בדד אלך

בדד אלך

אני כל הזמן מתעסקת עם זה,לא מצליחה להוציא זאת מהראש אני בת 26 ומעולם לא חוויתי אהבה אמיתית או קשר רציני או איך שלא תקראו לזה החברות הולכות ובונות לעצמן חיים עם בן זוג-עוהרים לגור יחד,מתחתנים וכ'ו ואני מרגישה לגמרי מאחורה ככל שעובר הזמן אני נהיית יותר ויותר מיואשת שאולי לי זה לעולם לא יקרה ,כמה שניסיתי לחשוב אחרת אני כרגע גם לא לגמרי יודעת מה אעשה בסיום התואר ואין לי איזו קריירה להאחז בה אני מרגישה ששנה הבאה בכלל אשאר לבד במערכה היאוש מכרסם בי כאילו מישהו עומד לי על הכתף ואומר לי אמרתי לך שאת לא שווה הרבה ולעולם תהי לבד

שתי שאלות

מזמינה אתך להפנות אל עצמך שתי שאלות ולראות מה עולה: 1) מה בך מונע או מעכב אותך מלמצוא ולהיות בזוגיות? 2) מי זה ה"מישהו" הזה שעומד לך על הכתף ואומר לך "אמרתי לך שאת לא שווה הרבה ולעולם תהי לבד"? אשמח אם תשתפי

ככה

לגבי השאלה הראשונה :אני מניחה שזה כמה דברים ,אולי זה נובע ממשהו שאני מקרינה ,מחוסר ביטחון שלי אולי כי אין לי ח'ברה גדולה סביבי לא יוצא לי להכיר אנשים חדשים דרך חברות,פעמים רבות חשבתי שאולי זה משהו במראה שלי. אולי קשה לי למצוא מישהו כי קשה לי להיפתח ולהיות מי שאני באמת ,אולי כי פעמים רבות התפשרתי או ויתרתי כי לא חשבתי שמגיע לי באמת יחס טוב .....זה נושא שלם לדבי השאלה הנוספת :זה כאילו שד כזה שד פסימי או דיכאוני אם תרצי ,אני מרגישה לא שווה ,מרגישה שאם עד עכשיו זה לא קרה משהו בי דפוק ולעולם זה לא יקרה

אז בואי נלך אחד אחד:

זה שאין לך חברה גדולה סביבך, זה כנראה לא העניין כי יש מליון דרכים להכיר גם בלי חברה גדולה (לימודים, חוגים, אינטרנט וכו' וכו'). משהו במראה שלך- גם סביר להניח שלא. אני בטוחה שאת מכירה בחורות כיעוריות ביותר שיש להן זוגיות נפלאה ומוצלחת. שאר הסיבות, ה"נושא שלם"- פה מצוי העניין! אנחנו מקבלים את מה שאנחנו "מזמנים" לעצמנו- אם אני חושבת שאני לא שווה, שלא מגיע לי- זה מה שאני אקבל- זוגיות לא שווה, לא טובה, או שכלל לא אהיה בזוגיות (מקסימום בזוגיות מדומה- כזו שאין בה ערכים של זוגיות). את ה"שד" ניתן להוציא. להתחיל לקבל את עצמך, לאהוב את עצמך, להיות ב"זוגיות" טובה עם עצמך וכך לזמן לעצמך את הטוב שמגיע לך. אני ממליצה לך מאוד להתחיל בתהליך של העצמה. אבל זה מאוד קשה לעבור אותו לבד (בגלל אותם "שדים" מפריעים). את יכולה לפנות למטפלת שדוגלת בתהליכי העצמה (לא כל פסיכולוג מתאים לזה) או להצטרף לקבוצת העצמה נשית.

תודה רבה

זה בהחלט מאבק תמידי אצלי אני אברר על עניין העצמה ,אולי זה מה שיועיל לי

The Living Life

New member
תתחילי להיות רעה

את צריכה להיות ביצ'ית כדי להצליח בחיים, אין ברירה... תוותרי על כל הסנטימנטים ותתחילי להתעלל נפשית בגברים, ככה יאהבו אותך תאמיני לי... את צריכה לפצות איך שהוא על חוסר הביטחון העמוק שלך, והתנהגות מרושעת זה הפתרון.
מישהו עומד לך על הכתף?! תעיפי אותו משם בבעיטה. תתחילי להיות אגרסיבית, אלימה. מי שמעצבן אותך תיכנסי בו. אין אלוהים למעלה שיעזור לך, אז תעזרי לעצמך.

לא מסכימה

קודם כל למה שאהיה רעה סתם למישהו וחוץ מזה אם אתנהג ככה זה רק ירחיק ממני אנשים.אם מישהו רע אליי אני מניחה שהוא ממורמר ,הוא מוציא את תסכולו או סתם שחצן

The Living Life

New member
הסבר

"קודם כל למה שאהיה רעה סתם למישהו " למה שתהיי טובה סתם למישהו? מישהו נחמד אליך? מישהו עוזר לך בקשיים שלך? למה שתהיי טובה? "וחוץ מזה אם אתנהג ככה זה רק ירחיק ממני אנשים" ועכשיו מצבך יותר טוב? אם הדרך שהלכת בה עד עכשיו לא עובדת, כדאי שתחשבי על דרך חלופית. יאללה מה את שמה על אנשים, תתחילי להיות אגרסיבית רק ככה יאהבו אותך, תדקרי אנשים בנקודות הכואבות, תפסיקי עם הנחמדות הזאתי....כולם אויבים פוטנציאלים.....כולם רוצים לתקוע לך סכין בגב.... כנסי בכולם!!!!!!!!!!!!!!

מה עוצר אותך, לדעתך?

למה לדעתך את לא נמצאת בזוגיות? וטיפ אחד שלי מניסיון אישי: אל תשווי את עצמך לאחרים, נכון זה לא קל וזאת הנטייה הטבעית שלנו אבל למען השפיות שלך-אל תעשי זאת-כל אחד עומד בפני עצמו והולך בקצב משלו, וזה לגמרי בסדר.

ניסיתי כבר לענות על זה לגלית

לגבי הקצב זה אמנם נכון אבל כמו שאמרת זה טבעי ,זה גם קשור לזה דאי הליכה בזרם מובילה לפעמים לבידוד חברתי

למעלה