בגרות בפינק פלויד

בגרות בפינק פלויד

לאור שלל הבגרויות, והרתמותם של פורומים שונים ב"תפוז" לעזרת הנבחנים, אני מציעה שגם אנו נרתם, ונעזור לנבחנים השוקדים על לימודי הפינק פלויד שלהם. נבחנים - העלו את שאלותיכם כאן, ותנו תשובות לנבחנים אחרים! ביחד נעלה ונצליח! אף אחד/אחת לא יקבלו פחות מ-10 - בעזרתנו!!

deePink

New member
התכוונתי שאני יכולה

לעזור בכימיה טכנולוגית וגם 2 היח' הראשונות אותו הדבר כמו כימיה...

The Albatross

New member
הנה שאלה בכימיה:

איפה היית היום בבוקר כשהיה לי חרא של מבחן בכימיה?

afon

New member
שאני לא אצתרף?

שאלות בהיסטוריה, כלכלה וביולוגיה... אני אשמח לעזור.

נחמד לראות

שרוח ההתנדבות טרם פסה בעם, אבל הרעיון של השרשור היה שיועלו שאלות על הפלויד (אחרת זה שרשור off), וגולשים אחרים יתנו תשובות. האם יש שאלות?

שאלה

לגבי MEDDLE: מישהו יכול להגיד לי מה זאת העטיפה של מדל??? אני יודע שזאת "אוזן אנושית מתחת לפני המים" - (קראתי את זה איפשהו, לא זוכר!) אבל איפה זה? הסבר, פרט והבא דוגמאות.

את האוזן ניתן לראות בבירור אם

פותחים את העטיפה - היינו העטיפה הקדמית והאחורית צמודות זו לזו. אגב, האוזן אינה מתחת למים... תורגרסון צילם אפקטים של טיפות/גלים על התמונה המקורית, או משהו כזה. מן הסתם באתר שלו יהיה הסבר על העטיפה... תיכף נבדוק.... לא, אין עד כמה שראיתי. מאידך, ניתן לראות חלק מהקליפים שהוא עשה עבור הפלויד בשנות השמונים והתשעים. כדאי.

afon

New member
לי יש שאלה

לא בדיוק על פינק פלויד אבל קשורה. התמונה המפורסמת של ששת הבנות עם הדיסקים על הגב, למישהו יש פרטים על היצירה? מי צילם? של מי הרעיון? יש ניתוח של היצירה? התמונה מאוד מעסיקה אותי ובאמת מעניין אותי למה התכוון האומן. נגיד בצורת הישיבה של הנשים, במקומן כל מיני כוונות נסתרות שבאו לידי ביטוי בצורה שבה הן היו. אז פרטים יתקבלו בברכה וגם את דעתכם שלכם.

...

הרעיון הוא של סטורם ת'רגרסון... Shakty: "שמו של הפוסטר הוא BACK CATALOG הוא ייצא אז עם הקופסא של SHINE : BACK CATALOG זה גם מונח בתעשיית המוסיקה שאומר הדיסקוגרפיה של הלהקה וזה אכן מה שמצוייר על גבן של הדוגמניות. וכמובן BACK באנגלית זה גב - הקטלוג מצוייר על הגב של הדוגמניות."

הקופסא היא Shine On

שיצאה בשנת 1993. פרטים מלאים ישנם ב"דיסקוגרפיה" של הפורום.

Shakty

New member
היא לא באה בתוך הקופסא - אלא כחלק

מה PR לעשו כששיחררו אותה.

flowerboy69

New member
איזה כיף להיות הכי חכם...

התמונה היא חלק מהוצאה מחודשת של כמה מהאלבומים בשנת 1997.הם יצאו מחדש על דיסקים ועל תקליטים .הקופסא יצאה בכלל בשנת 92-הרבה לפני כל זה...

למעלה