בדידות ועוד

Lost Dreams

New member
בדידות ועוד

אני בודדה, לא רק מרגישה ככה ומוקפת חברים, אלא ממש אין לי חברים, אין אנשים שאני יכולה לדבר איתם אני מרגישה שונה מכולם.. אני לא יודעת אם בכלל יש טעם למצוא לזה תשובה. פשוט בשנים שבהם אנשים מתחברים לאנשים אחרים ויוצאים אני לא עשיתי את זה.. כיום עברתי שינוי ואני לא בן אדם חריג לפחות לדעתי, אני בן אדם שאוהב להיות עם אנשים, ואני חושבת שיש לי תכונות טובות אך כפי שזה נראה אנשים לא אוהבים להיות איתי. ואני באמת מרגישה שאני משתגעת להיות לבד משתגעת מזה שאני לא יכולה לבלות עם אנשים ולמלא שעות ריקות.. וזה קשה לי כי אני צעירה אני רק בת 26 ולא עשיתי המון דברים שאנשים בגיל שלי כבר עברו ועשו ואולי כבר לא זקוקים לדברים מסויימים אני מרגישה כמו חיילת משוחררת.. שלא עשתה כמעט כלום בחיים שלה.. וזה עצוב יש כאן אנשים שמזדהים? ושבת שלום לכולם

tomasth

New member
הראה שזה מאוד חשוב לך

מה קורה שאת עם אנשים חדשים ? מה הכונה לא אוהבים להיות איתך ? את תמיד יכולה לשאול אותם..

Lost Dreams

New member
אני חושבת שיש כמה סיבות

במסגרת העבודה אמרו לי כמה פעמים שאני לא משדרת על עצמי את מה שאני באמת ושאנשים אחרים שרואים אותי בפעם הראשונה חושבים עלי שאני משדרת שאני טיפשה או משהו כזה. בקיצור משדרת דברים לא טובים הבעיה הנוספת היא שאין לי מסגרת חברתית בגילאים הקרובים לגילי. שבה אני יכולה להתפתח מהבחינה הזו. אבל כמובן שזה תלוי, יש אנשים שכן מתחברים אלי וכן אוהבים אותי למשל בעבודה הקודמת שלי אבל כמובן שגם במסגרת העבודה בלבד..

gobly

New member
שלום ../images/Emo13.gif

יחסים טובים עם אנשים מתחילים מיחסים טובים עם עצמך ויחסים טובים עם המשפחה שלך. מה המצב שם?

אני חושבת שהזדהתי בעבר עם מה שכתבת...

ממש הרגשתי ככה, שלא משנה כמה אנשים הייתי מוקפת סביבי, עדיין הרגשתי רע עם עצמי. וניתקתי המון קשרים בחיי. ונכון עכשיו אין לי מיליון חברות כמו בעבר, אבל מי שיש-היא חברה אמיתית. אם רק בת 26 יקירתי, עדיין לא מאוחר לשנות דברים, לעשות דברים ואולי לא חווית חוויות שאחרים חוו בגילך, אבל חווית חוויות אחרות. זה כמו שאני מרגישה עכשיו בת 26 שהיא בעצם בת 40 כי מצאתי את עצמי במקום להנות מהחיים, לקדם את עצמי נטו בעבודה וקצת זמן עם הבנזוג והרבה כביסות, בישולים וכו' כאילו אנחנו זוג נשוי בני 50. ובגלל זה שמתי לזה סטופ-התחלתי ללכת לחד"כ, התחלנו לצאת יותר, להתפרק, להנות מחברים.

lee68

New member
אני בדיוק באותו מצב כמוך

רק שבניגוד אלייך לא אמרו לי שאני משדרת שאני טיפשה ,אהי פשוט לא יודעת מה אני משדרת , כל הזמן בעבודה הנוכחית ממש כמוך יש אנשים שאוהבים אותי , אבל גם זה רק במסגרת העבודה , אני כן נמצאת במסגרת חברתית מחוץ לשעטת העבודה אבל שם זה ככה - ככה מבחינת האנשים , בידוק מילה במילה המצב שאת תיארת , אני לא בת 26 אלא בת 30 ומרגישה ממש כמוך כמו חיילת משוחררת. מה שכתבת זה כאילו אני כתבתי ממש ככה .

rochycu

New member
לבודדה בת ה- 26 שלום

אין גיל לעשיית שינויים בחיים וזה שאת מכירה את התכונות הטובות שבך רק עוזר לך להכיר ולמצוא את האנשים המתאימים לך. אנא עני על השאלות הבאות שהן ינתבו לך את הדרך למציאת חברייך החדשים שיאהבו ויקבלו אותך כפי שאת. תתארי בבקשה את חיי החברה שלך במצב האידיאלי שאת רוצה. מה הן התכונות שאת מבקשת אצל החברים שלך במצב האידיאלי. מה את אוהבת לעשות בחברה מה את רוצה שחברייך יאהבו לעשות בחברה מה הם הנושאים החשובים לך? מאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה רוחי בכר

למעלה