בדד סינרגיה עכשיו במצעד של גלגל"צ השמעת בכורה!
M mayan d11 New member 12/9/07 #1 בדד סינרגיה ../images/Emo179.gif עכשיו במצעד של גלגל"צ השמעת בכורה!
י יוני יוני היחיד New member 12/9/07 #7 לא משהו אני חייב לומר ../images/Emo4.gif או שפשוט אני צריך להתרגל... אבל הפזמון נחמד מאוד עם הגיטריישן
לא משהו אני חייב לומר ../images/Emo4.gif או שפשוט אני צריך להתרגל... אבל הפזמון נחמד מאוד עם הגיטריישן
X XxXSynergitXxX New member 12/9/07 #9 !!It was amazing מפתיע , מרגש, מגניב , מלהיב . אין עליהם. פשוט א - י - ן . אני מחכה לזה כל היום, גרסה הרבה הרבה יותר טובה מהמקור לדעתי ! ואללה אשם ותראי זה אני!
!!It was amazing מפתיע , מרגש, מגניב , מלהיב . אין עליהם. פשוט א - י - ן . אני מחכה לזה כל היום, גרסה הרבה הרבה יותר טובה מהמקור לדעתי ! ואללה אשם ותראי זה אני!
ש שלומיתת New member 12/9/07 #13 אני לא אוהבת שאומרים דברים כאלה יש מקור ויש חידוש. השיר של זוהר,לא משנה כמה יפה החידוש המקור תמיד יותר יפה כי הוא המקורי נקודה זה לא יפה להגיד דבר כזה. אבל זו דעתי
אני לא אוהבת שאומרים דברים כאלה יש מקור ויש חידוש. השיר של זוהר,לא משנה כמה יפה החידוש המקור תמיד יותר יפה כי הוא המקורי נקודה זה לא יפה להגיד דבר כזה. אבל זו דעתי
X XxXSynergitXxX New member 12/9/07 #14 אולי בעינייך.. מהשיר הזה ספציפית לא התלהבתי בגרסא המקורית שלו. ומשל סינרגיה ממש התלהבתי. בד"כ אני לא חושבת שחידושים יותר טובים, יש ויש. וזו דעתך, זכותך.
אולי בעינייך.. מהשיר הזה ספציפית לא התלהבתי בגרסא המקורית שלו. ומשל סינרגיה ממש התלהבתי. בד"כ אני לא חושבת שחידושים יותר טובים, יש ויש. וזו דעתך, זכותך.
ש שלומיתת New member 12/9/07 #15 אני רק אומרת שזו העלבה של הגרסא המקורית. כי השיר לא של סינרגיה,השיר של זוהר ארגוב זה הכל
מ ממשיך לרוץ New member 12/9/07 #16 --> דווקא, אין לי בעיה עם הביצוע של זוהר ארגוב, אבל לא התחברתי לגירסא שלו, ולדעתי הגירסא של סינרגיה הרבה יותר יפה גם\=
--> דווקא, אין לי בעיה עם הביצוע של זוהר ארגוב, אבל לא התחברתי לגירסא שלו, ולדעתי הגירסא של סינרגיה הרבה יותר יפה גם\=
ש שלומיתת New member 12/9/07 #18 סבבה אתה כתבת לדעתי,זו דיעה היא לא כתבה לדעתי-קבעה בתור עובדה וזה לא נכון זה השיר שלו נקודה.
ד דורה17 New member 12/9/07 #19 היא כתבה לדעתי- אבל- שטויווווווווווות סינרגיה תותחים בתחום שלהם זוהר ארגוב [תרצו או לא] תותח בתחום שלו כל אחד והטעם שלו והדעה שלו אין פה אפילו מקום לויכוח. שיהיה לכם חג שמח
היא כתבה לדעתי- אבל- שטויווווווווווות סינרגיה תותחים בתחום שלהם זוהר ארגוב [תרצו או לא] תותח בתחום שלו כל אחד והטעם שלו והדעה שלו אין פה אפילו מקום לויכוח. שיהיה לכם חג שמח
X XxXSynergitXxX New member 12/9/07 #21 חח חוץ מהשיר הזה שאני לא אוהבת בגרסא שלו הוא תותח במזרחית.אומשו. אני לא הכי מחבבת אותו וזה..בכ"א, מישאוהבאותושיהנה.
חח חוץ מהשיר הזה שאני לא אוהבת בגרסא שלו הוא תותח במזרחית.אומשו. אני לא הכי מחבבת אותו וזה..בכ"א, מישאוהבאותושיהנה.
X XxXSynergitXxX New member 13/9/07 #49 אה ו... כן כתבתי לדעתי.. וזו לא עובדה, זו דעה. גם אם לא הייתי כותבת הייתי מתכוונת לזה..
ר רונקיפליצית New member 12/9/07 #10 ../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifחייבת להודות שהופתעתי! ממש יפה