בגרות בכיתה י'

מצב
הנושא נעול.

סיון01

New member
בגרות בכיתה י'

בגרות בכיתה י'
לא מזמן במסגרת דיון על נושא אחר מישהו ציין פה שאין בעיה לגשת לבגרות באנגלית בכיתה י'. מכיון שאני עומדת בפני המאבק בנושא הזה בימים אלו ממש, אשמח לכל הצעה לגבי למי עלי לפנות כדי לקבל סימוכין לבקשה שכזו. הילדה גם תלמידה מצטיינת, גם מאובחנת כמחוננת וגם דוברת אנגלית כשפת אם (לא רק ברמת שפת אם, אלא שזו השפה המדוברת בביתנו!), אבל הרכזת הפדגוגית בבית-הספר מתנגדת עקרונית... איפה האייקון שמושך שערות מרוב תיסכול?

ציפי ג

New member
לא יודעת איפה האייקון

בגרות בכיתה י'
לא מזמן במסגרת דיון על נושא אחר מישהו ציין פה שאין בעיה לגשת לבגרות באנגלית בכיתה י'. מכיון שאני עומדת בפני המאבק בנושא הזה בימים אלו ממש, אשמח לכל הצעה לגבי למי עלי לפנות כדי לקבל סימוכין לבקשה שכזו. הילדה גם תלמידה מצטיינת, גם מאובחנת כמחוננת וגם דוברת אנגלית כשפת אם (לא רק ברמת שפת אם, אלא שזו השפה המדוברת בביתנו!), אבל הרכזת הפדגוגית בבית-הספר מתנגדת עקרונית... איפה האייקון שמושך שערות מרוב תיסכול?
לא יודעת איפה האייקון
אבל הדרך עוברת דרך ביה"ס. צריך תמיכה של ביה"ס למהלך. אם אין - לאילך לך. חפשי בחוזרי מנכ"ל את החוזר בענין בגרות מוקדמת למחוננים.

זה צינור חדש

לא יודעת איפה האייקון
אבל הדרך עוברת דרך ביה"ס. צריך תמיכה של ביה"ס למהלך. אם אין - לאילך לך. חפשי בחוזרי מנכ"ל את החוזר בענין בגרות מוקדמת למחוננים.
זה צינור חדש
אבל כאשר מדובר בכיתה י' - אפשר גם בלעדיו. הבעיה היא לפניכן...

shani74

New member
למה זה חשוב לך, בעצם?

בגרות בכיתה י'
למה זה חשוב לך, בעצם?
גם אני דוברת אנגלית (אם כי אצלנו רק הילדים מדברים באנגלית ביניהם, כי גרנו כמה שנים בארה"ב), אבל כל הכיתה שלי, כולל אותי, עשתה בגרות בי"א. לא שמתי לב שזה ממש הפריע לי בחיים (אפילו עבדתי בשלב מסוים, כסטדונטית, כמתרגמת כתוביות לטלוויזיה מאנגלית לעברית). היא רוצה ללמוד באוניברסיטה בי"א או משהו?

סיון01

New member
חשוב לה

למה זה חשוב לך, בעצם?
גם אני דוברת אנגלית (אם כי אצלנו רק הילדים מדברים באנגלית ביניהם, כי גרנו כמה שנים בארה"ב), אבל כל הכיתה שלי, כולל אותי, עשתה בגרות בי"א. לא שמתי לב שזה ממש הפריע לי בחיים (אפילו עבדתי בשלב מסוים, כסטדונטית, כמתרגמת כתוביות לטלוויזיה מאנגלית לעברית). היא רוצה ללמוד באוניברסיטה בי"א או משהו?
חשוב לה
לי זה ממש לא משנה. זה חשוב לה כי בשכבה שמעליה יש קבוצה של דוברי אנגלית, מה שאומר שיש מורה שגם מלמדת משהו, ועוד ברמה מתאימה. בשכבה שלה אין דוברי אנגלית, ולכן אם לא יתנו לה ללמוד עם אלו שמתכוננים לבגרות היא פשוט תקרא ספרים בזמן השיעור (זה מה שהרכזת הפדגוגית הציעה שתעשה...)

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאני מזדהה איתה.

חשוב לה
לי זה ממש לא משנה. זה חשוב לה כי בשכבה שמעליה יש קבוצה של דוברי אנגלית, מה שאומר שיש מורה שגם מלמדת משהו, ועוד ברמה מתאימה. בשכבה שלה אין דוברי אנגלית, ולכן אם לא יתנו לה ללמוד עם אלו שמתכוננים לבגרות היא פשוט תקרא ספרים בזמן השיעור (זה מה שהרכזת הפדגוגית הציעה שתעשה...)
אני מזדהה איתה.
בכיתות ט' ו-י' ממש סבלתי בשיעורים. אלה שעות מבוזבזות לגמרי. בסוף נתנו לי לעשות את הבגרות בשנה שעברה (בי"א) במקום השנה, והמורה שלמדתי איתה חשבה שתלמידי י"א לא צריכים לגשת לבגרות אז היא הגישה אותי על ציונים נמוכים. ועדיין, אני לא ניגשת שוב השנה. אני מעדיפה בהרבה להסתדר עם ממוצע 93 מאשר לסבול עוד שנה שלמה בשיעורים.

צריך לפנות לועדת חריגים בירושלים

בגרות בכיתה י'
ממילא ההגשה היא אקסטרנית, אז זה לא משנה מה חושבת היועצת הפדגוגית היקרה.

כפי שהבנתי, הבעיה היא לא רג ההגשה

ממילא ההגשה היא אקסטרנית, אז זה לא משנה מה חושבת היועצת הפדגוגית היקרה.
כפי שהבנתי, הבעיה היא לא רג ההגשה
אלא עצם הלימודים עם הכתה הגבוהה יותר, וזה כבר סיפור אחר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה