בדוגרי

gokussj2

New member
בדוגרי

כולן שם מכוערות משהו פחד , רק קטיה יש עליה ,ובתכלס שבדוגרי שבתכלס , הכי שווה הייתה שם אלכס שעפה בהתחלה רק בגלל תספורת לא קונבנציונלית D:

אני גם חושב ככה../images/Emo118.gif

אבל לפעמים עולם הדוגמנות מחפש את המעוותות האלה, וזה דבר יפה דווקא - אצלה למשל, ובנוסף לכשרון, זה מבטיח לה מקום

רצינית, בובה?

בעיניי אחרי אלה (שנמצאת 15 רמות מעל כולן) היא הכי יפה שם. נכון, יש לה יופי בובתי כזה. ונכון, יש לה מצח גדול. אבל היי- זה לא הפריע לבנות אחרות ( כמו יב"ז, או ויקה) לתפוס את מקומן על 'לוח הסלבז' המקומי. בנוסף, היא מאוד נחושה ברצון שלה לזכות, והיא משקיעה את כל כולה במשימות. כך שאמנם היא לא הכי "וואו" שראיתי, אבל עם פני החרסינה והעיניים המשגעות האלו, וביחס לשאר הבנות הבינוניות שבתכנית- היא בהחלט מדורגת למעלה מבחינתי.

Another Girl

New member
לא יודעת

בתמונות היא יוצאת סבבה והכל, אין מה להגיד, אבל בקטעים של הראיונות כשהיא יושבת ומדברת למצלמה אני מוצאת את עצמי יושבת וחושבת "WTF? מה היא בכלל עושה שם?"

אני לא חושב שקטיה מעוותת,

אבל היא לא פוטוגנית. מתוקה כן, ביטחון עצמי כן, תיאטרלית כן, אבל היא פשוט לא מצטלמת יפה. לא מסכים שהיא הטובה שם, ולא מאמין שתישאר עוד הרבה זמן. ואיך אפשר לומר על כולן שם שהן מכוערות? יש שם כמה מדהימות, כמו אלה ונטלי, ולא רק.

gokussj2

New member
תקרא עוד פעם

אמרתי שקטיה נראית טוב , כל האחרות הן בוא נגיד רגילות , אני רואה בנות הרבה יותר שוות בים לדוגמא D:

gokussj2

New member
לא לא , הייתה אלכס בהתחלה עם תסרוקת מוזרה

למרות התסרוקת היא הייתה כוסית לא נורמלית

פנומן 72

New member
אתה יכול לאתר תמונה שלה ?

כי מכל המועמדות בקדם אני זוכר רק את גל אברבנאל ...

JoNy Boi

New member
היא הייתה מכוערת בטירוף אני זוכר אותה

היא נראתה כמו בן נכון??

gokussj2

New member
הנה

ממש חבל שהיה לה תסרוקת כזאת , כי היא יפה רק השיער הורס

פנומן 72

New member
אם זה טעמך אז פורום "יוצאים מהארון" יתאים לך

מה נסגר איתך בן אדם. זה מראה נשי לדעתך ? תן לי בשקית הקאה.

למעלה