בגרות בהיסטוריה...

GGOODD

New member
בגרות בהיסטוריה...

אז חשבתם שאתם מסכנים? הייתה לכם בגרות קטנה וחמודה בהיסטוריה והרגשתם כזו הקלה על כך שעברתם אותה אה? אתם בטוחים עכשיו שנפתרתם מהיסטוריה? WRONG! היחידה הבאה היא פי 3 יותר גדולה אז אם התבכיינתם על כמות החומר ביחידה הראשונה אני לא רוצה לבאס אותכם, אבל היחידה השניה כואבת פי כמה וכמה... בכל אופן. הבגרות של היחידה השניה, היא מחר... ואני כל היום דבוק לספרים, וזה מבאס חבל"ז אז למי שכמוני יש לו בגרות מחר, הרבה הרבה בהצלחה! ולמי שלא, לא נורא... מחר נקנה עוד אבוקדו

yavin

New member
../images/Emo4.gif גם לי... כי אני עושה גם את מה

שלא עשיתי השנה

HoMi16

New member
מה זה בגרות באומנות!?!

לבנות לונה פארק!! תעשי לי טובה!!

white queen

New member
מה זה הזלזול הזה!!!!

אהה ולבנות אתרים זה יותר טוב?!?! (להזכירך בגרות בלבנות אתר באינטרנט זה לא ביג דיל...) חוצמזה זה לא לבנות לונה פארק זה הגנה על פרוייקט בעל פה......עם אתה יודע מה זה בכלל...כי אני בספק!!! אז תפסיק לתפוס תחת מזה שאתה בטכ"מ.....זה לא כזה כבוד!! ואתה לא כזה חכם!!! (ממוצע הציונים שלי עולה על שלך...אז תרגיע מאמי ומהר!)

yavin

New member
ואווווווווו עד פה ! נקודה רגישה !

ניראה אותך בונה אתר וזוכרת פקודות ב JS ניראה אותך יושבת שעות מול המחשב כי יש לך שגיאה בסוף את בגלה בגלל שכתבת cobject ולא Cobject ניראה אותך עובדת מול צד שרת ומשתדלת לא להעמיס על שרת (אז יש בו JS בצד שרת) אל תזלזלי! אומנות זה סתם מצירים בית ענפים.... ועוד משהו יש לך גם תקן לבניית אתרים ואת צריכה לשמור עליו ... (פרטים על התקן - תמיכה בכל הדפדפנים)

white queen

New member
אני חולקת עלייך...יקירי!!

יבין באמת אבל באמת שאני לא מאמינה שאתה אמרת את זה...."אומנות זה סתם מצירים בית ענפים.... ועוד "...זה כל כך לא נכון! הלוואי שזה היה נכון... אז לא הייתי חוזרת הביתה בשבוע האחרון מבצפר בשעה 18:00 כל יום:(..... אתה ממש לא צודק...ואני רגילה, אני נתקלת בהרבה אנשים שחושבים כמוך..... אבל מה שהם לא יודעים זה שאני השנה עשיתי "באמנות" 3 יחידות שלמות שהן ריאליות..לחלוטין...(ההפך הגמור מהמגמה שאתה כל כך מזלזל!) ואני יוצאת מהתיכון עם 15 יחידות מגמה+ תעודת גרפיקה+ תיק עבודות+ תעודה אכנולוגית מדעית, בנוסף לכל היחידות שכולם עושים (מת',אנגלית ושות') ובקשר לציורי הענפים...חחחח..תאמין לי שפארק סולארי שמבוסס על תאים פוטו וולוטאים זה..לא בדיוק בית עם ענפים..יקירי...והקטע שאתה צריך לבנות לבד! אתה מוזמן לצפות בזה מחר אחרי שנסיים את הבגרות שלנו, זה נמצא בספרייה! אז בבקשה לא לזלזל...אני מבינה כעת שהקמת אתר זה לא קל כמו שחשבתי... אבל אל נא נהיה צרי מוחין......(בקשר למגמה) בגרות זו בגרות.....בעיקר בגרות שמעניקה לך תעודה טכנולוגית מדעית+בונוס באוניברסיטה.....:) נראה אותך עכשיו יקירי.........

yavin

New member
====>

ממש לא זילזלתי... נתתי דוגמא לזילזול שלך... אחי עשה 5 יחידות באומנות.... אחי יודע שזה קשה.... אך גם בניית אתר לא קלה

white queen

New member
מממ...יש לי בגרות ביום שישי!!!!

ואח"כ ביום שלישי!!! אז אם חשבת שאתה מסכן.........

למעלה