בדחיפות עזרה

shompi

New member
בדחיפות עזרה

1 ] איך מקליטים מהמיני דיסק למחשב ושזה יצא בצורת wav ניסתי דרך הסאונד ריקורדר אבל רק שמעתי את המי דיסק ברמקולים לחצתי הקלטה ואחר כך שמיעה ולא שמעתי כלום 2 ]יש לי וירוס שהוא יותר מ643 יום למרות שקניתי את המחשב לפני חודש איך זה יכל ליהיות ואיך ניפתרים מימנה דרך אגב יש לי אתי נורטאון אנתי וירוס והוא לא עוזר לי בכלל בנושא

esti_prikit

New member
לגבי שתי השאלות

את ההקלטה אני ממליצה לך לעשות בעזרת easy CD creator בעזרת האופציה של spin doctor לכל תוכנות האנטי וירוס יש בעיה עם וירוסים מסוימים שכבר נמצאים במחשב, חלק מהוירוסים המודרניים יודעים להתחמק אחרי שהם כבר בפנים המחשב, כך שאם הוירוס שלך עלה יחד עם התקנת החלונות או אחת התוכנות הראשוניות, לפני שהתקנת את האנטי וירוס האנטי וירוס לא יגלה וירוס כזה. כדי לנקות וירוס כזה צריך להפעיל את המחשב (זאת אומרת להעלות את המחשב עם דיסקט הצלה, בדרך כלל יש 2 דיסקטים, ולא להעלות אותו דרך חלונות) עם דיסקטי הצלה עדכניים של הנורטון אנטי וירוס, וכך ורק כך הם כן יצליחו לזהות ולנקות את הוירוס המדובר. אם אין לך דיסקטי הצלה חפש חבר שיש לו, אפילו דיסקטי הצלה של תוכנת אנטי וירוס אחרים. אופציה פחות טובה ויותר מסובכת זה להעלות את המחשב עם דיסקט הצלה של וינדוס ולהפעיל את קובץ אנטי וירוס מספריית נורטון.

למעלה