בדד

B r u l e

New member
בדד

עוד כמה ימים בן זוגי נוסע לנסיעה ארוכה לחו"ל (חודשיים). אני כמובן אשאר לבד ויהיה לי מאד עצוב
ואני גם מאד אתגעגע
. אבל אני מקווה שזה יעבור מהר. בתקופה הזאת אני בעצמי אהיה נורא נורא עסוק (לימודים ושאר ירקות), אבל חשבתי לצאת פעם פעמיים לבלות עם עצמי באיזו מסעדה שכיף לשבת בא לבד. אני לא אוהב לשבת במסעדות ריקות, ואם אני יושב על הבר אני מעדיף שיהיו לידי עוד כמה אנשים. זה כיף לאכול המבורגר או קערת נודלס חביבה בג'ירף, אבל לא לזה כוונתי. אני מחפש מקום טוב עם אוכל איכותי שנהוג לשבת בו לבד וגם כיף לעשות כן, מקום שאפשר לשבת לבד ולהרגיש ביחד כי רוב הקהל לבד. יש רעיונות?

עמית@

New member
קשה...

בתקופות של לבד תמיד הרגשתי שנועצים בי עניים (מי זו שבאה לאכול ועוד לבד.. ואפילו שאלו תמיד אם אני מחכה למישהו- והתייחסו אלי ברחמים משל שכלתי את כל משפחתי ולא סתם חפצתי במזון ) אז רעיונות ממש אין לי- המקום היחידי שהרוב בו לבד הוא.. מקדונלדס ודומיו- וזה לא מה שאתה מחפש
אשמח לשמוע וד דעות ושהזמן יעבור מהר ותתגעגע בהנאה.

anat11

New member
../images/Emo4.gif

לא מכירה מסעדות חגיגיות כאלה. רק בתי קפה וסושיות. סורי.

רומי 007

New member
תולעת ספרים בבזל

ממש מקום שבאים לבד וקוראים ספר. הבעיה היחידה היא שהאוכל ממש כאילו לא יצאת מהבית. לא נורא אם תאכל טוסט וקפה. וג'ירף באבן גבירול לא ממש אופציה בימים אלה.

רומי 007

New member
תודה על העדכון באמת לא הייתי שם

זמן רב! חבל לשמוע שעברו כי מתחם בזל מתאים להם

B r u l e

New member
רעיון טוב

אני מפחד שיחשבו שאני באתי לתפוש חתיכות :)

meravbr

New member
וגם

הבר בבראסרי (ראיתי שם מספיק אנשים יושבים לבד) ובמיאקו בר"ג (שם בטח תתפוס חתיכים
)

Arfilit

New member
מה 'כפת לך מה יחשבו?!?!

ולגבי ה"לשבת לבד" - כשאתה בחו"ל, והולך לשבת לבד במקומות - זה גם מרגיש מוזר? כי בעיני, בחו"ל זה אחד הדברים הכי הכי כיפיים. בכלל, יש ערימה של דברים שאנחנו מרשים לעצמנו בחו"ל, אבל בבית הם לא נראים לנו לענין - וחבל. ותרשה לי לצטט משיר, שבעיני מאוד מאוד מתאים לענין: "נגיד שלא תיגש, אבל זה לא העיקר - תחשבו שזה חוצלארץ, וזה בסדר..." אז באמת - תחשוב שזה חוצלארץ - ותהנה מהחוויה האנתרופולוגית המלבבת כל כך של לשבת לבד לאכול ולהסתכל.

anat11

New member
|א-טאחלה שיר וכיום יש לי אותו בדיסק

ההופעה החיה של דן תורן, בבצוע של דנה ברגר, אם כי אהבתי יותר את הביצוע הקודם (אני חושבת שהוא גם בצוע שלה, אבל אני לא בטוחה).

גידי42

New member
בכל מקום שיש בר

בויה, שלוותה, יפה, ננוצקה, ננה, בריו זה קובה, ברו האוס, דיקסי,צ'מיצ'נגה ועוד ועוד ועוד... אין שום בעיה לשבת לבד. ואם יתחילו איתך בחורות שלח אותן אלי. אני מבטיח לעשות אותו הדבר לך אם יתחילו איתי חתיכים.. עשינו עסק? תראה איזה בחור טוב אני!!!

Lear22

New member
בראסארי

ללא ספק. בצהריים. ויש שם ברמנים נחמדים מאוד.וגם מארחת נחמדה לשם שינוי. גם כתבתי אז ביקורת על החוויה הטובה שהיתה לי שם. אגב ענת, שם אכלתי את האנטריקוט עם השום שאת אכלת בקופי... ואחותי אכלה פעם את הסלט עם הרוקפור בבראסארי. הם המון פעמים מחליפים מנות אחד עם השני, בעיקר בספשלז'

anat11

New member
לירצ'וק,

המנהלת היא שאכלה את האנטרקוט (אם כי אני בדקתי מדי פעם שהבשר עדיין בסדר
, חובה של בת כלפי אמה, לא?
). ועדיין לא הייתי בבראסרי. יטופל, יטופל

Lear22

New member
תבואי תבואי

פתוח כל יום כל היום, רק בשבילך אני מציע שאת הפעם הראשונה אל תעשי בשעות עמוסות, תבואו בסבבה בצהריים או לפנות ערב, ותהני על בטוח.

liti

New member
../images/Emo23.gif שיעבור מהר!

תתנחם בזה שמדובר על חודשיים ולא על יותר. ואם תרצה חברה תרים טלפון!

למעלה