בדידות מעיקה...

• פותח הנושא בר
  • פורסם בתאריך

בר

New member
בדידות מעיקה...

ברגעים אלה,אני יושב אל מול המסך חציי עם מסך המחשב וחציי עם מסך הטמבליזייה מעליי. מקשיב למוזיקה שקטה ורגועה,צופה בחצי עין על סרט שאין לי מושג מה הולך בו ואני רק נודד עם המחשבות והרצונות שלי. המשאלה הכי גדולה שלי כרגע ממש,היא שתהיה פה לצידי מישהי שאני אוכל לחבק באהבתי שכל כך רוצה לצאת החוצה ואני כל כך רוצה להעניקה. לחיות חיים של אדם עם בת זוגתו. אני מרגיש כיום שהחיים שלי חסרים. כולם אומרים שיש לי הכל,כל מה שבנאדם רק יכול לבקש לעצמו. אבל אף אחד לא מבין,אין לי כלום. כל הרכבים שיש לי ? לא שווים כלום אם אין לצידי בת זוג שנוסעת עימי. הבית !? הוא ריק כאשר אני לבד... והחיים...החיים פשוט...בדידות מעיקה. כן אפשר להיות עם מישהי אחרת בכל ערב,אבל מה זה ייתן לי ? האם זה מה שאני מחפש ? זה מה שאני רוצה ? נחמה מתחלפת מידי לילה !? לא. מישהי להיות איתה כל הזמן,להתעורר איתה בכל בוקר,לישון איתה בכל לילה,לבשל איתה מאכלים,לשרוף אותם לפעמים,לרקוד סתם באמצע הלילה סלואו מרגש כי סתם בא לי,לשחק בשערותיה כאשר היא מניחה ראשה על ברכיי בסלון... אני לא חושב שאנחנו צריכים יותר מזה. אני רוצה אישה שאוכל לחלוק איתה את חיי ואת אהבתי. וכרגע סתם...בודד ולבד...

rivers1

New member
כל כך נכון

כל כך מזדהה עם מה שכתבת גם אני מרגיש ככה ואני עוד פישר בן 21 מה אני יגיד יהיה בסדר מתישהו

היום חברתי הטובה ביותר אמרה לי

"איך את רוצה שמישהו יהיה איתך, אם את לא יכולה להיות לבד עם עצמך" אני לא יודעת מה איתכם, במקרה שלי זה קצת נכון כי ממש קשה לי בבדידות .. אבל אין ספק , זה סוג של אתגר ..

pokithenod

New member
רק היום חשבתי על זה...

שאיזה כיף היה אם הייתי חוזרת הביתה ומישהו היה מחכה לי ומחייך. ולא, לא איזה קשר של לבלות ולצאת יחד, וקשר של סערות ושל ריגושים...ומשהו הכי נוח והכי אמיתי והכי רגיל שיש \= בסופו של דבר כולם שואפים לזה...וכמה שזה ניראה רחוק (ו-ואו זה ניראה רחוק) זה עוד יבוא... ולא, אתה לא בודד וגם לא לבד, וגם אם ניראה לך שכן, גם המילים האלה הן תקופתיות והן בעיניי המתבונן ;) זה יבוא, קצת סבלנות, וזה יבוא, ושזה יבוא זה יהיה הכי מקסים שיש :]

svetaa

New member
וואו, דווקא לי עכשיו בא להיות

קצת רווקה. נראה לי שאנשים פשוט אף פעם לא מרוצים ממה שיש להם- יש אהבה- רוצים קריירה, יש קריירה- רוצים אהבה. יש בן זוג- הוא חונק- רוצים בדידות, יש בדידות-מרגישים לבד- רוצים בן זוג. מה נסגר איתכם אנשים???????????

roaic

New member
חחחח סווטה..את אשה חכמה

יצר האדם הוא כזה,שאף פעם לא יהיה מסופק. מבהיל. את בחורה חכמה

יקירי..

