בדד אלךךךך

TEENAGER1

New member
בדד אלךךךך ../images/Emo110.gif

טרלהלהההה אני כה בדד
מיכלי, לאן הלכת לי
האמ. שדח"ם ולו שלושה חוקים פשוטים
לשרשר להודעה ראשית דולי אחת לשרשור ולאזכר את האתר של הבייס פחחח, שנה לא עשיתי דולי
אולי אנסה פעם, זה יהיה משעשע
בכל מקרה, אמ, לילה טוב D:

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifרק חבל שאין לי דולי><

נו יכלתי להיות ראשונה או מהשוP:

../images/Emo163.gifואת עוד אומרת לי לעשות תלתלים

תעשי את דולי ותעשי עליה תלתלים
בעע אני בחיים לא אצליח

../images/Emo163.gifאני שונאת תלתלים../images/Emo7.gif

אוף איתה
את לא תכריחי אותי לעשות תלתלים
*חוזרת להיות נורמלית* בייס אפ'יצו שלי ושל יעל
אני: שיער וחולצה יעל: מכנס ונעליים תנו תגובה
ושיהיה בא הערות (לא אני רצינית
)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif|מואהב|

האא תעשות את העקב עבה יותר:0 היא תיפול

hadasusha

New member
נמנמנמ ../images/Emo99.gif

מדהים+ כמה הערות.. -תנסו לעבות את העקב, אולי להמשיך את שורת הפיקסלים ההיא... ההצללה ממש יפה בנעליים. -כדאי להוסיף נפח לשיער שלמטה.. הפזור כאילו. ותנסי תלתלים- באמת שזה לא קשה, לכי לפי טיוט או משו... אם לא תנסי ותטעי לא תצליחי אפפם. ההצללה למעלה ממש יפה! -במכנסיים (ואני גרועה במכנסיים) לדעתי יש יותר מדי מן הגוון השלישי, חסרה הצללה. ועוד דבר שהמון בנות עושות (או ליתר דיוק לא עושות) הוא לשכוח שאם יש קפל במכנס- במיוחד קפל עמוק- חייבים לראות את זה בקווי המתאר. לי אישית זה מפריע. -בחולצה לפי דעתי להצליל קווי מתאר. זהו בערך נראה לי.. סה"כ דולי ממש יפה!

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo90.gif היא כ"כ יפהההההה

רק יש משו בחולצה ובמכנס שמפריע לי. למטה בחולצה בריבוע הירוק זה מאוד מאוד נפוח, החולצה והשרוול. לדעתי יותר מדי נפוח אפילו......... זה נותן מראה כילו היא שמנמנה(אלה עם כן זה בכוונה ככה
) ובמכנס (גם מסומן בריבוע) זה מאוד עבה לעומת הרגל השנייה. אולי יהיה עדיף להקטין את זה קצת? כל זה לפי דעתי. את יכולה גם לא לתקן. היא מאוד מאוד יפה ממש אהבתי אותה!

^.^

טוף, אז ככה: בקשר למכנסיים העירו כבר על הגוון השלישי, וגם על העקב. תלתלים ושיער חלק זה גם עניין של שיער אישי. שימי לב שאם יש לך שיער חלק את נוטה יותר לעשות לדוליז שלך שיער חלק P: אז אין סיבה שתעשי תלתלים אם את לא רוצה. אם כי, זה מועיל לדעת. בכל אופן, צריך להוסיף קצת נפח (עוד שיער) בצדדים של הראש, כי למעלה יש לה מלא שיער ולמטה פחות.

../images/Emo99.gifמדהימה!../images/Emo163.gif

הירוק זה נעליים? תעשי סוליוץ כי לפי דעתי גרב ועליה חותלה זה לא משו
הקפלים בחצאית ישרים מדיי... בשוונצ בשיער יש יותר מדי צבע כהה חוץ מהשיער, תעשי בעוד דברים הצללות על מדהימה

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo90.gifהירוק זה גרביים.....

ואני אוהבת אותה ככה בלי נעליים!! ונו פרובלמס אני אתקן את הכפלים, את השוונץ, ואוסיף הצללות על טנק יו

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gifהשתפרת

ואו הדולי ממש מקסימה הניטים קצת רכים כאלה>< הממ אולי תנסי להוסיף ברק? ובשוונץ תבהירי את הגוון הככה ביותר

למעלה