בדידות מעיקה...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
מדוע לתקוף בצורה כזו?

אני פשוט נדהם. בסה"כ הארתי את ליבו של הבחור (שאותו אגב,אינני מכיר)--אבל,לא צריך להכיר בכדי להבין את המצוקה בה הוא שרוי. אני בסה"כ נתתי איזשהי עיצה לבחור. עיצה מתוך אהבה. עיצה מתוך אכפתיות. בסה"כ נתתי הבחנה. ניסיתי להראות לבחור דרך שונה . מדוע את תוקפת אותי בצורה כזו? אני לא שפטתי אותו.

זה ב י ד י ו ק אותו הדבר..

לא התכוונתי לתקוף אותך בכתיבת דבריי,אבל תשים לב שזה מה שאתה עושה כלפי הכותב..גם אם לא התכוונת.. נכון שזה פוגע? לתשומת ליבך,ולא הייתה כונה רעה.

בר

New member
ממרומי גילך..אני מניח ש...

אתה אולי יכול ללמד אותי דבר או שניים. אך בכל האשר נוגע לי,אתה צריך להכיר בכדי לדעת. דבריך מבוססים על סמך "ידע" כללי ותו לא. כל אחד אשר יכיר ומכיר אותי,יודע שאני מסוג האנשים אשר מפנימים את הרגש השלילי שבהם ואין הקרנה שלהם כלפי חוץ. גם אם הסבל והכאב יהיו הכי נוראים עבורי...הם יהיו עבורי בלבד ובתוכי בלבד. כלפי חוץ העיניים יאירו בשמחה והחיוך ייתפרש לרוחב. כי אני קצת,אבל קצת מנוסה בחיים קצת יותר ממך...ולמדתי,למדתי להפנים ולהחצין את מה שצריך או לא צריך. ושוב בכדי לחשוב את אשר אתה חושב,אתה צריך להכיר את האדם ולא להסיק שככה כל בני האדם מורגלים ועושים. יש הרבה דברים בתת המודע שאינם ידועים ואדם אשר יידע להגיע אל תת המודע שלו...יידע להגיע לדברים הרבה יותר גדולים בחיים שלו. אז אתה יכול לנסות להגיע אל תת המודע שלך עצמך,אך אינך יכול להיכנס אל תת המודע שלי...לכן אינך יכול לקבוע כי אני חושב שאני נוהג כך אבל בעצם אני לא נוהג כפי שאני חושב שאני נוהג. בכל מקרה...זה בסדר מותר להביע דיעות ורעיונות.

roaic

New member
בר,חבר ואיש יקר

שוב לא הבנת אותי. אני לא התכוונתי או התיימרתי להיכנס לתוך "התת מודע שלך". לרגע,לא אמרתי שזה מה שאני מנסה לעשות. אני בסה"כ אמרתי לך,שגם אם אתה בתוך תוכך מאמין שאתה מצליח "לרמות" את הנשמה שלך... ז"א....שבעוד שכלפי פנים אתה מרגיש "חרא"....אז אתה חושב שאתה יכול כלפי חוץ להקרין "שהכל סבבה"------אז כל זה נקלט אצל הבן אדם השני--כמשהו לא אמיתי! מנקודת מבטך ,אתה חושב ש"הצלחת" לרמות מישהו,משהו---אבל ,אין מה לעשות,איש יקר. החוץ זו ההשתקפות של הנשמה שלנו! חד וחלק. אין על זה עוררין. אתה מרגיש בפנים "ריקנות"---אז הבן אדם,האיש,האישה,הבחורה,הבחור שאיתו אתה תהיה באינטראקציה (לא זמנית של 2- 3 דקות),יבחינו בכך. אם רק היית פחות מזלזל בי,היית אולי יכול ללמוד ממני קצת. כל מחשבה שלנו משדרת "אנרגיה"..אם לא ידעת. אתה יכול להתכוון למשהו אחד---אבל,"האנרגיה" היוצאת ממך,היא זו האמיתית שאותה בן השיח שלך תופש.(גם לא במודע,כמובן) בקיצור,ידידי--זו תורה שלמה. אבל,אני מבין שאתה פה כדי להתבצר בעמדתך. אז אני יכול רק לאחל לך,המשך חיים נפלאים. בהצלחה

בר

New member
חלילה...

לא הייתה בתגובתי ולו שמץ קל של ציניות או זלזול. אני מתנצל אם הרגשת זאת מתגובתי. אכן התכוונתי שניתן ללמוד מכל אדם משהו חדש,גם אם הוא צעיר ממך.
ואת כל התורות...סמוך עליי...למדתי הכל...או שלא
המשך ערב טוב

roaic

New member
על איזה "תורות" אתה מדבר?

לצערי,אני חושש שאולי "שמעת", "קראת" "נתקלת" בדברים האלו-אבל,לא ממש למדת משהו משם (אגב,אין לי מושג על איזה "תורות" מדובר)--כי אחרת,היית גם מתנהג,חושב,מקבל את הדברים בצורה אחרת. אתה יודע..לא כל אחד שמשחק כדורגל בשכונה נחשב ל "שחקן כדורגל". אז אולי "נתקלת" בתורות האלה (שוב,אין לי מושג מה זה "תורות האלה")--אבל,לא למדת ולא לקחת משם מאומה. וחבל... אבל סבבה,מאחל לך רק טוב. באמת באמת. לאמת שלך אתה תגיע--כי אמת יש רק אחת. בהצלחה

roaic

New member
אני לא כועס עלייך

אני פשוט רק רוצה שבמקום לכנות את הדברים "בלה בלה בלה"----פשוט תתעלמי מהם. אם יש לך דרך אחרת,טובה יותר.....בשביל לחיות..את יותר ממוזמנת. אני,חלילה,לא באתי להטיף לך או להגיד לך כיצד לפעול. אם יש לך דרך אחרת,שמעשירה אותך,שגורמת לך להיות יותר מאושרת,שגורמת לך לשלווה,לשמחה---אז מצויין.לכי על זה. רק שנראה לי מקריאה בפורום הזה,שאת מאוד רחוקה מזה. לכן,הייתי נזהר לכנות דברים כ "בלה בלה בלה בלה". למה סתם ההתנשאות הזו? בשביל מה זה טוב? אוהב אותך,בכל זאת

free soul

New member
דיי, תעזבי אותו

כל אחד ודעתו וזהו. לא כל הזמן צריך לקטול בן אדם בגלל שהוא כותב את דעתו.. סיימנו עם הילדותיות.

Norma Desmond

New member
מדהים אותי לקלוט...

כמה אנשים מסביב נמצאים באותו המצב בדיוק. זה לא הגיוני, כשחושבים על זה. אנחנו כל כך מתקדמים מבחינה טכנולוגית, במדע, בידע שרכשנו על היקום. לעזאזל... הגענו לירח ואיכשהו עדיין לא מצאנו תרופה לבדידות הזו, שממנה סובלים כל כך הרבה אנשים. לא יודעת מה ניתן להוסיף, חוץ מהעובדה שאני פשוט מזדהה. כנראה שצריכים לחכות עוד קצת... עוד טיפת סבלנות... בסוף.. זה יגיע, לא? זה מוכרח להגיע

מזדהה ומתרגש.

אני חושב שאתה לא צריך להתייאש ולא לוותר על השאיפה הזאת שלך. תהיה סבלני, תאמין בעצמך. עוד תמצא אהבה.

למעלה