בגרות לכיתות י

• פותח הנושא mrobi
  • פורסם בתאריך

avivchen12

New member
בגרות בהיסטוריה לכיתה י"א

האם זה אפשרי לשלוח לי את כל התוכניות על הבגרות שמופיעות בערוץ ההיסטוריה? כי קשה לי להקליט את כל התוכניות

mrobi

New member
בגרות לכיתות י

שלום, רציתי לדעת אם יש לכם שידורים גם לבגרות לכיתות י ולא רק ליא, אני מדבר על נושאים כמו: הכרזת כורש, שבי ציון, הלניסם, אלקסנדר מוקדון, עלייה ראשונה, שניה, האמפריה העותמנית, הרצל, מלחמת העולם הראשונה. תודה.

תוכנית הערוץ

לחץ על הכותרת בגרות בהיסטוריה ותקבל את חלון ובו קישור לתוכניות הערוץ בהצלחה !

רותם16

New member
בגרות בהסטוריה, לכיתות י´

שלום, אני רותם, בת 16, כיתה י´ יש לי בגרות בהסטוריה, ב16.6, לכל כיתות י´ בארץ יותר נכון. והנושא שאני פשוט לא מצליחה לקלוט ולהבין זה כל מה שקשור לתקופה שלישית, עם השפה והעבודה והשמירה עברית, ובלפור, מקמהון, סיקס פיקו, כל מה שקשור לתקופה שלישית. מי שיוכל להסביר לי או להכין לי סיכומים על התקופה השלישית, אני הכי אודה לו בעולם, הוא יציל אותי, במתכונת ממש לא הלך לי, ואני לא רוצה שזה יהיה ככה בבגרות, אז בבקשה תעזרו לי!!! בתודה רבה רבה רבה, רותם

סיכומים לרותם

יש בשוק סיכומים רבים.התייעצי עם חבריך או עם המורה.כי לי אסור להמליץ על סיכום זה או אחר. מה שכןאוכל ליעץ לך לוודא שהסיכום אינו תמציתי מדי,שכן באמצעות סיכום כזה קשה לעבור את הבחינה בציון טוב

רותם16

New member
אני חייבת עזרההההההההההה

אבל אני לא יודעת כלום אני לא מסכמת טוב תביאו לי אתרים עם סיכומים בהסטוריה לפי המיקוד של השנה בבקשה!

תקשיבי

קודם כל עצה שלי מניסיון תורידי את עלייה 2 זה מסה של חומר ומבחינתי זה משהו שלא נכנס למוח... אZ וויתרתי אני לא יודעת איפה יש סיכומים טובים אבל הדרך היחידה שעובדת אצלי לפחות זה פשוט לקרוא ולקרוא ולקרוא וכל פעם לנסות ללמוד בעל פה עוד פיסקה ועוד פיסקה ולהרצות הרבה לעצמך או לחבר חסר אונים.....

ישראל22

New member
לרותם

היי, אני יכול להמליץ לך על השיטה שבה אני וילדות מהכיתה שלי השתמשנו. קוראים על כל נושא(לא תקופה אלא נושא) בנפרד, סוגרים את המחברת ומחברים שאלה על הנושא ועונים עליה. כך תעשי עד שתסיימי תקופה שלמה ואז שוב סגרי את המחברת והפעם חברי שאלה אחת שכלול את כל נושאי התקופה. כך אני לימדתי את הילדות מהכיתה שלי וקיבלנו כולנו מעל ה90 במתכונת. במקרה וזה גם לא עוזר אז את יכולה לנסות את האתר הבא: WWW.AVODOT.CO.IL אמנם זהו אתר עבודות אך יש בו גם סיכומים. גם האתרwww.avodot.com יהיה שימושי במקרה זה. הצעתי היא שתנסי קודם את השיטה הראשונה כי גם אם תקראי את כל הסיכומים שיש בעולם לא תוכלי להבין ולזכור 100% מהחומר משום שקריאה בלבד אינה עוזרת לחלוטין. בהצלחה ישראל

שיטת לימוד לבחינות

שיטת הלימוד שהציעו לך טובה מאד.חלקי את החומר לתקופות.התארגני בקבוצה.בתחילה למדו בבית לבד ואח"כ תפגשו לחזרה בצוותא.הגרילו ביניכם שאלות ממאגר השאלות הרצ"ב,שאלה לכל אחד..כל אחד יכין ראשי פרקים וירצה בפני חבריו.השומעים ירשמו הערות ואח"כ יוסיפו הערות (לא ציונים או הערכה)להרצאה.

efratush1

New member
סיכומים בהסטוריה

מה הבעיה? תתני לי את כתובת האי מייל שלך ואני אשלח לך סיכומים חוץ מהצהרת בלפור, הסכמי ורסאי וועידת השלום בפריז שאין לי.

תכנסו לאתר הזה../images/Emo26.gif

של אורי צמח (שהוא מורה ולכן הסיכומים שלו "אמינים"). יש כאן את כ-ל החומר, חלק א´ וחלק ב´.. למעלה בדף הראשי יש לינק ל"נושאים", ובדף הזה יש רשימת נושאים בצד ימין.. אפשר להוריד את כל הסיכומים למחשב (קובץ zip). בהצלחה!

תכנסו לאתר הזה../images/Emo26.gif

של אורי צמח (שהוא מורה ולכן הסיכומים שלו "אמינים"). יש כאן את כ-ל החומר, חלק א´ וחלק ב´.. למעלה בדף הראשי יש לינק ל"נושאים", ובדף הזה יש רשימת נושאים בצד ימין.. אפשר להוריד את כל הסיכומים למחשב (קובץ zip). בהצלחה!

efratush1

New member
סיכומים

אין לי אייסיקיו. אבל תני לי את האימייל שלך ואני אשלח לך אם את כל כך רוצה.

דניאל ד

New member
לרותם

יש אתר מצויין שכתובתו היא http://www.urize.cjb.net/ יש באתר סיכומים מצוינים על כל הנושאים תהני.

inha

New member
בגרות לכיתות י´

גם אני רציתי לשאול את אותו הדבר ... מה עם הבגרות לכיתות י´ ? יש שידורים העוסקים גם בנושאים לבחינת של כיתות י´ או רק של י"א / י"ב ?

למעלה