מרגשות המילים שהעלת כאן,ואני בטוחה שים אנשים יסכימו ויזדהו איתך.. לא חסר לך דבר וחצי דבר..גם מבחינה מנטלית וגם מבחינה ריגשית שהרי יש לך לב ענק שבענקים,ואתה כולך נשמה טהורה. וזה נכון שיש את הרצון לחלוק עם מישהי שתהיה שם איתך..לתת ולכבד ולהיות..וכמובן שזה יהיה הדדי..אבל תיזכור שכל דבר מגיע בעיתו ובזמנו,וזו אשר תבוא-תדע לזהות את כל האוצרות היפים הללו שיש בך,ותיתחבר אליך ותיתן לך את הזכות הזו של לאהוב ולא פחות גם להיות נאהב. אותה אחת שתיקח אותך להרמוניה שתרגיש הכי טוב ושלם בעולם לצידה. אני מאחלת לך שתחייך,גם אם לעיתים לא ממש מתחשק..ובבקשה..תמשיך להאמין..פשוט תאמין בלב שלם ואל תאמר שמאוחר מדיי ושאין..פשוט תמשיך עם הזמן..זה יבוא מעצמו..אתה אדם נפלא,אל תשכח זאת! והלוואי שאותה אחת תבוא מולך במהירה ותיתן לך את ההרגשה הטובה הזו שאתה מצפה לה מתוך כמיהה עזה..ושבפעם הבאה שאתה יושב מול הטמבלויזיה חצי מבט פה חצי מבט שם..שהיא גם תהיה איתך,ואז תוכל לכתוב פה עד כמה אתה מאושר,כי זה מגיע לך! אל תפסיק להאמין. לילה טוב.

free soul

New member
מזדהה איתך מאוד

אין לי מילים טובות לומר לך, סורי...

למה לייאש...

תמיד צריך לדעת למצוא את המילה הטובה והנתיב הזה של האור והתקווה..אוי לנו אם נאבד אותה.. רק להאמין בטוב
ויש סיבות מספיק טובות להאמין בכך!

../images/Emo201.gif חיבוק ענקי מכל ה-../images/Emo23.gif בדרך

אלייך. זהו חיבוק מלא הבנה,מלא הזדהות, כי עד לפני קצת פחות משנה ככה הרגשתי, הרגשתי שאני במצב שכל שבוע עם מישהו חדש, ושאני רק מתבלבלת עוד ועוד, וסובלת ומתאכזבת כל פעם מחדש ומה הטעם בזה. וכולכם פה בפורום ליוויתם אותי בשנים האחרונות עם כל אכזבה ואכזבה, אבל לפני כמעט שנה כשכבר הפסקתי להאמין בקיומה של אהבה, היא הופיעה. ואני מאמינה שהיא הופיעה כי הרפיתי, כי הפסקתי לרדוף אחרי אהבה, נתתי לה להיות חלק מחיי אבל לא כל חיי- התחלתי לכתוב פחות בכל אותם פורומים שמתעסקים באהבה (זה גם למה בשנה וחצי האחרונות הכתיבה שלי יחסית פחתה), התחלתי למצוא עיסוקים אחרים חוץ מהאהבה ואז האהבה הפתיעה אותי ממקום לא צפוי ועשתה לי פלאים. ואם לפני שנה היית אומר לי שאני אחגוג עם מישהו יותר מחודש של ביחד, הייתי צוחקת לך בפנים... לא האמנתי שאני אגיע למצב של זוגיות של ממש, אבל זה קרה וזה יקרה גם לך.

כיף לקרוא שירי../images/Emo140.gif

אילו מילים טובות! מאחלת לך עוד 1000 ימים של אהבה ויותר..וכמו שאמרנו..לא לאבד את האמונה.

אני מכירה את הרגשת הבדידות

אני חושבת שאלוהים נותן לנו להרגיש בודדים לפעמים, בשביל שנעריך את רגעי האושר כשיגיע האחד/האחת. תהיה סבלני, זה עוד יגיע .זה יבוא לבד, מבלי שתהיה אפילו מוכן לזה. ככה זה עם אהבה.

תשמע ידידי.....

