בדוק ומאושר

rinsp

New member
אם שונית האלמגים תמות, הרי שהתיירות

לאילת תקטן (העיר תהפוך לסתאם עיר עם טיילת ובתי מלון) ואז הרבה יותר אנשים יפגעו ומשרות תאבדנה! גם ככה אין כמעט תיירות ובאילת עוד אפשר למצוא כמה תיירים צדיקים, אז להרוס גם את זה?!

maz

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

אמיקה - זה כבר לא שאלה האם קיים נזק או לא. המדינה לא החליטה סתם לסלק את החקלאות הימית ממפרץ אילת. תחשבי על מפעל שנותן פרנסה לכמה עשרות אנשים אבל הפסולת שלו מושלכת בצורה שיש סכנה של חלחול למי תהום. לא תדרשי לסגור אותו? גם אם הוא פעם קיבל רשיון לפעול וכתוצאה מהסגירה שלו יפוטרו העובדים, הנזק שהוא גורם גדול מהתועלת - זהו נזק לטווח ארוך שכמעט בלתי אפשרי למחוק אותו.

סתם לידע כללי...

רק ב- 0.004 אחוז מהימים בעולם יש אלמוגים. זה תוצר של נקיון המים, טמפרטורה, הגנה מסערות וכן הלאה. השונית באילת סובלת כבר שנים רבות מהפרעות אקולוגיות בעיקר בגלל חוות הדגים ( שמפרות את האיזון האקולוגי במפרץ אילת) וכתוצאה מהפעלת הנמל (כתמי שמן, זיהומים וכו'). אלמוג זה דבר חי, ולוקח שנים להביא שונית למצב של "פריחה"- ציבעוניות, מגוון דגים ןכן הלאה. להרוס אפשר בשעות ספורות, הבנייה נמשכת דורות. הנזק לטווח הארוך- גם מבחינת האוכלוסייה- שהרי אילת היא עיר תיירותית, הן עצומות. חייבים לטפל בזה עכשו, או לא יהיה במה לטפל...

tiny dancer

New member
מרתק../images/Emo70.gif

מזל שאני לא אוכלת דגים

רחלילי

New member
לי קשה מאד עם זה

אישית לא מבינה מאין חוצפה שלהם להמשיך לשרוד. לפחות שיסגרו את החרויתביישו להם ויפתחו חברה אחרת בשם אחר בכאילו זה כאילו מישהו אחר. אבל לא! והם עוד אומרים: אם יהיו חלילה עוד אסונות אנחנו נקח אחריות אישית? בא לי להקיא מהם.

למעלה