בדידות ויאוש.

VSolar1xV

New member
בדידות ויאוש.

אהלן, חדש פה, בן 26 מהמרכז.
בעיקרון אני בנאדם דיי מופנם אבל.. כלל שהזמן עובר אני מנסה להשתחרר מזה ומהביישנות, עושה רושם שזה אולי עובד כי לאחרונה אני כן מדבר על זה, אומנם בפורומים כאלה ואחרים באינטרנט אבל.. אני מניח שזה עדיף על לשמור הכל בפנים.
בכל אופן, כפי שהכותרת אומרת, לא מזמן עברתי למרכז אחרי שגרתי כל חיי בצפון, אני עובד ויש לי סדר יום נורמלי ו"הכל טוב", אלא ש..אני לבד, לגמרי לבד.
אני מוצא את עצמי לאחרונה משוטט באינטרנט, בקבוצות כאלה ואחרות, אפליקציות ואתרים של הכרויות, יוזם שיחות והכל אבל עדיין נשאר לבד, אני חושש שלאט לאט אם המצב לא ישתנה אני ישקע לדיכאון שסביר להניח שלבד אני לא אצליח לצאת ממנו.
אין לי עם מי לדבר, אין לי מגע עם אף אחד, לצאת לבלות וכו' ופשוט.. קשה לי, באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות כי למרות שאני מנסה דרך האינטרנט, גם אם כן עונים לי, הקשר מתנתק דיי מהר.
אני לא רואה את עצמי יוצא לבלות לבד, רק המחשבה על כמה אני יהיה ה"מוזר" שנשאר לבד\שותה לבד מפחידה אותי, ולכן מה שנשאר לי זה האינטרנט.
אז אמ.. אם יש פה אנשים מאיזור כפ"ס דברו איתי, אני נחמד והכל חח.

cindi123

New member
הייתי שמחה אבל אני מבית זית

תירשם ללימודים חלקיים וכך תרוויח גם ידע וגם היכרות עם עוד אנשים

היי לך

באמת קשה לפעמים להכיר בעבודה חברים לחיים כי זה עבודה והיחסים איתם יותר רשמיים ומרוחקים ולשם עבודה בלבד הרבה פעמים. כדאי לך להרחיב את המעגל שלך ולנסות ללכת לחוגים או מקומות שאנשים מתקשרים שם אלף אולי באופן שיותר מתאים למה שמעניין אותך ובית בדברים שיותר כייף לשתף אותם כי הם לא עבודה ועם כל הכבוד לדבר על עבודה לא כזה מעניין. לפחות בעיני.
תנסה להתאמן מהקל לכבד למשל ללמוד להשתפשף ולצבור ניסיון בשיחות חולין גם אם הן לא מביאות אוטומטית לתוצאה של קרבה קרובה .
ככול שצוברים ניסיון ידע וככול שמסתכלים על אנשים ולומדים מהם אתה פשוט תכנס לזה וזה יהפוך לחלק ממך .
בהצלחה
אגב סתם אנקדוטה לי היתה בעיה אחרת הייתי מכירה בפורומים תמיד אנשים שרחוקים ממני והרבה פעמים רב הקשרים היו מבוססים על שיחות טלפון אפילו חודשים רבים ושנים והגעתי לרוויה מזה והיום לי אישית אין סבלנות לקשרים אינטרנטיים יותר מידי ומעדיפה לבסס הכרות יותר בעולם האמיתי או רק עם אנשים יחידי סגולה שאני יודעת בודאות שיש עתיד איתם. אבל אני מניחה שלמי שיש קושי ומופנמות אולי כן לתרגל תקשורת בכל הפנים שלה כולל פייס טו פייס ושיחות טלפון זה רק עשוי לתרום לך ולחזק לך את הביטחון.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי וברוך הבא

מבינה אותך, שנים התמודדתי עם מופנמות ועדיין זה קורה לי.
באמת אחת הדרכים זה כמו שאמרו לך, זה לצאת לחוגים או לימודים שמענינים אותך וכך ליצור חברויות דרך עיניין משותף.
אני הלכתי לא מזמן לסדנא שהעשירה לי את מעגל החברות.
עוד דרך זה דווקא כן דרך האינטרנט (אבל צריך להזהר- כי יש כאלו שתחפשים לסתם אנשים כדי לרמות אחרים), ואני מתכוונת דרך אתרים ופורומים וקבוצות כמו פייסבוק וכדומה שהן באותן קבוצות עינייין שלך.
למשל אוהב קולנוע? חפש קבוצות או פורומים בנושא ותתחיל לדבר, לדון וסתם לצחוק בנושא עם אחרים.
אוהב הארי פוטר? (קנית את עולמי אם כן! חחח
) חפש קבוצות בפייסבוק או בפורומים בנושא ותעשה אותו דבר.
לאט לאט תראה שקשרים שאתה משמר אותם נהפכים לקשרים מחוץ למחשב.
אני הכרתי כמה חברות טובות פה דרך הפורומים והבלוג שלי

אז אל תתיאש, ואתה מוזמן לדבר ולשתף פה על הכל:)

למעלה