אני לא מאמין שהאהבה תפול יום אחד מהשמיים. אולי צריך להיות טיפה יותר אקטיבי, אתה פוגש בחורות בכל מיני סיטואציות בחיים, טוב אני לא אמור שתתחיל עם כולן אבל אתה יודע לגשש לנסות. בסופו של דבר פוגעים (סטטיסטית ככל שמנסים יותר מגדילים את הסיכוי לפגוע). Beautiful - Carole King lyrics You've got to get up every morning with a smile on your face And show the world all the love in your heart Then people gonna treat you better You're gonna find, yes, you will That you're beautiful as you feel Waiting at the station with a workday wind a-blowing I've got nothing to do but watch the passers-by Mirrored in their faces I see frustration growing And they don't see it showing, why do I? You've got to get up every morning with a smile on your face And show the world all the love in your heart Then people gonna treat you better You're gonna find, yes, you will That you're beautiful as you feel I have often asked myself the reason for sadness In a world where tears are just a lullaby If there's any answer, maybe love can end the madness Maybe not, oh, but we can only try You've got to get up every morning with a smile on your face And show the world all the love in your heart Then people gonna treat you better You're gonna find, yes, you will That you're beautiful as you feel

roaic

New member
אם הייתי בחורה הייתי מתרחקת ממך

לקרוא את כל מה שכתבת כאן...ממש לא מוציא אותך "באור טוב". אם הייתי בחורה,בוודאי שהייתי מתרחקת ממך ,מרחק שנות אור. ו..אם אתה חושב שאתה לא מקרין את כל הדברים האלה החוצה (את הבדידות שלך,התיסכול שלך,האכזבה שלך,המרירות שלך,הדיכאון שלך...את חוסר החיים שלך)--אז אתה טועה ובגדול! תתחיל להתעשת. תתחיל לחיות....ולא לספור כמה רכבים יש לך. כמה בתים יש לך....ובלה בלה בלה. מי אמר שמי שיש לו את זה "יש לו הכל"?? אולי הגיע הזמן לשנות גם את האנשים שמקיפים אותך? תתעשת

לא זו הייתה כוונתו, למה את חדה?

הוא רק המחיש שלמרות שיש לו דברים שלאחרים נראים כ"הכול" אז לא זה מה שמעניין אותו .. הבן -אדם , כהרגלו שופך את הלב שלו, את הרגש, את מה שעובר לו בראש ובלב זה לא אומר שכך הוא מתבטא לפניי אחרות .. את לא חייבת לצאת איתו ...! אבל זהו ה-פורום להשתפכות הלב והרגש זכותו לעשות זאת כאן ...!

../images/Emo140.gif

בדיוק זו הכוונה. להביא לידי הבנה שיש כאלה שאין להם כלום אבל הלב שלהם מלא מקצה לקצה. ויש את אלה שיש להם "הכל"...אבל בעצם אין להם כלום... ומעבר לזה,מי שמכיר אותי,יודע שמה שאני מקרין החוצה זה אדם שמח וחייכני למדיי. לעולם אני לא מקרין החוצה כל רגש שלילי. למעשה כמעט ואין מישהו שאי פעם הבין את רחשי ליבי,כי אני לא מסגיר את מה שהולך לי בלב.
חיוך על הפנים שמחה רבה בעיניים זה מוטו לכל החיים...

roaic

New member
כמה תמימות בבן אדם אחד.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

בר המתוק-בוא אגלה לך קמצוץ מסודות היקום -------------- מה שאתה מרגיש בפנים,זה בדיוק מה שאתה מקרין החוצה. (אם אתה רוצה או לא רוצה) (במודע או שלא במודע) (בכוונה או לא בכוונה). הסתכל אצלך קצת יותר עמוק,ועם יותר מודעות ותבחין בכך. אתה לא יכול "להקרין" באמת שמחת חיים,אתה לא באמת יכול "לחייך"--אם אתה מרגיש כפי שהבנו שאתה מרגיש (או לפחות כפי שכתבת). אתה אולי חושב ,שמה שאתה "מקרין" הוא ההיפך הגמור ממה שאתה מרגיש באמת בתוכך---אבל,זה אף פעם לא יכול לצאת החוצה ,במלוא התפארת וההדר.....כשאתה מרגיש בתוכך "בודד" "עייף" "עצוב" "דיכאוני". אתה רק "חושב" ש..... בכל אופן,מחכה לך עוד עבודה יסודית ,מקיפה ורצינית עם עצמך. עשה זאת..עשה זאת..עוד לפני שתחשוב בכלל על זוגיות. בהצלחה חבר

תאמר לי..

באיזו זכות אתה שופט ומנתח אותו פסיכולוגית?? תתרכז בעצמיך וחדל למתוח ביקורת על מי שכל חטאו היה לשפוך את הלב ולספר מה הוא חש באותם רגעים! כל הכבוד לו על כך שבחר לשתף.. דבריך פשוט מקוממים!

למעלה