בגרות בע"פ

younatan15

New member
בגרות בע"פ

שלום רציתי לדעת אם מישהו מיכם קיבל פטור מבגרות בע"פ באנגלית..? או שזה בלתי אפשרי וכולם חייבים לעבור את זה..?

שמחה99

New member
אני לא קיבלתי פטור

אבל המורה שלי דיברה עם הבוחן לפני התור שלי וביקשה מבחן קצר. אגלה לך סוד, אבל אני לא יודעת בכלל לדבר אנגלית. ממש כלום. אמרתי כמה משפטים קצרים לפי השאלות של הבוחן וקיבלתי 9. כך שאם המורה שלך ידבר עם הבוחן, יש סיכוי גם לציון יותר טוב........

photofreak

New member
לי היה סיפור דומה

רק שבמקרה שלי אני מדבר אנגלית ברור כי אני חושב יותר על המשפטים

shuky63

New member
כמו שמחה.המורה שלי דיבר עם הבוחן

והוא עשה לי מבחן קצרצר סמלי וקבלתי ציון טוב. נראה לי שהתהליך של קבלת פטור הוא כל כך מסובך(כלומר אם תסכים לותר על 10 אחוז מהציון הכולל זה מאד פשוט אבל אם לא אז כמה יתנו לך?הרי אי אפשר לעשות מבחן בע"פ בכתב)שהם מעדיפים לעשות מבחן קצרצר סמלי ולהעביר את זה ככה. בהצלחה יונתן-זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה מדמין.

פשוט תדבר עם המורה לפני...

זה באמת לא נורא, מאוד פשוט... וד"א גם אני קיבלתי 9....

No Time To Cry

New member
../images/Emo24.gif

יהיה טוב! גם אני חששתי מהבגרות בע"פ באנגלית וכמו כן בסוציולוגיה. למזלי הטוב הבוחנת והמורה עזרו לי.. באנגלית קיבלתי 9.5 ובסוציו 8 גם טוב.חח

אל תלמד ממני

אני לא ניגשתי לבגרויות שהיו בע"פ ולכן גם לא סיימתי את התיכון עם בגרות מלאה אבל.. אחרי הצבא, השלמתי הכל במכללה. ולמזלי לא נבחנתי בע"פ כי במכללות אין בגרות באנגלית בע"פ אלא הכל בכתב. אבל.. אל תלמד ממני,הייתי ממש מתביישת בגמגום שלי עד כדי כך שהעדפתי לא לבוא באותו יום של הבחינה לבית הספר. גם לא דיברתי עם המחנכת על כך שאני מגמגמת ולא שיתפתי אף אחד מבית הספר בכך. פשוט לא ניגשתי לבחינה באנגלית מרוב בושה.. אבל היום אני מבינה שלא עשיתי בשכל, הנה שילמתי הרבה כסף למכינה במכללה כדי להשלים את הבגרות, במקום כל הכסף הזה יכלתי לעשות את הבחינה באנגלית בקלי קלות רק אם היה לי אומץ לדבר על כך עם המחנכת... אחח.. איך החיים עוברים ופתאום אנחנו מצטערים על כל מיני דברים בחיים..

thesword

New member
המורה שלי בכלל לא לא דיבר עם הבוחן

פשוט נכנסתי.. דיברתי.. גמגמתי.. ואז דיברנו קצת על הגמגום במבחן.. וזהו :).. קיבלתי 100.

שמחה99

New member
סחתיין ../images/Emo45.gif

ו---- ברוך הבאה, חרב פיפיות
חתימה מהממת!

למעלה