בדידותתתתת

בדידותתתתת

נשבר לי לגמריי !!!!1 אני היחידי שלא מצליח למצוא אהבה? כל דבר שאני לא עושה ולמרות שאני בארון ונכון שאנשים שאם היו יודעים עליי היו פונים אליי בכל זאתתתת אם יש מישהו שהוא מהמרכז 16 - 19 שרוצה להכירררר אני פה

../images/Emo24.gif

אתה לא היחיד
אין לי ממש מה לכתוב לך, אני יכול להתחיל בשלל קלישאות: "כשהכי פחות מחפשים אז פתאום מוצאים" וכו'. בכל מקרה, סביר להניח שמתישהו תמצא מישהו, אז אל תהיה היסטרי, יום טוב

תגובה

היי "לחיות מוות", משתמע מההודעה שלך שאתה בהחלט מייואש.. אז קודם כל, קבל חיבוק
! אני מבין שזאת בעייה, למצוא בן זוג, במיוחד כאשר אתה עדיין בארון, וגם בגיל צעיר יחסית. אני חייב לציין קודם כל, שגם כשיוצאים מהארון, לא מקבלים שלל פניות והצעות ברחוב אז לא הייתי מציע לך לבנות על זה כל כך.. בכדי לא להשאיר רושם כל כך פאסימי, רציתי שתדע שיש המון אופציות להכיר אנשים בגילך, בארון ובאיזור מגורייך. ארגון הנוער הגאה (הידוע בשמו האינטרנטי "איגי") מפעיל קבוצות נוער בטווח הגילאים 15-18 בכל רחבי הארץ, הקבוצות נפגשות פעם בשבוע בדיסקרטיות מוחלטת! ככה שגם אם אתה בארון כמו הרבה מחניכי הארגון, זו לא בעיה כלל וכלל! כדי ללמוד עוד על הקבוצות אתה מוזמן לפנות אליי במסר, אייסיקיו או מסנג'ר, ואני אתן לך יותר מידע. [email protected] 228121926 אל תתייאש!
ניר, מלווה צעיר מאיגי.

velvet keti

New member
<:

דבר ראשון חיבוק ענק! אל תתיאש מותק,גם אני באותו מצב שלך,יותר ויותר קשה לפגוש נוער גאה, אץה יודע איזה פאדיחה זה להתחיל עם בנות ואז הן בורחות בצרחות וביללות? טוב נו זה עוד לא קרה לי. אבל יהיה טוב,קח את הזמן,ובסוף תמצא אהבה,אני בינתיים מתנחמת בספר טוב, נו,אם אין אהבה,לפחות תדמיין אחת<: בהצלחה מותק<:

BIoNdY

New member
../images/Emo24.gif

אומנם היו אנשים שבחרו לוותר על הקלישאות אבל אני לא =] ובאמת אני חושב שלכל אחד יש את הנסיך שלו וכשהוא יבוא תאמין לי שהוא יבוא חוץ מזה אתה מדבר עם אנשים פה ומכיר אותם אתה יכול ללכת לאיגי (כמ ושכבר הציעו כאן) ותמיד יש את הצ'טים של אטרף =] חחחחח סתם בצחוק אז אל תדאג.... נכון... אולי באמת יציאה מהארון תעזור לך... אבל באמת הכאב שיצא מזה (ואני לא יודע כמה כאב.. תלוי בחברה שבה אתה חי) שווה את זה שיפנו אליך? זאת כבר בחירה שלך ואם אתה רואה שהכאב לא כל כך מי יודע מה לך תדע אולי שווה לך היציאה הזאת. אבל באמת בלי קשר הוא יבוא אל תשב בבית ותחכה שהוא יבוא וידפוק לך בדלת אבל אל תיהיה לחוץ מזה כי הבן אדם שיעשה לך את המשך החיים מאושרים (או לפחות רק חודש מהם) יגיע מתי שו על זה אני יכול להתערב איתך לכל אחד יש כזה או אפילו כמה רק חכה בסבלנות =]

למעלה