חחחחחחחחחחחח
א אודלינה New member 19/12/05 #23 יו את ממש קרציההה מה זה חשוב עכשיו לעזאזל? כאילו זה משנה לך? ואם את רשמת את זה אז גם את נכנסת כל דקה חחחחחחחחחחחחחח אני לא נכנסת כל דקה... פשוט אני שולחת הודעות וכל פעם שאני שולחת יש הודעה חדשה
יו את ממש קרציההה מה זה חשוב עכשיו לעזאזל? כאילו זה משנה לך? ואם את רשמת את זה אז גם את נכנסת כל דקה חחחחחחחחחחחחחח אני לא נכנסת כל דקה... פשוט אני שולחת הודעות וכל פעם שאני שולחת יש הודעה חדשה
I ILANA360 New member 19/12/05 #24 אני לא היתי פה איזה חודשים לפחות רשמתי הודעה פעם ב רק לדעת עם יש גלים אבל עכשיו אני חולה אז אני פההה בשבכלכםםםםם חחחח
אני לא היתי פה איזה חודשים לפחות רשמתי הודעה פעם ב רק לדעת עם יש גלים אבל עכשיו אני חולה אז אני פההה בשבכלכםםםםם חחחח
א אודלינה New member 19/12/05 #25 כן יופי לך אבל התכוונתי ש את אומרת שאני נכנסת כל שניה כדי לבדוק הודעה, ואם את רושמת את זה אז זה אומר שגם את! אז מי שמדברת חח... בכל מקרה תהני לך פה
כן יופי לך אבל התכוונתי ש את אומרת שאני נכנסת כל שניה כדי לבדוק הודעה, ואם את רושמת את זה אז זה אומר שגם את! אז מי שמדברת חח... בכל מקרה תהני לך פה
B Black Soul Om New member 19/12/05 #26 תתבגרו אניייי כל הזמןן בפורום... מזה השטויות האלה .. כמעט כל זמן שאני בבית הפורום פתוח אצלי.. יענו מה הקטע... צאו מזה
תתבגרו אניייי כל הזמןן בפורום... מזה השטויות האלה .. כמעט כל זמן שאני בבית הפורום פתוח אצלי.. יענו מה הקטע... צאו מזה
M M o r k New member 18/12/05 #14 הלוואי עליי לגלוש על כאלה אני עדיין מתחילה ולא עדיין מעולה ... אני מתה לגלוש על גלים כאלה אבל עדיין לא יכולה ....
הלוואי עליי לגלוש על כאלה אני עדיין מתחילה ולא עדיין מעולה ... אני מתה לגלוש על גלים כאלה אבל עדיין לא יכולה ....