בדחיפות...

בדחיפות...

אני צריכה את המילים לשיר שבשרשור למטה שמו את הקליפ שלו....הקליפ החדש....אני צריכה את המילים של השיר אבל הפירוש שלהם...לא המילים באנגלית...גם המילים רק באנגלית זה יעזור...אבל אשמח לפירוש....למישו יש מושג?????

MissStrawberry

New member
בבקשה - התרגום ../images/Emo20.gif

ריהאנה וני-יו - שונאת שאני אוהבת אותך כל כך זה כמה שאני אוהבת אותך זה כמה שאני זקוקה לך ואני לא יכולה לסבול אותך כל דבר שאתה עושה גורם לי לרצות לחייך אני לא יכולה לא לחבב אותך לזמן מה לא.. (ני-יו): אבל את לא נותנת לי את מרגיזה אותי ילדה אבל אז את מנשקת את שפתיי ופתאום אני שוכח שהייתי עצבני לא זוכר מה עשית אבל אני שונא את זה (ריהאנה): אתה יודע בדיוק מה לעשות כך שאני לא יכולה להשאר כועסת עליך למשך זמן ארוך, זאת טעות (ני-יו): ילדה, אני שונא את זה את יודעת בדיוק איך לגעת כך שאני לא רוצה להתכסח ולריב יותר ואני שונא את זה שאני מעריץ אותך פזמון: ואני שונאת כמה אני אוהבת אותך ילד אני לא יכולה לסבול כמה שאני צריכה אותך ואני שונאת כמה אני אוהבת אותך ילד אבל אני לא יכולה לתת לך ללכת ואני שונאת שאני אוהבת אותך כל כך. (ני-יו): ואת לגמרי יודעת את הכוח שיש לך את היחידה שגורמת לי לצחוק (ריהאנה): וזה לא הוגן איך שאתה לוקח יתרון על העובדה שאני אוהבת אותך מעל ההגיון וזה פשוט לא נכון פזמון: ואני שונא כמה אני אוהב אותך ילדה אני לא יכול לסבול כמה שאני צריך אותך ואני שונא כמה אני אוהב אותך ילדה אבל אני לא יכול לתת לך ללכת ואני שונא שאני אוהב אותך כל כך. אולי באחד הימים הקסם שלך לא ישפיע עלי והנשיקה שלך לא תגרום לי חולשה אבל אף אחד בעולם הזה לא מכיר אותי כמו שאתה מכיר אותי אז כנראה שתמיד יהיה לך כישוף עלי... זה כמה שאני אוהבת אותך זה כמה שאני זקוקה לך זה כמה שאני אוהבת אותך זה כמה שאני אוהבת אותך זה כמה שאני אוהבת אותך פזמון: ואני שונאת כמה אני אוהבת אותך ילד אני לא יכולה לסבול כמה שאני צריכה אותך ואני שונאת כמה אני אוהבת אותך ילד אבל אני לא יכולה לתת לך ללכת ואני שונאת שאני אוהבת אותך כל כך. ואני שונאת שאני אוהבת אותך כל כך... כל כך... מקווה שעזרתי

shay08

New member
את מאוד מאוד מוזרה בתור מנהלת../images/Emo4.gif....

את מנהלת ולא מכירה את השירים של ריהאנה, לא מעדכנת על כלום..... ובקשות כמו שאת שואלת אנחנו אמורים לשאול ולא את בתור מנהלת

זה שאני מנהלת לא הופך אותי למומחית

ותתפלא אני כן מעדכנת בכתבות שאני רואה..יש לי עדכונים על כל כתבה במייל..לרוב כבר מעדכנים לפניי אז אני לא מפרסמת את העדכון..... ואני מכירה ועוד איך את השירים של ריהאנה..אבל את השיר הזה היתי צריכה את התרגום המלא...את רובו ידעתי.... מה כל כך מוזר...אני כולה מנהלת את הפורום..... אדום=מעדכן כחול=מסדר ובמקרים מסויימים גם הכחול מעדכן כמו כל חבר פורום...לצבע אין כל כך משמעות

למעלה