...? אז אני מחכה... בעצם לא.. חחח.

גם לי אומרים..

כמה אני בחורה מקסימה ויהיה מאושר מי שייזכה בפרח כמוני.. שמעתי כל כך הרבה פעמים..אך מחכים..אמרתי כבר-אסור להתייאש..להאמין ולקוות.

anabell1

New member
אני כבר ממש בשלבי ייאוש

ממש קשה להכיר מישהו רציני שבאמת רוצה להכיר אותך

למעלה