בגרות ב VISUAL BASIC

maik8383

New member
בגרות ב VISUAL BASIC

שלום שמי מיכאל והשאלה שלי היא האים יש בישראל בגרות ב VISUAL BASIC אים כן על כמה יחידות אפשר לעשות אותה ? איפו ניתן לעשות את הבגרות ? איפו אני יכול למצוא את החומר שיהיה בבגרות ? תודה מראש

מי זה?

New member
לא וכן

עד כמה שידוע לי - אין בחינה ב-VB. עם זאת, תוכל לנצל את הידע שלך לצבירת יחידות לימוד: בהנחה שבתיכון בו אתה לומד ישנה מגמת מחשבים- קיימת אפשרות לתלמידי תיכון לבצע פרוייקט רחב היקף. תצטרך להגיש הצעת פרוייקט- כך שיאשרו את הפרוייקט שלך - ואז ייקבעו את היקף יחידות-הלימוד שתקבל, בד"כ 3-4. אגב, האפשרות להגיש עבודה קיימת ברוב המקצועות הנלמדים- בהסטוריה, בביולוגיה ועוד. עליך פשוט לגשת למורה האחראי על מגמת המחשבים אצלך בתיכון- והוא יטפל בך בשאר הדרך. בהצלחה!!!

maik8383

New member
dont know

but my ticher dont know if there is VB project maybe in misrad hahinuh but i send to them an email ant they didn´t answer to me maybe there is another misrad hahinuh site do any body know the site ? thanks

MaD-d0g

New member
אצלי בבית ספר...

אצלי בבית ספר מגישים בכיתה י"ב פרויקט כלשהו ב Borland C++ Builder, זהו פרויקט של 5 יחידות. לנו ניתנה האפשרות לעשות את הפרויקט הזה בשפת ויז´ואל בייסיק, אך החיסרון הוא שמי שמגיש את הפרויקט בויבי, לא ילמד את החומר בכיתה, לא כמו C++

מי זה?

New member
המורה שלך

כנראה עצלנית כי היא יודעת שהיא תצטרך להנחות אותך. תשאיר כאן את המייל ואני אשלח לך כמה פרטים לגבי העסק.

למעלה