בגרות בספרו 5 יח"ל

מוריאל11

New member
בגרות בספרו 5 יח"ל

אני בוגרת תיכון עם תעודת בגרות. אני רוצה להשלים ספרות ל- 5 יח"ל -כלומר בגרות השלמה 3 יח"ל . א.כמה זמן הבחינה? ב.מהן אפשרויות הבחירה ? לפי פרקים? שאלות? נושאים? ג. היכן ניתן למצוא את התוכנייה של הבגרות? ד. כמה אחוזים הבגרות של ה-3 יח"ל ושל ה-2 יח"ל שביצעתי בתיכון? ובכלל אם אפשר לקבל כל מידע על הבגרות הזו אני אשמח! המלצות, מידע, חומר לימוד , חומרי עזר, מתכונות שעשיתם או שיש לכם דוגמא, בגרויות לדוגמא, אני אשמח!!! ** אהה ואם יש פה מישהו שעשה זאת או עושה כרגע, לומד לבגרות אני אשמח אם תשלחו לי מסר! תודה!|

אני עשיתי 5 יח"ל ספרות.

אני לא יודע אם זה אותה בגרות לדתיים ולחילונים (ה-2 יח"ל הראשונות שונות..) ממה שהיה לי- יח"ל אחת- אנסין. מביאים 2 קטעים- מתוכם צריך לבחור קטע אחד ולענות על 2 מתוך 4 סעיפים או משהו כזה.. יח"ל שנייה- פרוייקט. עושים פרוייקט מסויים על רומן, סיפור קצר, שיר ושואלים שאלה אחת על יצירה מתוך הפרוייקט שצריך לענות עליה בע"פ. (אותי שאלו פשוט איך היה לעבוד, אם למדתי משהו חדש, ועל מה הכי נהנתי לעבוד.) יח"ל שלישית- כמו ה-2 יח"ל הראשונות (של כיתות י'- יא') פשוט עם המון חומר. וגם עליהם עונים בע"פ -הבהרה- יש מקומות שאין בהם את הפרוייקט הזה- במקומות הללו עונים 2 שאלות בע"פ על היצירות. -בהצלחה בבגרות (היא מהנה מאוד לטעמי
)

למעלה