בדד סינרגיה

דורה17

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

*מנגבת את הריר* זה כזה מדהים!!

Funky Giraffe

New member
לא מותק, אני אוהב את השיר.

אבל את השיר של זוהר. בכלל, זוהר היה מלך... לקחת שיר (במיוחד מפורסם, קל להתחבר למפורסמים... ממש שיחקתם אותה כשלקחתם את אחד מהלהיטים הכי גדולים אם לא הכי) שלו ולהפוך אותו לעוד עיבוד שירה בשתי קולות כמו כל השירים של סינרגיה ועוד לתת לו במה זה פשוט להרוג אותו... אבל ברגעים כאלה יש לומר את המשפט שדורש המון סבלנות וסובלנות באהבה למוסיקה: "יש מקום לכולם". באסה.

דורה17

New member
ושוב- לא אוהב, אל תשמע.

אתה אוהב את הגרסה של זוהר, אחלה, לגיטמי, תשמע אותה. אתה לא אוהב את הגרסה של סינרגיה, אחלה, לגיטימי, אל תשמע אותה. פשוט מאוד.

menori

New member
!

תיזהר..
הם הרגו את השיר
ואני אהרוג אותך
כמה נחמד נכון?
חח

אוי תפסיקו להיות כאלה עוינים..

הוא לא אהב את השיר, לא נורא..לא כולם חייבים לאהוב הוא רק הביע דעה ואפילו אחר כך הביע שוב ובצורה יפה

Funky Giraffe

New member
אתה יכול לשמוע אותי מבצע דברים אחרים טוב יותר

ב19.9, עוד פרטים בחתימה שלי. חובת ההוכחה עליי....

menori

New member
דיי!!חח

יש דבר..מקום כזה שנרקא קריית ספיר?
?? אוקיי ספירת מלאי +אבן ספיר +מכללת ספיר! אחח +פארק ספיר +ישוב ספיר +שם של ילד\ה +סופר בב''ש +מילון עברית + משחק של פוקימון
+ ועכשיו גם אני מגלה שזה קרית ספיר כלשהי?

ואוו אתה ממש צנוע! ממש עושה חשק לבוא לשמוע,

אני בטוח שאתה "תותח"
תתחיל להוריד ת'אף כי כשתגיע לרמה של סינרגיה, לכמות הקהל, הערצה, ול2 הדיסקים, כן, אם קשה לך לקבל את זה, מוצלחים, והלהקה שלך תצליח לנגן כמו סינרגיה בהופעה, אז נדבר, אתה סתם מתלהב לפני שעוד הייתה לך הופעה ראשונה.

אני דיברתי בעיקר על הדיסקים,

שיצאו איכותיים וטובים, ועם שירים מוצלחים. בלי קשר לקהל שיש להם...

menori

New member
חח הוא תותח מהבחינה שהוא

מתפוצץ..שומעים אותו..אבל לא מתעניינים במיוחד

dina101

New member
אתה אומר .

ואתה יכול להגיד עוד המון דברים . הביצוע הזה של בדד ,זה לכבוד 20 שנה ,למותו אם אני לא טועה . סינרגיה עשו את זה ,ועשו את זה מדהים . וביקשו מהם לעשות ,זה לא הם החליטו,אבל זה לא כ"ככ קשור ומשנה עכשיו. מה שמשנה ,שאם אתה אחד שאוהב את זוהר ארגוב ,אתה גם צריך לדעת לכבד אותו . ולדעתי הבזיון היחיד שהיה פה ,זאת הדעה שלך. וזה לא משנה איזה ביצוע יעשו לשיר,דעה כזאתי זה השפלה לעצמה לשיר עצמו . אז כן ,לא אוהב, אף אחד לא ביקש ממך לשמוע .

למעלה