בדד אלך...

Queen Of Love

New member
בדד אלך...

גם תקווה אין לי
מה זה? כולם ישנים עדיין
קוקו ?
תתעוררווווו

בת ה י ם

New member
כובע תרמיל מימיה ומקל../images/Emo6.gif

למה בדד , הנה באתי בוקר טוב לך עלמת החן ולסידי....שעובד "קשה" בוקר טוב

Queen Of Love

New member
הרוח וה-../images/Emo42.gif על פניי ../images/Emo9.gif

עזבוווווו, אני לא קשורה
בת בת, איזה כיף שבאת, סידי עזב אותי פה לבדי, נשארתי גלמודה
שיהיה לך בוקר מקסים

sidi

New member
בוקר טוב בת בת

קום והתהלך בארץ בתרמיל ובמקל. וודאי תפגוש בדרך שוב את ארץ ישראל. יחבקו אותך דרכיה של הארץ הטובה, היא תקרא אותך אליה כמו אל ערש אהבה. זאת אכן אותה הארץ, זו אותה האדמה ואותה פיסת הסלע הנצרבת בחמה. ומתחת לאספלט לבניני הראווה, מסתתרת המולדת בישנית וענווה. קום והתהלך בארץ..... וכרמי עצי הזית ומסתור המעיין עוד שומרים על חלומה וחלומנו הישן. וגגות אודמים על הר וילדים על השבילים, במקום שבו הלכנו עם חגור ותרמילים. קום והתהלך בארץ......

@@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אחרי יומיים שנעדרתי (ויש לי אישור מההורים) אני חושבת שאני זכאית
+ עידכונים...
אני לא עומדת בקצב... שיהיה לכם יום נפלא

בת ה י ם

New member
כן ../images/Emo96.gif לא עידכונים

מה זהההההה אישור מההורים ? לא בבית סיפרנו בוקר טוב מתוקה

@@

New member
בת..בת..../images/Emo24.gif

אמרו לך שאת מקסימה ונפלאה
למה
עידכונים

בת ה י ם

New member
כי ....וכי..............אאהה וגם כי

סנילית בת מזל תאומים לא קלדנית ח ח ח ח במילא יום חדש היום

mariana

New member
אנחנו כבר רגילים להיעדרויות שלך

מה חדש אצלך? שמעתי שהכרת איזה בוננון אולי תרחיבי את הנושא קצת יותר. את יודעת הרי שאני מטבעי סקרנית ואני חייבת כל דבר לדעת, עוד במיוחד מה שקשור אלייך אז קודל כל
בדרך
ל@@ והעידכונים, ככה את יודעת, גיל לגבי כולם. בגדול ג´ס נסעה לאילת מרין בזמן האחרון רואה
וגם הבנק שלה בלי עין הרע
תפח לפתע
מאו חזרה מיוון וגם מיקי עזרא חזר לפה, הוא היה עצבני מאוד על השירשור הארוך הזה. גם ניקולי קפצה לפה לרגע לירי כרגיל עושה בעיות ומשחקת אותה פסיכולוגית
וזהו אני מקווה שהעדכנתי מספיק

@@

New member
מרינגו ....

תודה על העידכון, אין הרבה חדש, וכמו שבת אמרה, ממילא יום חדש היום... ולגביי, נראה לי שהסוכריה המתוקה שהכרתי הפכה לסוכריית מנטה
אין פרטים, שיהיו את תדעי, טוף

sidi

New member
סידי ארגוב חחחחח

הוא היה מת, בעצם הוא עדיין חחחחחח בדד, במשעול אל העין בדד, בנתיב ללא כלום בדד, עם הזמן הבורח הזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידיד בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, במדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור אין לסדר שיר מזמור של אימי בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום

בת ה י ם

New member
../images/Emo124.gif הוא ../images/Emo41.gif

לקט שירי סידי ארגוב יועבר בשידור חי בפורום אכזבות בשעה 11:00 הקהל מוזמן (רק לי יש בראש.....טיפ וטף...כף אל כףףףףףףףף)

