בדויה שלי

shanikoo

New member
בדויה שלי

יא אפרסמונית שכמותך!הנה,אני לא מסתירה את זה שאני כותבת לך ורק לך הודעה. אני חולה עליך!!!וגם קראתי את כל השטויות שלך בעשרים וכל מה שאמרת.פשוט לא יצא לי להגיב על הכל.אחותי,את קורעת אותי!אין לך מושג כמה. אני רואה שמשהו מתפתח בינך לבין קארל.אבל שמעי,אל תתפסי אותו לשאר הבנות.בחור טוב קארל.זה לא פייר שרק לך יהיה אותו. בכל אופן,לשאלתך למה הייתי פה כשאת למדת-פשוט לא הרגשתי טוב,והשעתיים מתמטיקה +בוחן באנגלית לא גרמו לי להרגיש יותר טוב,אז החלטתי לחזור הבייתה לחיק הקלינקס האהוב שלי.אז אני נורא נורא מצוננת,לא מפסיקה לנזול,ובינתיים נערמת ערמה ענקית של קלינקס ליד המחשב.אוף,רק שלא יגמר!אסור שיגמר.וואי,כרגע נזכרתי שחלמתי שמצאתי חבילה חדשה וענקית של קלינקס...חחחחח,והייתי כל כך מאושרת!חחחח,על מה אני חולמת. אה,זהו,לא הייתי פה היום כששאלת,כי החלטתי לנצל את הזמן להשלמת שעות שינה.כמו גדולה דפקתי שינה של ארבע שעות!אח,זה היה משובח.ועכשיו אני כאן. נראה לי שאמרת שאת צריכה ללמוד למבחן,לא? אז לכי ללמוד,אני כאן תמיד! מתה עליך יא שזיפה! לילה טוב אוהבת שניקו

bduya

New member
תראי מתוקה,

נורא נחמד לי שקראת את עלילותיי עם קארל שלי ב20 אבל זאת היתה כל הכוונה שתראי ותקנאי... מה קרה? רק לך מגיע שיאהבו אותך? גם לי!! וחוצמזה לא בטוח שלשאר הבנות בכלל מגיע להיות עם בנאדם כמוהו. צריך להיות באמת באמת מיוחד. (אז אינ לי מושג מה הוא מצא בי..) א ב ל תמשיכי לחלום לך על קלינקס והכל יהיה טוב. תאמיני לי. טוב שישנת ל4 שעות יא כונפה ואני נרדמתי רק לשעה וחצי מיסכנה.. זה לא פייר מגיע לי גם חיים כמו שלך! להיות ב 1 בצהריים בבית ועוד לישון 4 שעות.... גן עדן! טוב יאללה יא בננה מעוכה הרגע דברתי איתך. והאם אני צריכה להזכיר לך שאני רוצה יחס יפה בטלפון ממך ושתקפצי ותשמחי כאילו הודיעו לך הרגע ששר החינוך פורש [לא שזה יכול לשנות משהו אבל.. עדיין] חחחחחחח לא משנה. בקיצר, דברי איתי בשמחה אך ורק! חולההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. וסתם אל תשימי על מה שכתבתי אני די מעורפלת מהחיים האומללים שלי... אההה ולגבי המבחן, החלטנו פה אחד אני והפיצול אשיות שלי שמתחילים ללמוד מחר למבחן מחרתיים. קארל, באמת שנהנתי איתך היום! אתה מותק...

bduya

New member
וזה חברים כמובן ל-פ-נ-י שדברתי איתה ת`שיחה האמיתית...

והיה כיף... יא שניקואית אחת! היה כייף איתך! את עדיין חולה עליי? איך הקול שלי? שעממתי אותך? ז**** לך ת`שכל או לא ז****? אההההההה ומיצית את מנת השמחה שציפיתי ממך שתהיה לך.... חחחחחחח אז את יכולה להרגע ולישון בשקט בלילה... (אם תצליחי בכלל להרדם... בטח תרצי לדבר שוב... חחחחחחח)כי עמדת בציפיות שלי. זתאםםםםםםםםם.

חחחחחחחחח אוהבים אותי

בדוייה יפיופה שלי אמרתי לך שאני אוהב אותך? אבל את צריכה לשכוח את ג`ובני אני קנאי פחד במיוחד מגברים יותר יפים ממני שזה בעצם כל הגברים בעולם המממממ טוב אז אני יבוא מאוד מאוחר היום אז שיהיה לך יומקסים ואני לא מתוק אני חמוץ חחחחחחחח ושניני תודה על המחמאות כולי אדום חחחחחחח וזה מוצא חן בעני הה וצריך לכתוב למעריצה מ``ס 1 משהו טוב זה יהיה יותר מאוחר עפתי ילדות יפות שלי תשמרו על עצמכן כולכן אוהב ערן

למעלה