בגרות.

Psycho BuZZ

New member
בגרות.

אני צריך להשלים את היחידה באזרחות. מתי אפשר לעשות את זה או איפה אפשר לברר? אני קצת
. תודה מראש.

111שיר

New member
../images/Emo6.gif

אפשר לעשות את זה כמו כל הי"בניקים במועד חורף או קיץ דרך בי"ס (אלא אם כן אתה רוצה דרך בי"ס פרטי, לא יודעת אךי זה הולך). תפנה לבי"ס והם יסבירו לך הכל. אם כבר ניגשת לבחינה ולא הלך לך טוב, אני מציעה לעשות את הבחינה שוב בקיץ ולא בחורף מכיוון שבחורף יקחו את הציון האחרון, ובקיץ יקחו את הגבוה. אתה לא יכול לדעת אם דווקא הפעם תהיה איזו בגרות מוזרה כזו. בהצלחה

Psycho BuZZ

New member
במועד המקורי של הבחינה לא ניגשתי

(כי הייתי חולה וגם לא מוכן, אבל לא משנה
). תודה. יש מישהו שעשה את זה גם כמוני ויכול לספק קצת מידע?

בכל מקרה יקחו לו את הציון האחרון

כי כנראה שהוא לא זכאי לת.ב (אלא אם כן הציון שלו באזרחות כרגע הוא 45+, אבל משתמע מההודעה שלו שלא).

אה, אמ

קראתי את התשובה שלו ואם הוא לא ניגש = אין לו תעודת בגרות = לוקחים את האחרון בכל מקרה.

111שיר

New member
ענית לעצמך חח

הוא כתב להשלים. אפשר לפרש את זה שאין לו ואפשר לפרש את זה כלשפר. יש כאלה קוראים לזה ככה, לכן אמרתי את שתי האופציות. זה הכל

האמת שלא הייתי מפרש את זה כמשפר

כי להשלים זה אין לך וצריך להוסיף. לשפר זה לשפר

111שיר

New member
גם אני לא, אבל יש כאלה שכן:)

ושים לב שכתבתי "אם אתה עשית כבר", ולא ישר פירשתי:)

xx Cat Woman xx

New member
בכל מקרה לוקחים את הציון האחרון

רק במועדי ב' לוקחים את הגבוהה מבין השניים (ומועד ב' יש רק באנגלית ומתמטיקה...ככה שזה לא רלוונטי לאזרחות בכלל)

111שיר

New member
שלילי ../images/Emo31.gif

אחרי שמנפיקים את תעודת הבגרות (זה יוצא אחרי מועד חורף וכנראה לפני מועד קיץ של השנה הזו), אם זכאים לתעודת בגרות, כשעושים בגרות חוזרת, מקבלים ספח להוסיף לתעודה עם הציון החדש, ואת בוחרת אם להוסיף אותו או לא לתעודת הבגרות, ולכן נלקח הציון הגבוה. לפני הנפקת תעודת הבגרות, לוקחים את האחרון (משמע בחורף) וזה בדוק מכל הכיוונים:)

../images/Emo99.gif בגרות באזרחות

[מי היה מאמין שזה יצא ממני
] בעיקרון אתה צריך לחכות לדצמבר-ינואר ואם סיימת ללמוד אז אתה פשוט נרשם בבית ספר שלמדת וניגש ביום של מועד חורף. אין לך מה לברר כרגע אלא להמתין
.

xx Cat Woman xx

New member
המועד הכי קרוב זה מועד חורף...

ורצוי לברר בבי"ס...על הרשמה, ותאריך וכל החרא הזה...בכל מקרה, בהצלחה!
וואי איזה כיף שסיימית עם זה, פתאום אני קולטת איזהו הקלה...חחח

omer87

New member
תודה רבה לכולם!!!!!!

אני לא יכול להודות לכל אחד באופן אישיאז..... אבל אם בצורה כלשהי לא תהיה לי הצלחה אני אאשים אתכם באופן אישי
חחחחח סתםםםםםםםםם תודה רבה לכם
בטח אחזור כבר מחר בערב
תודה רבהההה

omer87

New member
טעות בשרשור../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה אמור להיות משורשר להודעה של יעלי
זה מה שקורה כשצריך ללכת לישון,ואתה על השפעת כדורים מסוימים
(משכחי כאבים בגודל של כדור פינג פונג
)

למעלה