בג"צ הרצליה - עוד דחיה

בג"צ הרצליה - עוד דחיה

הפרקליטות שמשיבה בשם משרד התחבורה ורתא קיבלה ארכה של עוד שבוע, עד 22 לחודש, אחרי שהודיעו שהפרקליטה שמטפלת בתיק חולה.
רש"ת הגישה תשובתה.
דוד.

טל ר

New member
תודה דוד, ממש עצוב לקרוא

בעיקר את החלק המסביר שגם לו תתיר המועצה הארצית להמשיך להפעיל את שדה התעופה, גם אז איתנה רש"ת בעמדתה שיש לסגור את השדה.

לא מדויק

רש"ת אומרת בגדול: "אכלו לי, שתו לי". כלומר, אני בעד השדה אבל לא מאפשרים לנו להפעילו. העמדה שציינת, היא עמדתו של היועץ המשפטי לממשלה, אותה הבאתי בהודעה קודמת שלי.

דוד.

הכל מתנהל כמו שהעו"ד אלי גרונדשטיין צפה........

ב-22 כנראה יקבלו עוד דחיה עד ה-29

ZeevRozenek1

New member
הדחיות האלה - יריקה בפרצוף

כל אלה שעובדים בהרצליה (להלן: שדה התעופה בהרצליה) לא יודעים אם בעוד חודש יהיה להם מקום עבודה ובית הדין דוחה ודוחה כאילו אין DEAD LINE . בזיון שאין כמוהו . עורכת הדין חולה ? שתשלח את המתמחה שלה .

או שבעצם הם נתנו את האורכה לעצמם כדי להבין את ההצהרה של רש"ת . אני במקומו של בית הדין הייתי נותן אורכה של יומיים לרש"ת להגיש את התשובה מחדש בתקציר שמשתרע על שני עמודים בלבד שבסופו יהיה כתוב באותיות קידוש לבנה , בקטע קצר, מה השורה האחרונה!

בג"צ הרצליה - עוד תגובה

והפעם תגובת הרשויות המוניציפליות.
התגובות ציניות, רצופות השמצות, שקרים ואי דיוקים.
לשיפוטכם.

דוד.

WarDog

New member
עורך דין שמתבסס על ערכים מויקיפדיה- זה כבר בדיחה

ZeevRozenek1

New member
דוד, מרגיזה אותי הטענה

שהמניעים של אלה שמתנגדים לסגירת השדה הם "מסחריים" . נו אז מה? פרנסה זה פשע? ? מה פסול בכך שאורי אביב צריך לחתן שלשה ילדים ? לא לומד גמרא על חשבון עם ישראל, לא מתעסק בסמים, כולה מלמד אנשים לנהוג באווירון, וזה כנראה חורה לרשויות . מה פסול בכך שבן אדם מקים ומנהל בית ספר לטיסה? אפשר לחשוב שזה על חשבון משלם המיסים, כמו החרדים, וכאילו שהבניה הצפויה על שטח השדה לא באה ממניעים מסחריים?

אולי במקום להפגין מול הבית של הגב' כץ הנחמדה, היה צריך להפגין מול הבית של בוז'י, שלפי מה שמופיע בסקרים יש לו יותר סיכויים לפעול בנושא !

זה כל מה שמרגיז אותך שם?

כל התגובה מקוממת. רצף של שקרים, הטעיות, בורות, היתממות, רוע ומה לא?

דוד.

ZeevRozenek1

New member
לא, זה לא הדבר היחיד

אבל זה נסיון של הרשויות להפגין פּסֵאוּדוֹ-סוציאליזם, כדי לנסות ולרכוש פופולריות. מציגים את אלה שמתפרנסים מתעופה כאנטי-סוציאלים, יעני אויבי העם , וזה כבר גולש מתחום ה"סכנה הבטיחותית" ה"רעש "וכל שאר השטויות והשקרים . זו ירידה לרמה אישית .
ציינתי את שמו של אורי אביב כי אני מכיר אותו קצת. במשך שנים סיכן את חייו כטייס קרב בחיל האוויר של מדינת ישראל, ועכשיו, שומו שמיים , הבן-אדם התדרדר ופועל "ממניעים מסחריים" . ממש עברה שיש עימה קלון !

טל ר

New member
הטענה הזו שלהם

היא מאחר והעותרת (עמותת משתמשי שדה התעופה) מציגה את עצמה כמגינה על האינטרס הציבור (לטעמי: ובצדק רב), אולם לטענת הרשויות, היא מגינה רק על האינטרס הכספי של החברות המסחריות בשדה, שלטענת המשיבות מהוות את הרוח החיה (או היחידה) בעמותה. אם הטיעון היחיד בצד העמותה יורד לעניין הכסף, זה שומט את הבסיס מתחת להרבה מהטיעונים (לעניין השפעה על התעופה, זמינות מקומות חניה וכו'), והופך את נושא חריגות הבניה והשימוש החורג לרלוונטי כפליים, ולכן טענה לא נכונה זו קיבלה את ההדגשה שקיבלה.

talben

New member
הטענה הזו שלהם טיפשית

מכיוון ש"זכיתי" לכך שגם שמי יופיע בכתב ההגנה רווי השטויות של המועצות המקומיות (טל בן יוסף, פקיד טכני בחברת מונאייר), אזי סתם הערה קטנה. על מסמכי ההתאגדות של העמותה היו צריכים לחתום X אנשים לפני הגשתה לרשם העמותות. חתמנו בזמנו שישה אנשים (אם אני לא טועה). לקחו עו"ד של הרשויות את מסמכי ההתאגדות, העתיקו את השמות מהטבלה בעמוד הראשון והחליטו כי אלה העומדים מאחורי העמותה. את העובדה שבעמותה חברים כככה וככה מאות אנשים - חניכים, טייסים ועוד, הם השמיטו.

זו רק דוגמא אחת

לכל החול שהרשויות מנסות לזרות בעיני בג"צ.
גם הרצל בודינגר, ששותף לעתירה, הוא בעל אינטרס כלכלי?

דוד.

אינטרס כלכלי - מה השטות הזו?

מה שחשוב זה מה החברה בעלת האינטרס הכלכלי עושה ולטובת מי.
דוגמאות שאולי כדאי לסגור כי יש להן אינטרס כלכלי: מאפיות, תחנות דלק, חנויות מכולת וסופרים ועוד הרבה...............
אז חברי העמותה בעלי אינטרס כלכלי מכשירים 83% מהטייסים בארץ, מסבים את טייסי חיל האויר, מתחזקים את מטוסי הכיבוי ומה לא?

tomerhm

New member
אהבתי את זה...

"שדה התעופה הרצליה חריג לרעה גם מבחינת מיעוט העזרים לטיסה הקיימים בו.
בשדה אין, ולא מותקנים, עזרים מינימליים כגון תאורת גישה, תאורת מפתן, תאורת
עזר לזוית גישה, מתקני עזר לניווט"

יאללה, מסיבת הנמכות, היום בלילה, כולם מוזמנים יאווו!!!

למעלה