בת ה י ם

New member
האנחה..........חחחחחחחחחח

היא בג´ונגל של בת בת למופע של סידי אני מארגנת נרות.......טרמפולינות (שיביאו את קהל המעריצות ב ק פ י צ ה ישירות אלייך) והיד עוד נטוייה.... לסגור לך את פארק הירקון או את האמפי בקיסריה ?

sidi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אלינור את יפה כמו מלאך ופניך יעידו כך בלעדייך לא שווה לי כל העולם אלינור אני פה לבד יושב ועלייך רק חושב לשנות את המצב את מוכרחה אלי התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות עוד תשובי עלי ונמשיך כך יחדיו את אותם הימים אפורים וורודים אלייי שלי את לעד ואני פה לבד יושב ועצוב, לבד וכאוב חושב על אותם הימים שחלפו עמוק עמוק ופתאום מצאתי בך חלומי להיות איתך נערה כה מתוקה את אלינור זה סיפור של אהבה מאכזבת אהבה כה כואבת שהסוף צריך להיות אינשאללה טוב אלי התאכזבתי קשות, לא ישנתי לילות עוד תשובי עלי ונמשיך כך יחדיו את אותם הימים אפורים וורודים אלייי שלי את לעד ואני פה לבד יושב ועצוב, לבד וכאוב חושב על אותם הימים שחלפו.
אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנבצר הדבר יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל אל נבקש סיבה לכל צעד אל נבקש לדעת כל סוד יש לפעמים שסיבה לא נודעת אל נתיאש, אל נפסיק לצעוד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל יש בוודאי דברים שעשינו ישנם כאלה לא מעטים אם עדיין סיבה לכל זאת לא גילינו אולי נגלה סיבתם בעתיד יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים שנראים בלי סיבה לא צריך כל דבר לחקור ולשאול לפעמים גם מותר לא לדעת הכל
מיום אביב בהיר וצח אותך אני זוכר וכבר מאז היטב ידעתי שלא אוותר כי לי היית בבת עיני בכל יום וכל ליל היית לי כמלאך האל מתוך הערפל. רציתי לבקש ידך רציתי לך לומר סוד אהבה שבלבבי שמור מכל משמר רציתי לך לומר אהבתי אהבתי ונגמר אך לא העזתי גם כשהיה כבר מאוחר. את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את החלום את בדמי ברוחי ולבבי את הניחוח המתוק הפרח בגני. מאז הלכת יומי קודר ארוך ומשעמם לשוא רוצה אני לשכוח ולהתעלם חזרי מהר כי בלעדייך עולמי שומם נדמו מיתרי קולי וכינורי דומם. את עולמי עם שחר את לי כל היום את עולמי בלילה את החלום את בדמי ברוחי ולבבי את הניחוח המתוק הפרח בגני.
לו הייתי בר מזל לבקש גורל אז הייתי מבקש להיות אדם בלי דוחות ובלי מעמ בלי חובות לבני אדם ובלי עשן והמולה בלי צווין ומילואים בלי כנסות ותמרורים רק אם חווה יפה לנעים באתי לעולם לא שאלו את פי מה אבקש ומה חפץ ליבי באתי לעולם וכבר הכל קיים וכמו כולם אני רק בן אדם עייף ומאוכזב ורק חולם להיות אדם לו הייתי כאדם שם בגן פוסע ובים פרחי שמיים היה ביתי לא הייתי מבקש לא אוצר ולא מוקש אך אל השלווה אהבה רבה ומפרי הגן אשבע בעץ הדעת לא אגע ולעולמים צער לא אדע באתי לעולם לא שאלו את פי מה אבקש ומה חפץ ליבי באתי לעולם וכבר הכל קיים וכמו כולם אני רק בן אדם עייף ומאוכזב ורק חולם להיות אדם

למעלה