בגרויות...

בגרויות...

ממ...כידוע, לחלקנו יש בגרויות...הבגרות הראשונה שלי היא במתמ' ב30 או ה39 לינואר.. יחסית, יש עוד זמן, אבל ביחס לבגרות זה לא נחשב כ"כ הרבה זמן. רציתי לשמוע מכם עיצות, רעיונות, כול דבר לקראת הבגרו... בוא נאמר שאני לא הכי טובה במתמ', כאילו באמת אני לא ממש טובה, אבל אני משקיעה, אני חושבת, אני הולכת למרכז למידה [מקום של שעות אח"הצ עם סדונטים לעזרה] אני לא יכולה להיות שם כול יום, אבל אני בהחלט משתדלת, ואני עושה ש.ב ועדיין לא הכי הולך לי, אז אני קצת חוששת... רציתי אולי קצת חיזוקים מכם, איי, אני לא רואה את עצמי עושה את זה..עוברת את זה..בצורה כלשהי... אז אשחמ לתגובות, ומי שיש לו את אותה בגרות, בהצלחה אנשים =]

Spotless Mind

New member
ממ...

בגרות במה? ואל תמעיטי מערכך.. את מסוגלת לכול דבר! מי שמאמין שהוא יכול- יכול, ומי שלא- כניראה צודק!

facundo te amo

New member
איזה בגרות? כמה יחידות? איזה שאלון?

כל מקרה כל בגרות שהיא... דבר ראשון תדעי שכולם כולם כולם... [כמעט כולם כן? שלא תתפסי אותי במילה] מצליחים בבגרות יותר מאשר בשאר המבחנים. זה לא נבדק מדעית.. אבל תלמידים שנכשלים כל שנה פתאום בבגרות הפגיזו אצלנו ב70-60 ושבתיני היו על נכשלים. כל אחד מקבל יותר בבגרות לדעתי כי הוא משקיע תנשמה שלו. אני הייתי תלמידה בלשון של 80 כזה.. בבגרות קיבלתי 95 ובסופי היה לי 90. ככה זה, פשוט משקיעים, מתרגלים, לומדים, מתמידים וזהו. ודבר ראשון קחי הרבה דברים מתוקים לבגרות, תנשמי עמוק ותקראי את השאלות לאט לאט.. כמה פעמים. ואת מסודרת. מקווה שעזרתי. ליטל

Spotless Mind

New member
וגם...

הבגרות קלה משאר המבחנים של מהלך השנה.. בכוונה מקשים במהלך השנה.. כדי שלבגרות תגיעי מוכנה ב100 אחוז!

adi23e

New member
חנו'ש

ב39 לינואר לא נראה לי שתהיה לך בגרות...
לדעתי: תרגולים, הבנת העקרונות, ואם עדיין לא הולך - חקירת שב"כ. למה הכוונה? תתחקרי את עצמך היכן את לא מצליחה, למה את לא מצליחה, היכן את כן מצליחה, לחץ,עייפות וכו' וכו', ומה את עושה כדי לפתור את כל הנ"ל.

29* חח...מה לא תאריך מיוחד?!

ועכשיו ברצינות תודה אנשים, אני צריכה להאמין בעצמי! זה באמת עזר העידוד שלכם, אבל אני צריכה לשנות תפיסה, זה קשה כשאתה קרוב ללהיכשל במבחנים...אבל כמו שאני תמיד אומרת-יהיה טוב!

MerryJane

New member
הבגרות המאיימת

ראשית כל הייתי ממליצה לשפר את שגיאות הכתיב, לאחר מכן הייתי נותנת לך כמה עצות למבחן עצמו. התחילי אותו ואת הימים שלפניו בהשאה עצמית, לאחר מכן, הגיעי למבחן במצב-רוח טוב, הביאי איתך חטיף אנרגיה כלשהו ותכנני את הזמן הצורה מוצלחת. בהצלחה!

הנה, במיוחד בשבילך..

ממ...כידוע, לחלקנו יש בגרויות...הבגרות הראשונה שלי היא במתמ' ב30 או ה-29* לינואר.. יחסית, יש עוד זמן, אבל ביחס לבגרות זה לא נחשב כ"כ הרבה זמן. רציתי לשמוע מכם עיצות, רעיונות, כול דבר לקראת הבגרות*... בואו נאמר שאני לא הכי טובה במתמ', כאילו באמת אני לא ממש טובה, אבל אני משקיעה, אני חושבת, אני הולכת למרכז למידה [מקום של שעות אחה"צ* עם סטודנטים* לעזרה] אני לא יכולה להיות שם כול יום, אבל אני בהחלט משתדלת, ואני עושה ש.ב ועדיין לא הכי הולך לי, אז אני קצת חוששת... רציתי אולי קצת חיזוקים מכם, איי [אנחה- אם לא הבנת*], אני לא רואה את עצמי עושה את זה..עוברת את זה..בצורה כלשהי... אז אשמח* לתגובות, ומי שיש לו את אותה בגרות, בהצלחה לו =] -עכשיו, אני מקווה שזה לא מפריע בעין, וזה נבע רק מכתיבה מהירה, לא יותר מזה, תודה על התיקון בכול אופן. =] ותודה על התגובה.

למעלה