בגרויות

easygoing1

New member
עיצוב תוכנה+מודלים חישוביים

אשמח אם מישהו יוכל לפתור את פרק עיצוב תוכנה בבחינה המצורפת ובנוסף את פרק מודלים חישוביים ללא השאלה הראשונה שבו.כל שאלה שתיפתר תעזור גם אם זה לא כל הבחינה. תודה לעוזר

yonis2

New member
סבוכיות זמן ריצה, נשאר או ירד?

וגם לגבי תור, נשאר או ירד? אם למישהו יש איזה רשימה (חוץ מהמיקוד באתר של משרד החינוך) של הדברים שנשארו ו/או ירדו אני נורא אשמח לקבל. תודה רבה.

BoomBox06

New member
בהצלחה לכולם מחר!!!

*למי שעושה מחר מדעי המחשב א' ו\או ב'

kanshoof

New member
יש פיתרון לבגרות כבר ?

ל2 יחידות האחרונות בפסקל, מתי אמור לצאת ?

manutd666

New member
מישהו בבקשה

יכול להביא לי לינק לפתרון הבגרות האחרונה של מדעי המחשב א' (2 יח' ראשונות) תודה!

gal7773

New member
היום מהבגרות: שאלה 5,טופס- 2 יחידות ראשונות..

היום נבחנתי ואני רוצה לשאול אם הפיתרון שלי טוב.... השאלה היא כזו: נתונה מחרוזות st התוים במחרוזות יכולים לכלול את כל האייביסי והתו רווח. במחרוזות יש מילים המורכבות מאותיות בלבד, ואחרי כל מילה(כולל המילה האחרונה) יש רווח אחד בלבד. התו הראשון הוא אות. כתוב קטע תוכנית שימנה ויציג כפלט את מספר המילים במחרוזת המסתיימות בY. לדוגמה עבור המחרוזות : happy birthday to you הפלט יהיה 2. טוב אז אני כותב בשפת סי. אני רוצה שמישהו יגיד לי אם הפיתרון שלי טוב או לא. השתמשתי בדוגמה שנתנו כדי לבדוק. תודה

dasmile

New member
פתרון בחינת הבגרות במדעי המחשב ב'

מישהו יודע מתי יעלו פתרונות? או איפה אפשר למצוא?

1ca1

New member
בבקשה

נענה על המודלים החישוביים, העיצוב לא קשה במיוחד, הראשונים זה פחות או יותר מעקב אחרי התוכנית לגבי 2,למיין את הרשימה, לעבור עליה מהסוף, לקחת משתנה לסכום, להוסיף לו את האיבר שעליו מצביעים עכשיו, ואז ללכת 2 אחורה (אם הרשימה אי זוגית, אז להוסיף גם את הפריט הראשון (הכי זול)) לגבי 3, קל לעשות את זה מהשורש למטה באופן רקורסיבי, אם אין בנים לצומת הרלוונטי להחזיר אמת אחרת לקבל את הרמה, ולבדוק לכל הבנים את הערך ביחס לרמה, אם הכל שווה, להמשיך להריץ את הפונקציה רקורסיבית לכל הבנים, אחרת להחזיר שקר. לגבי 4, אפשר לעשות בכמה צורות (עץ למשל, או ללכת ברוטפורס על מערכים או מטריצות בלי תחכום) טוב לגבי 14 זה יראה אוטומט באופן הבא
q0->q1->q2->q3->q4->q5->q6​
q6 מצב מקבל ונשים גם מצב "לא מקבל" q7 כעת מq0, אם מקבלים a עוברים לq1, כל דבר אחר נזרק לq7 מq1 אם מקבלים b עוברים לq2, כל דבר אחר נזרק לq7 כעת בq2, אם מקבלים c או b נשארים במצב, אם מקבלים a מתקדמים לq3 בq3, אם מקבלים c חוזרים לq2, אם מקבלים a נשארים, ואם מקבלים b מתקדמים לq4 בq4, אם מקבלים b או c נשארים במצב, אם מקבלים a עוברים לq5 בq5, אם מקבלים c חוזרים לq4, אם מקבלים b ממשיכים לq6, ואם מקבלים a נשארים q6 מקבל, ואם משהו יוצא ממנו הוא עובר לq7 בq7 הכל נשאר אצלו, והוא לא מקבל. 15. L1 רגולרית\, קל לבנות לה אוטומט. L2 רגולרית, מתעלמים מהaים בהתחלה כי הם לא משנים, אח"כ סופרים כמה bים יש מודולו 3 (כלומר 0 1 או 2, וכאשר קולטים אחד יותר מ2 חוזרים ל0), ומכל מצב של "ספירה" יורד "טור של cים" בגודל המתאים לספור אותם. L3 לא רגולרית (רמז: a^ib^j כאשר i=!j לא רגולרית, והיא שווה לL3 חיתוך a^mb^n כאשר n,m>0, והשפה הזאת היא רגולרית (פשוט קבלי aים בהתחלה, ואז bים, וזאת סתירה לסגירות) L4 לא רגולרית (קל להראות עם למת הניפוח אם את מכירה, אם לא אפשר פשוט להוכיח על האוטומט, שהוא "מאבד" ספירה ע"י מעגל בסוף הabים או לחפש משהו עם חיתוכים כי a^ib^i לא רגולרית) אני לא רוצה להטעות בטיורינג אז על זה נוותר

yonis2

New member
בבגרות מדעי המחשב ב' כמובן... שכחתי לציין ../images/Emo13.gif

BoomBox06

New member
איזה מסלול אתה?

סתם מסתקרן... אני תכנות מונחה עצמים ב-JAVA

haley17

New member
הבגרות של היום

מישהו יכול להעלות תשובות ?? ושאלה למי שעשה את הבגרות - בשאלה 10 אני לא ממש טובה בפונקציות ופוצדורות אז בתת תוכניות רשמתי את הקטע תוכנית בלי לרשום אם זה פוצדורה או פונקציה רק מה התוכנית עושה יורידו על זה הרבה נקודות?

dasmile

New member
התכוונתי לפתרון ליחידות 4-5

למדעי המחשב חלק ב' לא לחלק א' את חלק ב' לא מצאתי...

אני188

New member
לדעתי יורידו לך מקסימום 10 בתנאי שהכל נכון

חבל שעשית רק קטע תוכנית יורידו לך בין 7 -10 מקווה שכמה שפחות:)

למעלה